اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست راهنمایی درباره ساخت سیستم صوتی قدرتمند

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست راهنمایی درباره ساخت سیستم صوتی قدرتمند

نوشته اصلی توسط nasimparsi نمایش پست ها
    درود مجدد

آقا من قطعات رو تونستم تهیه کنم. حالا این قطعات رو چطور باید سرهم کنم؟ نقشه برد الکترونیکی و .. به چه صورت هست؟

همچنین اگر می شه بگن باکس ها رو چطوری باید بسازم؟ چه اندازه ای باید داشته باشن؟

ممنون
    سلام
    فیبر رو با کامپیوتر نقشه کشی میکنید و طبق شماتیک آی سی + چند تا خازن و ..... رو برد طراحی میکنید و میبرید میدید جایی pcb بزنند یا خودتون از روش اتو میتونید فیبرش رو بزنید
    آی سی هارو از شماتیک های زیر دقیقا ببندید :

فعلا آی سی هارو از روی این شماتیک به صورت دقیق ببندید تا بریم سراغ منبع تغذیه و فیلتر LCI و فرمول های باکس
    اولی TDA-7377 دومی TDA-8953J سومی TDA-2050
    آی سی هارو به منبع تغذیه وصل نکن اصلا وقتی خواستی بهشون لحیم کاری کنی به هدیسنگ بزنشون
    موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط ksra; ۱۰:۵۵ ۱۳۹۷/۰۶/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
      سلام
      فیبر رو با کامپیوتر نقشه کشی میکنید و طبق شماتیک آی سی + چند تا خازن و ..... رو برد طراحی میکنید و میبرید میدید جایی pcb بزنند یا خودتون از روش اتو میتونید فیبرش رو بزنید
      آی سی هارو از شماتیک های زیر دقیقا ببندید :

فعلا آی سی هارو از روی این شماتیک به صورت دقیق ببندید تا بریم سراغ منبع تغذیه و فیلتر LCI و فرمول های باکس
      اولی TDA-7377 دومی TDA-8953J سومی TDA-2050
      آی سی هارو به منبع تغذیه وصل نکن اصلا وقتی خواستی بهشون لحیم کاری کنی به هدیسنگ بزنشون
      موفق باشید
      درود مجدد

دوست گرامی اگر می شه چند سناریوی دیگه رو هم برای من در نظر بگیرید چون امروز متوجه شدم اون کسی که قرار بوده ازش بلندگوها رو بگیرم داشته طرح می فروخته و گویا ساب اصل JBL قیمتش بالای 1 میلیون هست دیگه پولش رو ندارم. اگر ممکنه یکی از این راه ها رو پیشنهاد کنید که کمی هزینه کمتر بشه ( البته کیفیت صدا قربانی نشه )

1- دوستم که فروشنده هست گفت یک ساب 12 اینچ با مارک هکتور رو می تونه بهم بفروشه حدود 500 هزار تومان. می شه از این ساب استفاده کنم؟
      2- آیا می شه همین سیستم رو در صورتی که به کیفیت و اجزا صدا ضربه ای نمی خوره با تنها 1 عدد ساب در نظر بگیرید و بگین چطور با 1 ساب می تونم ببندم؟
      3- امکانش هست همین سیستم رو با ساب 8 اینچ با برند بوستر ببندم ؟ اینجوری فقط بلندی صدا تغییر می کنه و به کیفیت صدا ضربه ای وارد نمی شه؟

------------
      پ.ن: یک پرسش دیگه اینکه این فروشند تاکید داشت ازتون بپرسم که ساب باید بخرم یا ساب ووفر؟ من کدوم نوع رو باید تهیه کنم؟

