اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارقام و مقدار مقاومت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارقام و مقدار مقاومت

سلام
    متناسب با سیستم علامت گذاری طراح مدار (که نمونه ی آن 5K6 که معادل 5.6 کیلو اهم است)، 6A8 معادل 6.8 آمپر خواهد بود.
    *** یا راهی خواهم یافت، یا راهی خواهم ساخت ... ***

دیدگاه

درود ، 6a8 دیود ۶ آمپر ۸۰۰ ولت هست ، استفاده از معادل با مشخصات بیشتر اشکالی ندارد .
      شما هر دیود ۶ آمپر یا بیشتر رو میتونید استفاده کنید ،
      برای موارد مشابه کافیه در گوگل بزنید 6a8 diode . قطعه به قطعه مطالعه کنید . بستن مداری به این بزرگی ... !
      جدیدترین ویرایش توسط Masood Ashoori; ۱۰:۰۴ ۱۳۹۷/۰۷/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
        درود ، 6a8 دیود ۶ آمپر ۸۰۰ ولت هست ، استفاده از معادل با مشخصات بیشتر اشکالی ندارد .
        شما هر دیود ۶ آمپر یا بیشتر رو میتونید استفاده کنید ،
        برای موارد مشابه کافیه در گوگل بزنید 6a8 diode . قطعه به قطعه مطالعه کنید . بستن مداری به این بزرگی ... !
        سلام و درود
        آخر جمله تون باحال بود خخخخخ
        درسته یکم دارم تو شناسایی قطعات گیج میزنم اما چندین سال قبل عشق این چیزا رو داشتم و چند مورد هم اون موقع ها با دست طرح رو روی فیبر میکشیدم و با دست هم سوراخ کاری رو انجام میدادم .
        به هر حال به کمک شما عزیزان دوست دارم به صورت حرفه ای به ساخت مدارات صوتی ادامه بدم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          با سلام:
          خازن های الکترولیتی را کم تر از50ولت انتخاب نکنید همان 50 ولت کافیست چون اگر با ولتاژبالاتر انتخاب کنید حجم خازن زیاد میشود. ولی ولتاژ کار خازن ها اگر از 50 ولت زیاد ترشد از نظر ابعاد فیزیکی فقط کمی بزرگ تر می شود. چون حد اقل جریان مصرفی منبع تغذیه طبق اطلاعات تعریف شده در متن 5 امپر می باشد به شما پیشنهاد استفاده از دیود 6 الی 8 آمپری داده شده است. و ولتاژ کار آن هم از 50 ولت کم تر نباشد که البته اکثر آن ها بیش 200 ولت است. دیود ها دیود های معمولی یکسو کننده می باشند.
          سلام مجدد جناب تحیری
          ببخشید که زیاد وقتتون رو میگیرم .
          من چون دارم اینترنتی خرید میکنم مشکل عدم موجودی برخی قطعات رو دارم و از شما سوال میکنم تا جایگزینش رو بخرم.
          بازم چند تا سوال و مزاحمت :
          در خازنهای الکترولیتی میکروفاراد مهم هست یا ولتاژ کاری ؟ نمونه اش 47 میکروفاراد 100 ولت نبود منم 200 ولت خرید زدم.
          در خازن پلی استر هم اگر به جای 100 ولت مثلا 400 ولتی بخرم مشکلی پیش میاد ؟ الان یه مورد به مشخصه 470 نانوفاراد و 100 ولت هست که موجود نیست و فقط 400 ولت موجوده.
          منظور از Inductor 6A / 700kHz سلف هست ؟ ذکر نشده که از چه نوعیه.
          یه دیود زنر هم هست که 1 واته اما برای ولتاژ نوشته 5V6 ( نکنه منظورش 5.6 ولت هست ؟ )
          بازم عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم.
          جدیدترین ویرایش توسط mehdi_47; ۱۸:۲۷ ۱۳۹۷/۰۷/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_47 نمایش پست ها
            سلام مجدد جناب تحیری
            ببخشید که زیاد وقتتون رو میگیرم .
            من چون دارم اینترنتی خرید میکنم مشکل عدم موجودی برخی قطعات رو دارم و از شما سوال میکنم تا جایگزینش رو بخرم.
            بازم چند تا سوال و مزاحمت :
            در خازنهای الکترولیتی میکروفاراد مهم هست یا ولتاژ کاری ؟ نمونه اش 47 میکروفاراد 100 ولت نبود منم 200 ولت خرید زدم.
            در خازن پلی استر هم اگر به جای 100 ولت مثلا 400 ولتی بخرم مشکلی پیش میاد ؟ الان یه مورد به مشخصه 470 نانوفاراد و 100 ولت هست که موجود نیست و فقط 400 ولت موجوده.
            منظور از Inductor 6A / 700kHz سلف هست ؟ ذکر نشده که از چه نوعیه.
            یه دیود زنر هم هست که 1 واته اما برای ولتاژ نوشته 5V6 ( نکنه منظورش 5.6 ولت هست ؟ )
            یکی از IC ها از نوع SMD هست . با این تفاسیر مدار باید روی فیبر دو طرفه پیاده سازی بشه ؟
            بازم عذر میخوام که وقتتون رو میگیرم.
            قطعات با ولتاژ کار بالاتر از نظر کار اشکالیپیشنمی آورد اما از نظر ابعاد فیزیکی و قرار گرفتن در فیبر مدار چاپی احتمال دارد جا نگیرد. دیود زینر 5V6 یک دیود 5.6 ولت 1وات می باشد.
            اگر 4 عدد دیود های معمولی 6 آمپر 800 ولت را گیر نیاوردید، از یک پل دیود 6 آمپری با توجه به پایه های ورودی و خروجی استفاده کنید. 4 عدد کویل باید 22 میکرو هنری باشد که قادر باشد 6 آمپر را براحتی ازخود عبور دهد. ( 22 میکرو هنری بزرگ)
            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام:
              قطعات با ولتاژ کار بالاتر از نظر کار اشکالیپیشنمی آورد اما از نظر ابعاد فیزیکی و قرار گرفتن در فیبر مدار چاپی احتمال دارد جا نگیرد. دیود زینر 5V6 یک دیود 5.6 ولت 1وات می باشد.
              اگر 4 عدد دیود های معمولی 6 آمپر 800 ولت را گیر نیاوردید، از یک پل دیود 6 آمپری با توجه به پایه های ورودی و خروجی استفاده کنید. 4 عدد کویل باید 22 میکرو هنری باشد که قادر باشد 6 آمپر را براحتی ازخود عبور دهد. ( 22 میکرو هنری بزرگ)
              سلام و 100 مرتبه درود
              ممنون که تا به اینجا بنده رو راهنمایی کردید. سلف از نوع بشکه ای میشه درسته ؟
              برای دیود هم سری 6A10 رو تهیه کردم

