اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای حذف نویز در هنگام پخش از برد فلش خور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی برای حذف نویز در هنگام پخش از برد فلش خور

با سلام خدمت شما اگر ممکنه یک نمونه فیلتر آماده معرفی کنید
    چطوری ولتاژ رو ایزوله کنم؟(ماژول آماده)
    استفاده از رگولاتور مقدور نیست چون رگولاتور ۱ آمپر خروجی داره ولی هر آمپلی بیش از ۵ آمپر مصرف داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezajashani نمایش پست ها
      با سلام خدمت شما اگر ممکنه یک نمونه فیلتر آماده معرفی کنید
      چطوری ولتاژ رو ایزوله کنم؟(ماژول آماده)
      استفاده از رگولاتور مقدور نیست چون رگولاتور ۱ آمپر خروجی داره ولی هر آمپلی بیش از ۵ آمپر مصرف داره
      درود.
      ساخت یک بانک خازنی و فیلتر lc....تنها چیزی است که میتواند نویز تغذیه تان را از بین ببرد!!! (برای آمپلی فایر )
      در مورد برد فلش خور هم استفاده از ترانس 12 ولت 1 آمپری و ترکیبی از رگولاتور 7808 و خازن ورودی در رگولاتور!!! (این روش در سوییچینگ هم جواب میدهد !!! )
      درضمن حتما هم در ورودی آمپلی فایرتان جهت تطبیق آمپدانس و کاهش نویز از پری استفاده کنید!!!
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

پیشنهاد می کنم کتاب هنر الکترونیک را مطالعه بفرمایید ..... در این کتاب راهکارهای حذف نویز .... بطور کامل بیا ن شده است

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یکی از دوستان بفر ماید چطور لینک ارسال کنم .. ممنون

دیدگاه

با سلام . ..... مطابق با دیتا شیت کارخانه سازنده .... باید در خروجی ای سی رگولاتور ... سری 78 و 79 خازن تانتالیوم 4.7 تا 10 میکرو فاراد قرار جهت حذف هارمونیک در خروجی . .... و بنابراین خازن c5 ... 1000میکرو در خروجی نباید قرار دادوهمچنین می توان جهت حذف نویز هم یک عدد ( فریت بید ) با مثبت خروجی سری قرار داد. ...البته فریت اگر هم در ورودی وهم در خروجی قرار بگیر د بهتر است .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یک عدد خازن ۱۰۰ تا ۳۳۰ نانو سرامیک در ورودی .... و یک خازن ۱۰۰ نانو سرامیک یا پلی ایتر در خروجی جهت پایداری کار رگولاتور طبق دیتا شیت کارخانه ضروری است..

دیدگاه

سلام
            لطفاً قبل از رگولاتور یک فیلتر پی بگذارید تا از ورود نویز به داخل رگولاتور جلوگیری کند به شکل زیر

برای سلف میتونید از هر سلفی استفاده کنید مقاومتی بشکه ای تیرویدی فقط سعی کنید مقدار اش بالا باشد میتونید یک هسته تیرویدی که داخل لامپ های کم مصرف و پاور های کامپیوتر استفاده کنید و هم اگه در دسترس هست از یک سلف مقاومتی استفاده کنید
            نمونه استفاده فیلتر در مدار های تغذیه

میتونید بی دردسر از ماژول های تغذیه استفاده کنید مثل
            لینک ماژول های تغذیه
            خرید انواع ماژولهای ولتاژ و شارژ جهت تنظیم ولتاژ مورد نیاز در ولتاژ و توان های مختلف با قیمت های مناسب

لینک ماژول

دیدگاه

با سلام به دوستان....... این را هم در نظر داشته باشید که:: برای اینکه نویز وارد امپلیفایر نشود باید امپدانس ورودی امپلیفایر و خروجی پری امپلیفایر با هم مطابقت داشته باشد .... امپدانس ورودی امپلیفایر ها معمولا در حدود 50 تا 100 کیلو اهم است..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hesam1368 نمایش پست ها
                سلام.
                من گراند صدا رو به بدنه زدم نویزش کم شد ولی هنوز نویز داره،گراند برق برد رو هم به بدنه وصل کنم؟رگلاتورم وصله،خازنم تست کردم فرقی نکرو
                دوست عزیز مشکل شما اسنش هست گراند لوپ و راه حل اون هم استفاده از مبدل DC to DC. ایزوله هستش.یکی مثلا ۵ ولت به ۵ ولت ایزوله تهیه کنید البته قبلش از رگولاتور ۵ ولت با خازن هاش استفاده کنید و بین رگولاتور و ماژول بلوتوث از مبدل ایزوله استفاده کنید.قطعا مشکل حل میشه.باقی راه حا ها فقط میتونه نویز رو کم کنه ولی با این کار کلا نویز نخواهید داشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Zahedi1365 نمایش پست ها
                  سلام یه برد فلش خور ۱۲ ولتی رو یه ضبط کاست کار گذاشتم خروجی صدای برد را به برد آمپلی فایر ضبط وصل کردم اما صدای نویز خیلی بدی داره یک خازن ۲۵ ولت ۴۷۰ میکرو هم به برق ۱۲ برد فلش موازی کردم اما جواب نداد ،لطفا راهنمایی کنید.
                  با تشکر
                  سلام ببین دوست عزیز من هم مشکل رو داشتم تو آپارات با کانال ede.iran هم فیلمشو گذاشتم
                  نویز بعلت تغذیه مشترک این بردبا آمپلی فایر خودشو نشون میده فقط کافیه یک خازن
                  روی پایه ورودی آی سی رگولاتور این برد بذاری دقت کن خازن هر جای دیگه بذاریتاثیر چندانی نداره

دیدگاه

من هم همین مشکل نویز روتوبردهای فلشخور داشتم همه راهکارهای این فرم روهم انجام دادم نتیجه نگرفتم فقط تنها راهش اینه یا از منبع تغذیه جدا استفاده کنید یا یه خازن 1000uf 25 ولتی روکنار رگلاتور برد فلشخور بزنید یعنی منفی خازن به منفی برق رگلاتور ومثبت خازنهم به پایه ورودی رگلاتور لحیم کنید نویز کاملا برطرف میشه سعی کنید خازن رو بدون سیم نزدیکترین جای رگلاتور لحیم کنید جای خازن خیلی مهمه که نزدیک رگلاتور باشه من خازن حتی با سیم به رگلاتور لحیم کردم باز نویز داشت ولی خازن روی رگلاتور به پایه های منفی رگلاتور و ورودی رگلاتور زدم مشکلم حل شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X