دیدگاه

درود مجدد

دوست گرامی اگر می شه چند سناریوی دیگه رو هم برای من در نظر بگیرید چون امروز متوجه شدم اون کسی که قرار بوده ازش بلندگوها رو بگیرم داشته طرح می فروخته و گویا ساب اصل JBL قیمتش بالای 1 میلیون هست دیگه پولش رو ندارم. اگر ممکنه یکی از این راه ها رو پیشنهاد کنید که کمی هزینه کمتر بشه ( البته کیفیت صدا قربانی نشه )

1- دوستم که فروشنده هست گفت یک ساب 12 اینچ با مارک هکتور رو می تونه بهم بفروشه حدود 500 هزار تومان. می شه از این ساب استفاده کنم؟
        2- آیا می شه همین سیستم رو در صورتی که به کیفیت و اجزا صدا ضربه ای نمی خوره با تنها 1 عدد ساب در نظر بگیرید و بگین چطور با 1 ساب می تونم ببندم؟
        3- امکانش هست همین سیستم رو با ساب 8 اینچ با برند بوستر ببندم ؟ اینجوری فقط بلندی صدا تغییر می کنه و به کیفیت صدا ضربه ای وارد نمی شه؟

------------
        پ.ن: یک پرسش دیگه اینکه این فروشند تاکید داشت ازتون بپرسم که ساب باید بخرم یا ساب ووفر؟ من کدوم نوع رو باید تهیه کنم؟
        سلام
        برند بوستر رو قبول دارم و صدای ساب هاش دل نشین و نرم هست
        با یک ساب هم خیلی خوب میشه به شرط این که باکس ساب دقیق و روی اصول ساخته بشه (یک ساب کل خونه ی 200 متری رو جواب میده)
        میشه با ساب 8 اینچ بست اما باید آی سی آمپلیت رو متناسب با قدرت R.M.S ساب بگیری شاید آی سی TDA-8953J مجبور شید عوضش کنید بخاطر اینکه ساب نکشه
        به کیفیت صدا ضربه نمیخوره فقط هدفمون بیس نرم دلنشین و هست و اگر ساب کوچک تر باشه حتما قدرت کم میشه شما ذکر نکردید برای کجا همچین سیستمی میخواید (برای اتاق حال خونه یا ....)؟؟؟
        اصلا میتونید این سیستم رو استریو درست کنید (برای کاهش هزینه ) بنده راه حل های بهتری هم برای کاهش قیمت دارم
        ببینید ساب معمولی سایزش بزرگ تره و ساب ووفر همون مینی ساب یا ساب کوچیکه که بهش بعضیا میگن ووفر حالا با توجه به جایی که میخواید استفاده کنید بخرید (بنده یک اتاق 17 متری رو با 2 تا ووفر 5.5 اینچی 30 وات و 2 تا میدرنج 45 وات حسابی صداش رو پر کرده بودم) پس با توجه به متراژ مکان ساب رو انتخاب کنید .
        پس ساب سایزش بزرگه و ساب ووفر مینی ساب این نکته یادت باشه
        موفق باشید

دیدگاه

سلام
          برند بوستر رو قبول دارم و صدای ساب هاش دل نشین و نرم هست
          با یک ساب هم خیلی خوب میشه به شرط این که باکس ساب دقیق و روی اصول ساخته بشه (یک ساب کل خونه ی 200 متری رو جواب میده)
          میشه با ساب 8 اینچ بست اما باید آی سی آمپلیت رو متناسب با قدرت R.M.S ساب بگیری شاید آی سی TDA-8953J مجبور شید عوضش کنید بخاطر اینکه ساب نکشه
          به کیفیت صدا ضربه نمیخوره فقط هدفمون بیس نرم دلنشین و هست و اگر ساب کوچک تر باشه حتما قدرت کم میشه شما ذکر نکردید برای کجا همچین سیستمی میخواید (برای اتاق حال خونه یا ....)؟؟؟
          اصلا میتونید این سیستم رو استریو درست کنید (برای کاهش هزینه ) بنده راه حل های بهتری هم برای کاهش قیمت دارم
          ببینید ساب معمولی سایزش بزرگ تره و ساب ووفر همون مینی ساب یا ساب کوچیکه که بهش بعضیا میگن ووفر حالا با توجه به جایی که میخواید استفاده کنید بخرید (بنده یک اتاق 17 متری رو با 2 تا ووفر 5.5 اینچی 30 وات و 2 تا میدرنج 45 وات حسابی صداش رو پر کرده بودم) پس با توجه به متراژ مکان ساب رو انتخاب کنید .
          پس ساب سایزش بزرگه و ساب ووفر مینی ساب این نکته یادت باشه
          موفق باشید
          ممنون
          فضا حدودا 150 متر هست ( ممکنه به 200 متر هم برسه ) و اولویت تفکیک صدا و شفافیت صدا و ارائه بهترین صدا جهت موسیقی و فیلم و .. هست

