اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سری یا موازی کردن دو آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود...
    از آی سی tda7294 میتوانید استفاده بکنید اما ولتاژ 24 ولت به بالا را می‌خواهد....
    درضمن با 12 ولت بیشتر از 40 وات RMS ( آن هم با بهم ریختگی صدا !!) بیشتر نمی‌توانید دریافت بکنید....
    ولتاژ 12 ولت بازه ی 25 تا 40 وات می‌تواند کارساز باشد....
    نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
    معمولا اگر دیتاشیت قطعه بریج کردن رو پیشنهاد نداده باشه، خروجی نتیجه جالبی نمیشه
    قبل از هر چیز تشکر میکنم از شما دوستان که وقت میزارین و اطلاعاتتون رو در اختیار بنده و دیگر دوستان میزارین
    دوستمون 7294 رو پیشنهاد دادن که تحقیق کردم و دیدم آی سی خوبی هست و توی بعضی از باندهایی که برای مجالس عروسی هم استفاده میشه از این آی سی استفاده شده
    یکم بیشتر تحقیق کردم 7498 رو هم خودم پیدا کردم که استریو هست و برق دوبل هم نمیخواد و با 36 ولت راه میوفته
    حالا سوالم از دوستان این هست که بین این دوتا کدوم بهتره ؟
    آیا 7498 قابلیت بریج کردن هم داره ؟
    محافظ اتصال کوتاه در پایه های خروجی آمپلیفایر داره ؟
    من برای همین باند های مجلسی میخوام و باندمون شامل یک ساب 15 اینچ و یک میدبیس 15 اینچ و یک یا دو عدد میدرنج 6 یا 8 اینچ و یک یا دو عدد هورن تیوتر احتمالا 1 اینچ هست
    برای این باند کدوم یکی از این آی سی ها رو پیشنهاد میدین ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز این دو لینک دیتاشیت دوتا آی سی هست که شما خواستید مقایسه کنید،برای بهتر بودن به نظر من بهترین کار مطالعه دیتاشیت هست تا ببینید امکان مثلا بریج کردن داره یا نه
      TDA7294 Description. The TDA7294 is a monolithic integrated circuit in Multiwatt15 package, intended for use as audio class AB amplifier in Hi-Fi field ap

TDA7498 amplifier Datasheet pdf, STMicroelectronics, TDA7498 Datasheet 100-watt + 100-watt dual BTL class-D audio amplifier PowerSSO-36 exposed pad up .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آقاپور نمایش پست ها
        سلام دوست عزیز این دو لینک دیتاشیت دوتا آی سی هست که شما خواستید مقایسه کنید،برای بهتر بودن به نظر من بهترین کار مطالعه دیتاشیت هست تا ببینید امکان مثلا بریج کردن داره یا نه
        TDA7294 Description. The TDA7294 is a monolithic integrated circuit in Multiwatt15 package, intended for use as audio class AB amplifier in Hi-Fi field ap
        بله ممنون
        دیتاشیت هر دوتاشون رو دارم
        به نظر خودم ۷۴۹۸ بهتر اومد چون هم برق دوال نمی‌خواد و به جای یک ۱۰۰ وات دو تا ۱۰۰ وات میده ولی باز هم چون برای کار موزیک میخوام ترجیح دادم از اساتید سوال کنم تا شاید چیزی که من نمیدونم رو دوستان بدونن و بتونن راهنمایی کنن
        به نظرتون برای مشخصات باندی که دارم می‌سازم و موزیک انتخابی که کردم خوب هست یا نه ؟
        درضمن من متوجه نشدم این ای سی ها قابلیت بریج دارن یا نه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrpmmm نمایش پست ها

قبل از هر چیز تشکر میکنم از شما دوستان که وقت میزارین و اطلاعاتتون رو در اختیار بنده و دیگر دوستان میزارین
          دوستمون 7294 رو پیشنهاد دادن که تحقیق کردم و دیدم آی سی خوبی هست و توی بعضی از باندهایی که برای مجالس عروسی هم استفاده میشه از این آی سی استفاده شده
          یکم بیشتر تحقیق کردم 7498 رو هم خودم پیدا کردم که استریو هست و برق دوبل هم نمیخواد و با 36 ولت راه میوفته
          حالا سوالم از دوستان این هست که بین این دوتا کدوم بهتره ؟
          آیا 7498 قابلیت بریج کردن هم داره ؟
          محافظ اتصال کوتاه در پایه های خروجی آمپلیفایر داره ؟
          من برای همین باند های مجلسی میخوام و باندمون شامل یک ساب 15 اینچ و یک میدبیس 15 اینچ و یک یا دو عدد میدرنج 6 یا 8 اینچ و یک یا دو عدد هورن تیوتر احتمالا 1 اینچ هست
          برای این باند کدوم یکی از این آی سی ها رو پیشنهاد میدین ؟
          به کلی آیسی های متفاوتی هستن.
          ​​ TDA7294 آیسی آمپلی فایر کلاس AB هست و
          TDA7498 آیسی آمپلی فایر کلاس D هست
          این دوتا زمین تا آسمان فرق دارن.
          آیسی TDA7294 قابلیت بریج کردن داره ، اما آیسی TDA7498 از اول بریج شده هست و نمیشه کاری کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X