اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب سوت کشیدن میکروفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب سوت کشیدن میکروفن

سلام دوستان خسته نباشید.
    دوستان من یه آمپلیفایر دست ساز با TDA7377 ساختم که کاملا نهایی شده و باکسم ساختم براش و پاور بستم و خلاصه هیچ مشکلی نداره .این آمپلی ورودی صوتی خودش رو از aux میگیره.ماژول MP3 Player نزدم براش.حالا من میخوام یه میکروفن بسازم که همزمان صحبت من تو آمپلی پخش بشه.
    من این مدار رو که جناب مهندس احمدی لطف کردند رو بستم.

---------------------------------------
    من اینو بستم جواب نداد.در ضمن میکروفن من خازنیه...وقتی جواب نداد تو گروه تلگرامی پرسیدم..یگی گفت تو همین مدار مقاومت R2 اون سرش که خورده به کلکتور بردار بزار رو کاتود دیود...و مقدار مقاومت R2 رو 1 مگا بزار
    حالا ما اینو بستیم و جواب داد.
    ----------------------
    حالا من فقط میتونم تو شدت صدای کم که تو پتانسیومتر خروجی تنظیم میشه صحبت کنم..چرا!!! چون وقتی صدا رو بلند میکنم سوت میکشه مدار...البته اگه حرف بزنم صداش میاد ولی صدای سوت نمیزاره...تو شدت صدای متوسط هم هر از گاهی صدای صوت اونم به صورت تصادفی...نمیدونم دلیلش چیه...میکروفن و بلند گو ها هم از آمپلی حدودا 1.5 متر فاصله داره...
    دوستان ممنون میشم کمک کنید..خیلی لازمش دارم..در ضمن ولتاژ تغذیه 5 ولته...

پاسخ : مشکل عجیب سوت کشیدن میکروفن

سلام
    اون تغییر رو نباید میدادی مدارش هیچ مشکلی نداره بنده خودم تست کردم الکی مدار ندادم به شما سعی کن همینجوری که هست ببندیش
    تغذیه رو 3 ولتش کنید و از بلندگو فاصله بگیرید چون هرچی به بلنگو نزدیک تر باشید بیشتر صوت می کشه
    موفق باشی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یادم رفت بگم که اون ولوم رو نباید تا اخر برد ولوم واسه اینه که مقدار صدارو تنظیم کنی باید فاصله با بلندگو زیاد داشته باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X