سیستم رو می خوام 5 کانال ببندم که برای فیلم های سینمایی و بازی های پلی استیشن بشه ازش صدای 5 کانال گرفت

پس لطفا با این شرایط همون سیستم صوتی با 1 عدد ساب 12 اینچ رو بگین. توان خرید اون 12 اینچ رو دارم. با این حساب اگر بخوایم 3 عدد از ساب ها رو حذف کنیم کدوم یک از این موارد رو باید از فهرستی که دادین پس بدم؟ ( یا اینکه راحتر اگر ممکنه مواردی که نیاز هست از لیست زیر حذف بشه رو حذف کنید )

برای 5 کاناله :
          2تاآی سی TDA8953J
          2تا آیسی tda-7377
          1 عدد آیسی tda-2050
          1 عدد باند رو دری پراید
          4 عدد میدرنج 45 وات
          4 عدد ساب جی بی ال 1200
          2عدد ترانس دوبل 55
          3عدد ترانس دوبل 12 ولت
          1 عدد برد فلش خور از نوع 12 ولتی
          رگولاتور 7808
          خازن 4700 میکرو فاراد 35 ولت 6 عدد
          خازن 400 ولت 2.2 فاراد 4 عدد
          2 عدد آی سی tea-2025
          2 عدد مقاومت 4.7 کیلو اهم
          4 تا هد سینگ صنعتی
          1عدد دیود (محافظ برای ولتاژ معکوس برد )
          4 عدد فن 3*3 کامپیوتر
          10 تا پل دیود TS6B05G
          پل دیود هارو حتما به هدسینگ وصل کن
          جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۲۲:۰۹ ۱۳۹۷/۰۶/۱۷.

دیدگاه

کلا آی سی های TDA-8953J حذف کنید باترانس های دوبل 55 ولت رو
            ساب رو هم همون 1 عدد بگیر (همون 12 تاینچه که خودت میگی)
            پل دیود هم 8 عدد بگیر خازن هارو 17 عدد خازن های 400 ولتی رو حذف کن
            2 تا رگولاتور 7810 هم بگیر برای مدار های فیلتر (پایین گذر و بالا گذر )
            برای ساب هم یه آمپلی ترانزیستوری مونو با توجه به وات R.M.S ساب بگیر به همراه ترانس و 5 تا خازن 4700 میکرو فاراد (پس در نتیجه 22 تا خازن 4700 میکرو فاراد بگیر)
            مدارش رو فردا برات میزارم
            هد سینگ های صنعتی هم 2 تا بگیر بزرگ با شه وتهویش خوب باشه
            ترانس های 12 ولت یکیشون 5 آمپر رو هر پل داشته باشه یکی شون 2 آمپر یکی شون هم همون 5 آمپر رو هر پل
            فعلا همینارو داشتته باش الان سرم شلوغه فردا دقیق رو ریز به همراه مدار بهت میگم
            موفق باشی

دیدگاه

من باه راهنمایی دوست خودمون KSra قرار شد برای ساخت سیستم صوتی مرحله به مرحله پیش برم. این مراحل رو اینجا می زارم که اگر کسی از دوستان هم نیاز به ساخت سیستم صوتی داشت همین مراحل رو پیش بره و سیستم خودشو بسازه و دیگران هم نظر بدن.