دیدگاه

سلام و 100 مرتبه درود
                ممنون که تا به اینجا بنده رو راهنمایی کردید. سلف از نوع بشکه ای میشه درسته ؟
                برای دیود هم سری 6A10 رو تهیه کردم
                باسلام:
                هر سلفی که بتواند 6 آمپر را تحمل کند و 22 میکرو هنری باشد کفایت می کند. آماده این سلف ها در بازار بسیار زیاد است اما ساخت و تهیه لوازم پر درد سر می باشد.( تهیه هسته فریت، سیم لاکی با تحمل بیش تر از 6 آمپر )

دیدگاه

باسلام:
                  هر سلفی که بتواند 6 آمپر را تحمل کند و 22 میکرو هنری باشد کفایت می کند. آماده این سلف ها در بازار بسیار زیاد است اما ساخت و تهیه لوازم پر درد سر می باشد.( تهیه هسته فریت، سیم لاکی با تحمل بیش تر از 6 آمپر )
                  سلام و درود فراوان
                  جناب تحیری هر چی تو اینترنت جستجو میکنم این مدل سلف رو گیار نیاوردم.چکار باید انجام بدم ؟

دیدگاه

سلام و درود فراوان
                    جناب تحیری هر چی تو اینترنت جستجو میکنم این مدل سلف رو گیار نیاوردم.چکار باید انجام بدم ؟
                    باسلام:
                    در مورد ساخت سلف به آدرس لینک زیر که کاربران همین سایت نوشته اند مراجعه شود.
                    با سلام خدمت دوستان عزیز . من میخوام نحوه محاسبه و طراحی یک سلف رو از پایه یاد یاد بگیرم .

دیدگاه

سلام مجدد
                      دوستان در تهران یا کرج جاییجرو سراغ دارن ک انواع سلف رو بفروشه؟
                      همچنان لنگ خرید سلف هستم

دیدگاه

سلام مجدد
                        دوستان در تهران یا کرج جاییجرو سراغ دارن ک انواع سلف رو بفروشه؟
                        همچنان لنگ خرید سلف هستم
                        باسلام:
                        فروشگاه اینترنتی سلف تهران
                        در این بخش، انواع سلف های قطره ای، با هسته فریت و غیره قرار دارند.

دیدگاه

باسلام:
                          فروشگاه اینترنتی سلف تهران
                          https://www.ickala.com/98-inductor-parts
                          سلام و درود
                          تمام سایتهای ایرانی رو چک کردم هیچ کدوم سلفف 22 مکیرو هانری 6 آمپر ندارن

دیدگاه

سلام و درود
                            تمام سایتهای ایرانی رو چک کردم هیچ کدوم سلفف 22 مکیرو هانری 6 آمپر ندارن
                            با سلام:
                            دوست عزیز، روش ساخت سلف و فرمول های آن در این سایت که دوستان زحمت آن را کشیده اند در پست های قبلی با آدرس لینک برایتان آپلود کردم. کمی مطالعه نمائید و در صورت سوال حتما کاربران عزیزشما را کمک می کنند. مجددا آدرس لینک نگارش می شود.
                            با سلام خدمت دوستان عزیز . من میخوام نحوه محاسبه و طراحی یک سلف رو از پایه یاد یاد بگیرم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X