اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تقویت مدار اسپیکر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تقویت مدار اسپیکر

نوشته اصلی توسط wachmen نمایش پست ها
    اونی که با رنگ قرمز مشخص کردم

باید مسیر ولتاژ تا بالا را چک بکنید ببینید آیا ولتاژ به آی سی بالایی میرسد یا نه...

گوشه بالا دست راست انگار مقداری لحیم موجب اتصالی در مدار شده آن را با دقت تمییز بکنید...
    جدیدترین ویرایش توسط hossein951ann; ۱۷:۴۵ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
      باید مسیر ولتاژ تا بالا را چک بکنید ببینید آیا ولتاژ به آی سی بالایی میرسد یا نه...

گوشه بالا دست راست انگار مقداری لحیم موجب اتصالی در مدار شده آن را با دقت تمییز بکنید...
      اونو بررسی کردم و شست و شو کردم مشکلی نداشت
      دو تا مقاومت کوچیک تو گوشه مدار که همونی که شما گفتی لحیم کاری موجب اتصال و یکی هم یکم از اون پایین تر به شدت داغ میکنن 100 اهم هستن که تعویضشون کردم اما بازم به شدت داغ میکنن یعنی جوری که رنگ اون قسمت برد تغییر کرده به حالت سوختگی.تعویضشون کردم اما بازم داغ میکنن.دستمو زدم دستم واقعا سوخت
      جدیدترین ویرایش توسط wachmen; ۲۰:۴۳ ۱۳۹۶/۱۱/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wachmen نمایش پست ها
        اونو بررسی کردم و شست و شو کردم مشکلی نداشت
        دو تا مقاومت کوچیک تو گوشه مدار که همونی که شما گفتی لحیم کاری موجب اتصال و یکی هم یکم از اون پایین تر به شدت داغ میکنن 100 اهم هستن که تعویضشون کردم اما بازم به شدت داغ میکنن یعنی جوری که رنگ اون قسمت برد تغییر کرده به حالت سوختگی.تعویضشون کردم اما بازم داغ میکنن.دستمو زدم دستم واقعا سوخت
        بغل دست همون مقاومت یک دیود زنر میباشد که احتمالاً باید همون هم عوض بکنید....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X