به دلیل گرون بودن ساب JBL ناچار شدم یک ساب 12 دیگه تهیه کنم به نام هکتور و با راهنمایی دوستمون KSRA یک عدد آمپلی فایر ترانزیستوری 400 وات رو تهیه کردم که بتونه مخصوص ساب باشه. تصاویر آمپلی به این صورت هست:

دیدگاه

با درود و خسته نباشید

طبق برنامه قرار شده مرحله به مرحله پیش بریم. الان باید ساب رو بسازیم.

1- یک عدد ساب 12 اینچ هکتور خریداری شد ( تصویر رو پیوست می کنم ) 600 هزار تومان
                2- یک عدد آمپلی فایر ترانزیستوری 400 وات تهیه شد ( تصویر رو فرستاده بودم در پست قبلی ) فکر کنم حدود 200 هزار تومان
                3- یک عدد ترانس 50 ولت 10 آمپر دوبل سفارش داده شد و ساخته شده ( حدود 15 کیلو شد با اندازه بزرگ! و به قیمت 700 هزار تومان!!! ) تصویر رو پیوست می کنم
                4- یک عدد مدار فیلتر زیر ؟ که در انجمن بود دادم بسازن

فعلا منتظر هستم که همه اینها یکجا بشه و طبق راهنمایی دوستمون آقای KSRa شروع به سرهم کردن سیستم کنم
                ------
                فکر نمی کردن ترانس اینقدرررر گرون بشه!!! البته فکر کنم 10 امپر کاملا واقعی باشه. واقعا این سیستم و فقط ساب این سیستم چنین ترانسی نیاز داره!!! خیلییی گرون شد این قطعه ترانس
                البته من تخصص ندارم ولی حس می کنم این ترانس بتونه برای 2 عدد آمپلی و ساب هم جوابگو باشه ( البته اینو به صورت غیرتخصصی می گم چون تخصصی ندارم )
                -----
                راستی این اسپلیتر 2 به 6 چی هست چون هر چی می گردم نمی تونم پیداش کنم ( گویا برای این سیستم نیاز هست )

دیدگاه

سلام
                  اسپلیتر 2 به 6 صدای استریوی برد فلش خور رو از 2 کانال به 6 کانال تبدیل می کنه
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام
                    اسپلیتر 2 به 6 صدای استریوی برد فلش خور رو از 2 کانال به 6 کانال تبدیل می کنه
                    موفق باشید
                    ممنون اما این اسپلیتر رو از جایی باید بخرم یا می تونم بسازم یا بدم برام بسازن؟ نقشه ای وجود داره ازش یا ...؟

چیزی که من به ذهنم رسید این بود که به اون سه سیم خروجی صدای برد فلش خور سه تا سیم استریو ( شیلد دار ) لحیم کنیم و سپس سیم ها رو به سه فیش مادگی AUX متصل و لحیم کنیم و اینجوری 3 خروجی AUX داشته باشیم. هرچند فکر نکنم به همین سادگی باشه

در نتیجه لطفا در این زمینه هم راهنمایی کنید
                    جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۲۳:۰۷ ۱۳۹۷/۰۷/۰۱.

