داغ کردن مقاومت طبیعی هست
تنها معیاری که وجود داره توان اعمالی به مقاومت هست
ماکزیمم توان اعمالی به مقاومت رو بدست بیارید اگه از توان نامی مقاومت بیشتر باشه که اصلا خوب نیست
نکته : مقاومت مثل سایر قطعات الکترونیکی میتونه توان های لحظه ای و گذرای بیش از ماکزیمم توان پیوسته خودش رو تحمل کنه
بیشتر اقا رضا . و اون ترانزیستور بغلش که علامت گزاشتم هم داغ میکنه . شدیدا داغ میکنه . یه چیز دیگه در خروجی امپ باندو به دوتا خروجی مثبت هم میزنی باند میخونه عادیه ؟
بیشتر اقا رضا . و اون ترانزیستور بغلش که علامت گزاشتم هم داغ میکنه . شدیدا داغ میکنه . یه چیز دیگه در خروجی امپ باندو به دوتا خروجی مثبت هم میزنی باند میخونه عادیه ؟
قطعات متصل به مقاومت رو بررسی کنید ببینید نسوخته باشن
ترانزیستور که میگید داغ میکنه سالمه ؟
احتمال داره قطعه ای سوخته یا معیوب شده و باعث شده ولتاژ بیشتری به مقاومت اعمال بشه
بنابراین همون طور که گفتم قطعات متصل به مقاومت رو چک کنید مشکل نداشته باشن
در نهایت اگه مشکل رو پیدا نکردید فعلا برا این که مقاومت نسوزه یه توان بالاتر بزارید تا بعد مشکل حل بشه
سلام
من که تو پیام خصوصی هم خدمتتون عرض کردم که تجربم تو تعمیر آمپ ماشین کمه. ولی توضیحاتتون هم خیلی ناقصه.
الان آمپ تو خروجی صدا داره؟؟؟
پروتکت میکنه یا طبیعی کار میکنه؟
سلام
من که تو پیام خصوصی هم خدمتتون عرض کردم که تجربم تو تعمیر آمپ ماشین کمه. ولی توضیحاتتون هم خیلی ناقصه.
بله کاملا طبیعی کار میکنه وصدا هم داره تنها مشکلی ک داره داغ کردن همون مقاومت ها . فقط یه چیزی در خروجی. باند رو به دوسر مثبت هم میزنی میخونه عادیه ؟
سلام
تنها مشکلی ک داره داغ کردن شدید اون دومقاومت و ترانزیستوری که داخل عکس مشخص کردم .راهنمایی کنید
دوست عزیز اگه توان اعمالی به مقاومت بیشتر از توان نامی مقاومت هست بهتره هر چه زود تر یه مقاومت با توان بالاتر جایگزین کنید
این مسئله جدیدا به وجود اومده یا فکر میکنید همیشه همینطوری بوده ؟؟؟
آیا مقاومت ها و ترانزیستورهای مشابه با اتصالات مشابه مثل همین مقاومت و ترانزیستور داغ میکنن ؟؟
سلام
داغ کردن اون مقاومتها طبیعی هستش اون مقاومتها یکیش ازسمت ولتاژ منفی ویکیشم از طرف ولتاژ مثبت وصل به دیود زنرا میشه درواقع ولتاژ 35یا هر ولتاژ دیگه ای رو تبدیل به ولتاژ 15ولت میکنند برای تغذیه اپ امپها.زنریه طرفش به مقاومت ویه طرفشم وصل به گراند میشه واسه همینم هم مقاومت وهم دیود گرم میشه وکاملا طبیعیه.
بله کاملا طبیعی کار میکنه وصدا هم داره تنها مشکلی ک داره داغ کردن همون مقاومت ها . فقط یه چیزی در خروجی. باند رو به دوسر مثبت هم میزنی میخونه عادیه ؟
سلام
قاعدتا نباید وقتی به دو سر مثبت میزنی بخونه.
اون دو تا مقاومت هم اگر برای کاهش ولتاژ استفاده میشن داغ کردنشون تا حدی طبیعی هست. برای اطمینان می تونی با وات بالاتر تعویض کنی.
موفق باشی
دوست عزیز اگه توان اعمالی به مقاومت بیشتر از توان نامی مقاومت هست بهتره هر چه زود تر یه مقاومت با توان بالاتر جایگزین کنید
این مسئله جدیدا به وجود اومده یا فکر میکنید همیشه همینطوری بوده ؟؟؟
آیا مقاومت ها و ترانزیستورهای مشابه با اتصالات مشابه مثل همین مقاومت و ترانزیستور داغ میکنن ؟؟
بله دوست عزیز به تازگی پیش اومده بله با مشابه ان ها هم داغ میکنه .
سلام
داغ کردن اون مقاومتها طبیعی هستش اون مقاومتها یکیش ازسمت ولتاژ منفی ویکیشم از طرف ولتاژ مثبت وصل به دیود زنرا میشه درواقع ولتاژ 35یا هر ولتاژ دیگه ای رو تبدیل به ولتاژ 15ولت میکنند برای تغذیه اپ امپها.زنریه طرفش به مقاومت ویه طرفشم وصل به گراند میشه واسه همینم هم مقاومت وهم دیود گرم میشه وکاملا طبیعیه.
داغ شدن مقاومت در حد سوختن دست طبیعی هست
بنده بار ها عرض کردم تنها ملاک توان اعمالی به مقاومت هست که اگه از توان نامی مقاومت بیشتر هست حتما باید با یه توان بالاتر تعویض بشه
در غیر این صورت احتمال سوختن مقاومت وجود داره
اما ترانزیستور نباید در این حد داغ بشه و باید به فکر چاره باشید
دیدگاه