سلام
ترانزیستورهایی که تو کادر قرمز مشخص کردم رو بیرون مدار تست کنید
مقاومت های وات بالا در خروجی هم تست شوند و در صورتی که اهم ندارند تعویض شوند.
موفق باشید
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
این فایل پیوست وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از موجودیت این لینک مطمئن هستید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید.
سلام
شما می بایست این پست رو در تاپیک مدارات صوتی ایجاد می کردید.
بفرمایید
جدیدترین ویرایش توسط mohammad1365; ۱۷:۰۳ ۱۳۹۶/۰۷/۱۳.
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم و دوستان
دوستان این برد آمپلی اسپیکره دو خروجی استریو داره
مارک پرفکت
وقتی فلش یا هر وسیله ای پرای پخش موزیک بهش میزنم بعد از ده ثانیه قطع میشه
باز کردم دیدم
دو تا از مقاومت ها بهمراه دیود زنر کنارش بشدت داغ میکنه که روی برد هم معلومه مشخصا
همه ی رگولاتور ها ۷۸۰۵ هستن که تست گرفتم سالما
خازن هارو تعویض کردم
نمیدونم باید سراغ کدوم قطعه برم
سوکت های ورودی و خروجی هم کاملا قطع کردم تا مصرف کننده ای نباشه ولی بازم داغ میشن
ولتاژ خروجی ترانس سیم زرد ۸ ولته ac وقتی این و قطع میکنم داغ میمونه
سیم قرمز و سیاه دو تا ۱۳ ولت ac وقتی این و قطع میکنم دیگه داغ نیست پس مسلما مربوط به این مسیره
ممنون میشم راهنمایی کنید تمام اطلاعاتی که داشتم و دادم خدمتتون
سلام و عرض ادب خدمت اساتید محترم و دوستان
دوستان این برد آمپلی اسپیکره دو خروجی استریو داره
مارک پرفکت
وقتی فلش یا هر وسیله ای پرای پخش موزیک بهش میزنم بعد از ده ثانیه قطع میشه
باز کردم دیدم
دو تا از مقاومت ها بهمراه دیود زنر کنارش بشدت داغ میکنه که روی برد هم معلومه مشخصا
همه ی رگولاتور ها ۷۸۰۵ هستن که تست گرفتم سالما
خازن هارو تعویض کردم
نمیدونم باید سراغ کدوم قطعه برم
سوکت های ورودی و خروجی هم کاملا قطع کردم تا مصرف کننده ای نباشه ولی بازم داغ میشن
ولتاژ خروجی ترانس سیم زرد ۸ ولته ac وقتی این و قطع میکنم داغ میمونه
سیم قرمز و سیاه دو تا ۱۳ ولت ac وقتی این و قطع میکنم دیگه داغ نیست پس مسلما مربوط به این مسیره
ممنون میشم راهنمایی کنید تمام اطلاعاتی که داشتم و دادم خدمتتون
با سلام،
روی دو تا دیود زنر کناری مقاومت داغ شده ولتاژ ۹ ولت پایدار دارید؟
برای پیدا کردن دقیق تر عیب، باید ببینید که موقع قطع شدن صدا دقیقا تا کجا صدا دارید.
ببینید در ورودی و خروجی PT2313 صدا برقراره یا نه.
داداش خیلی تابلو و مشخصه که ایراد از ic های چسبیده به هیتسینکه، هیت سینک رو جدا کن ببین کدومشون داغ میکنه، هرکدوم که ذره ای گرما داشت رو همراه مقاومت هاش تعویض کن، تمام
داداش خیلی تابلو و مشخصه که ایراد از ic های چسبیده به هیتسینکه، هیت سینک رو جدا کن ببین کدومشون داغ میکنه، هرکدوم که ذره ای گرما داشت رو همراه مقاومت هاش تعویض کن، تمام
دیدگاه