دیدگاه

ممنون اما این اسپلیتر رو از جایی باید بخرم یا می تونم بسازم یا بدم برام بسازن؟ نقشه ای وجود داره ازش یا ...؟

چیزی که من به ذهنم رسید این بود که به اون سه سیم خروجی صدای برد فلش خور سه تا سیم استریو ( شیلد دار ) لحیم کنیم و سپس سیم ها رو به سه فیش مادگی AUX متصل و لحیم کنیم و اینجوری 3 خروجی AUX داشته باشیم. هرچند فکر نکنم به همین سادگی باشه

در نتیجه لطفا در این زمینه هم راهنمایی کنید
                      سلام
                      میشه اما استاندارد نیست اگر پیدا نکردید همون روش خودتون سیم های برد فلش خور رو به هر دو آمپلی ها لحیم کنید
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام
                        میشه اما استاندارد نیست اگر پیدا نکردید همون روش خودتون سیم های برد فلش خور رو به هر دو آمپلی ها لحیم کنید
                        موفق باشید
                        درود

دوست عزیز امروز با نصب همه چیز ( به جز فیلتر مدار پایین که دادم ساختن اما کار نکرد و باید اصلاح بشه ) قسمت ساب سیستم صوتی رو تست کردم. این فیلم مربوط به تستش هست. اگر همه چیز اوکی هست راهنمایی کنید که چطور باکس رو براش بسازم و مرحله بعدی چیه؟ ساخت دوتا آمپلی فایر دیگه ؟

پرسش ها رو با اجازتون این صورت مطرح می کنم که دسته بندی بشه

1- پس از ساخت ساب به صورت کامل ( فقط مونده اندازه و ابعاد و مشخصات باکس رو بگین ) باید چه کاری انجام بدم؟
                        2- با توجه به اولویت کیفیت برای 4 کانال دیگه که شامل میدرنج ها هستند چه آمپلی فایری با چه مشخصاتی رو بسازم؟ ( کلاس D یا AB ، STK یا.... ) آیا نقشه ای برای ساخت هست که درش قطعات مشخص باشه بدم برام بسازن؟
                        3- یک آمپلی فایر استریو 50 وات مربوط به بهنام کیت هم قبلا ساخته بودم که هیچ وقت نشده ازش استفاده کنم. به درد این کار نمی خوره که درسته؟

----
                        لینک فیلم مربوط به ساب:
                        جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۰۲:۱۹ ۱۳۹۷/۰۷/۱۵.

دیدگاه

درود

دوست عزیز امروز با نصب همه چیز ( به جز فیلتر مدار پایین که دادم ساختن اما کار نکرد و باید اصلاح بشه ) قسمت ساب سیستم صوتی رو تست کردم. این فیلم مربوط به تستش هست. اگر همه چیز اوکی هست راهنمایی کنید که چطور باکس رو براش بسازم و مرحله بعدی چیه؟ ساخت دوتا آمپلی فایر دیگه ؟

پرسش ها رو با اجازتون این صورت مطرح می کنم که دسته بندی بشه

1- پس از ساخت ساب به صورت کامل ( فقط مونده اندازه و ابعاد و مشخصات باکس رو بگین ) باید چه کاری انجام بدم؟
                          2- با توجه به اولویت کیفیت برای 4 کانال دیگه که شامل میدرنج ها هستند چه آمپلی فایری با چه مشخصاتی رو بسازم؟ ( کلاس D یا AB ، STK یا.... ) آیا نقشه ای برای ساخت هست که درش قطعات مشخص باشه بدم برام بسازن؟
                          3- یک آمپلی فایر استریو 50 وات مربوط به بهنام کیت هم قبلا ساخته بودم که هیچ وقت نشده ازش استفاده کنم. به درد این کار نمی خوره که درسته؟

----
                          لینک فیلم مربوط به ساب:
                          https://www.aparat.com/v/h5a3A
                          سلام
                          باکس رو میخوای آمادش رو بخری یا خودت بسازی؟؟؟(اگه آماده میخوای6 ضلعیش رو بخر) اگرم نه برات نقشش رو میزارم
                          یه کیت آماده داشتی 12 ولت بود و 4 کانال 45 وات داشت (آی سیش از خانواده ی tda بود) اگر داری از اون استفاده کن درضمن کلاس AB بساز خه اوج کیفیت رو داره
                          50 واته زیاد جالب نیست (چون از ضاهرش معلومه کلاس D هست)
                          سابت خوب بود تو توتست
                          موفق باشید

دیدگاه

سلام
                            باکس رو میخوای آمادش رو بخری یا خودت بسازی؟؟؟(اگه آماده میخوای6 ضلعیش رو بخر) اگرم نه برات نقشش رو میزارم
                            یه کیت آماده داشتی 12 ولت بود و 4 کانال 45 وات داشت (آی سیش از خانواده ی tda بود) اگر داری از اون استفاده کن درضمن کلاس AB بساز خه اوج کیفیت رو داره
                            50 واته زیاد جالب نیست (چون از ضاهرش معلومه کلاس D هست)
                            سابت خوب بود تو توتست
                            موفق باشید
                            با درود مجدد
                            1- بله می خواستم باکس رو خودم بسازم. اگر ممکنه بگین چه مشخصاتی باید داشته باشه باکس ساب.
                            2- دو تا امکان رو دارم. توی خونه این دو آمپلی فایر رو هم دارم. یکیش STK دویست وات هست و یکی همون 4 کانال 45 وات. من خیلی تعریف کیفیت صدای STK رو شنیدم. اگر کیفیت صدای STK بالاتر هست می تونم 2 تا STK استفاده کنم

* - این لینک آمپلی فایر 4 کانال هست که نوشته 4*45 هرچند مطمئن نیستم 45 واقعی باشه چون ولتاژ ورودیش 12 ولت هست!
                            برد آمپلی فایر 4 کانال لحیم‌شده آماده آمپلی‌فایر با 4 خروجی 45 وات واقعی جمعا 180W و برق ورودی 12 ولت مناسب سیستم صوتی ماشین یا خانگی دارای IC توشیبا مدار MUTE

*- این لینک آمپلی فایر STK دویست وات 24 ولت هست که گفتم در خونه دارم و قبلا خریداری کرده بودم. می تونم به جای اون 4 کانال دوتا STK این مدلی استفاده کنم:
                            فروش برد آماده لحیم‌شده آمپلی‌فایر 200 وات استریو (100W R + 100W L) با آی‌سی قدرتمند STK ژاپن ورودی برق ترانس 24 ولت جفت 3 سر 6 آمپر مناسب ساخت سیستم صوتی قیمت

------------------

تصاویر مشخصات ساب:

دیدگاه

با درود مجدد
                              1- بله می خواستم باکس رو خودم بسازم. اگر ممکنه بگین چه مشخصاتی باید داشته باشه باکس ساب.
                              2- دو تا امکان رو دارم. توی خونه این دو آمپلی فایر رو هم دارم. یکیش STK دویست وات هست و یکی همون 4 کانال 45 وات. من خیلی تعریف کیفیت صدای STK رو شنیدم. اگر کیفیت صدای STK بالاتر هست می تونم 2 تا STK استفاده کنم

* - این لینک آمپلی فایر 4 کانال هست که نوشته 4*45 هرچند مطمئن نیستم 45 واقعی باشه چون ولتاژ ورودیش 12 ولت هست!
                              برد آمپلی فایر 4 کانال لحیم‌شده آماده آمپلی‌فایر با 4 خروجی 45 وات واقعی جمعا 180W و برق ورودی 12 ولت مناسب سیستم صوتی ماشین یا خانگی دارای IC توشیبا مدار MUTE

*- این لینک آمپلی فایر STK دویست وات 24 ولت هست که گفتم در خونه دارم و قبلا خریداری کرده بودم. می تونم به جای اون 4 کانال دوتا STK این مدلی استفاده کنم:
                              فروش برد آماده لحیم‌شده آمپلی‌فایر 200 وات استریو (100W R + 100W L) با آی‌سی قدرتمند STK ژاپن ورودی برق ترانس 24 ولت جفت 3 سر 6 آمپر مناسب ساخت سیستم صوتی قیمت

------------------

تصاویر مشخصات ساب:

سلام
                              با برنامه ی WINISD کار کردی؟؟؟ با نرم افزار ساب لوله ای با حجم 350 لیتر طراحی کن بدن برات دقیق بسازن (اگر یک طرفش کج باشه صداش خیلی مزخرف میشه)
                              stk آمپلی خوبی هست صداش عالیه قدیم تو ضبط های سونی سامسونگ و ال جی به کار میرفت اما برای دست ساز همون tda خوب هست چون stk خیلی حساس هست با کوچکترین اشتباه میسوزه حرفه ای ها باید با stk کار کنند من تاحالا با stk کار نکردم (اصلا جرئت نکردم سمتش برم )
                              همیشه میگن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه! همون آی سی تو ضبط های مکسیدر به کار میره صداش رو هم کیت هاش رو شنیدم خوبه قوی هست
                              اگر stk میخوای ببر بده برات طراحی حرفه ای کنند کار من نیست
                              با 718 کننود صدای stk خوب میشه (البته اصلیه 718)
                              718 لیول آبی بگیر من 2 بار لیول مشکی خریدم تیوتراش میسوخت آخرش یه آبی پیدا کردم ردیف شد
                              موفق باشید

دیدگاه

سلام
                                با برنامه ی WINISD کار کردی؟؟؟ با نرم افزار ساب لوله ای با حجم 350 لیتر طراحی کن بدن برات دقیق بسازن (اگر یک طرفش کج باشه صداش خیلی مزخرف میشه)
                                stk آمپلی خوبی هست صداش عالیه قدیم تو ضبط های سونی سامسونگ و ال جی به کار میرفت اما برای دست ساز همون tda خوب هست چون stk خیلی حساس هست با کوچکترین اشتباه میسوزه حرفه ای ها باید با stk کار کنند من تاحالا با stk کار نکردم (اصلا جرئت نکردم سمتش برم )
                                همیشه میگن فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه! همون آی سی تو ضبط های مکسیدر به کار میره صداش رو هم کیت هاش رو شنیدم خوبه قوی هست
                                اگر stk میخوای ببر بده برات طراحی حرفه ای کنند کار من نیست
                                با 718 کننود صدای stk خوب میشه (البته اصلیه 718)
                                718 لیول آبی بگیر من 2 بار لیول مشکی خریدم تیوتراش میسوخت آخرش یه آبی پیدا کردم ردیف شد
                                موفق باشید
                                راستش آمپلی فایر 200 وات STK رو به صورت آماده از سایت خریدم. آماده هست و فقط ترانس 24 ولت 6 آمپر رو بهش وصل کردم و سر راه سیم بلندگو فیوز گذاشتم و عالی کار می کنه. این ماژول رو که خریدم همه چیز رو کامل داره و مونتاژ شده هست. اینجا:
                                فروش کیت آمپلی فایر 200w مجهز به آی سی پرقدرت STK ژاپن فناوری SONY و سانیو دو ورودی صدا و دو خروجی صدا استریو 100W راست و 100W چپ دارای هیت سینک مخصوص IC قیمت

در رابطه با باکس بلندگو فقط من با اون نرم افزار کار نکردم تا به حال. اصلا روند رو می شه توضیح بدین در حد کوتاه؟

من باید اول ابعاد رو مشخص کنم ( به بهترین شکل ) بعد تخته خریداری کنم و بدم نجاری ها برام بسازن؟! اصلا تجربه ای تو این زمینه ندارم. خودم نمی تونم با اره و .. بسازمش؟

روکش خاصی نیاز داره یا نداره و ...

بدبختانه توی بسته ی این ساب هکتور هیچ راهنمایی وجود نداره به جز اندازه ها
                                جدیدترین ویرایش توسط nasimparsi; ۱۴:۲۹ ۱۳۹۷/۰۷/۱۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X