اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت آمپلی فایر 400 وات برای ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای ساخت آمپلی فایر 400 وات برای ماشین

سلام
    من یه آمپلی فایر می خوام 400 وات واقعی بده برا ساب ووفر اکسپلود 1800 سونی . می خوام بزارم رو ماشین برا همین به مدار تغذیه ش هم نیاز دارم .
    اگه مداری که واقعا جواب بده بزارید ممنون میشم.
    با تشکر

پاسخ : کمک برای ساخت آمپلی فایر 400 وات برای ماشین

سلام به نظر من امپ رو خودت بساز
    ولی تغذیه را بده یکی از دوستان که تجربه سوئیچینگ داره برات بسازه
    برای آمپلی فایر کلاس D میتونی بسازی

برای تغذیه هم دیگه این واقعا راحت ترین مداره
    @Tahir kardeşimizin güzel bir projesi pc powersupply trafosu ile gerçekleştirmiş 12 volt giriş voltajını 2x55..90 volt arası +- simetrik voltaja çeviriyor devre

دیدگاه

ممنون
      قیمت آمپلی فایر 500 واته چند در میاد تقریبا؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mobin350 نمایش پست ها
        ممنون
        قیمت آمپلی فایر 500 واته چند در میاد تقریبا؟؟؟
        والا دقیق نمیدونم ولی آیسی و ماسفتها را حتما اصلی باید بخری تا کار بده
        سلف خروجیشم فکر کنم تعمیر کارای آمپلیفایر ماشین یا تعمیر کارای اینورتر جوشکاری داشته باشن البته اگه هسته قزمز مشکی پیدا کنی خودت بپیچی خیلی بهتره یا هسته مشکی

دیدگاه

هر کاری می کنم عکساشون باز نمیشه
          خودتون می تونید بفرستید؟

دیدگاه

هر کاری می کنم عکساشون باز نمیشه
            خودتون می تونید بفرستید؟
            به علت اینکه ایران با همه سایت ها سازگاری داره باید از قند شکن استفاده کنی تا باز شه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سویچینگ ساختن خیلی راحته الکی دوستان میترسونن و نحوه پیچیدن سیم پیچ که داخل فروم ها توضیح میدن کاملا اشتباهه

نوشته اصلی توسط madar1 نمایش پست ها
            سلام به نظر من امپ رو خودت بساز
            ولی تغذیه را بده یکی از دوستان که تجربه سوئیچینگ داره برات بسازه
            برای آمپلی فایر کلاس D میتونی بسازی

برای تغذیه هم دیگه این واقعا راحت ترین مداره
            http://320volt.com/200-600w-dc-dc-konvertor/
            اون امپ کلاس دی رو خودتون ساختید؟

دیدگاه

چون وضعیت مالیم خیلی خوب نیست می خوام یکی بسازم که واقعا کار کنه و بتونه سابمم کاملا راه بندازه
              نمی تونم چند تا بسازم
              اگه یه آمپلی فایری دارید که خودتون ساختید و جواب پس داده لطفا قرار بدید
              ممنون

مطمئنید اون 500 واته کار می کنه آخه یه جوریه ؟؟
              نظرتون در مورد این چیه : http://s1.picofile.com/file/7101845371/400w_by_sasi_anf.rar.html

دیدگاه

نظر شخصیه منه هاااااا
                به نظرم بری بیرون یه آمادشو بخری که کارکرده باشه خیلی بهتره چون ساختنش پیرت میکنه
                نمیخوام دستتو سرد کنما ولی اینطوری نیس که پی سی بی بزنی بلافاصله مونتاژ کنی و مثل هلو برات کار کنه
                چون مدار باید پایداری داشته باشه یا اینقد حرفه ای باشی تا بتونی پایدارش کنی هم اینکه زمان بره ساختنش
                فقط ساخت مدار نیس ک باید سوئیچینک بسازی اول تازه باید بدون نویز باشه کار بکنه مشکلی نداشته باشه جنس اصل گیرت بیاد
                خرجش شیشو بش رو میگذره تازه آخرشم میای میبینی اون کیفیتی که میخوای نیس
                شما برای ساختن آمپلی برا ماشین اول به سوئیچینگ درست و حسابی لازم داری دوم به یه آمپلی مناسب برا ساب که قدرت کافی داشته باشه و روی 2 اهم استیبل شه سوم فیلتر پایین گذر برا ساب هیتسینگ ساخت جعبه
                راحت دویست سیصد برات آب میخوره
                دویست سیصد رو همون یه آمپلی کار کرده دو کانال بگیری برات کافیه یه عمر هم کار میکنه

دیدگاه

آخه همه مزه ش به اینه که خودت بسازیش
                  اگه بتونم یه مدار خوب گیر بیارم می تونم بسازمش
                  تو الکترونیک هم بی تجربه نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط maxbox نمایش پست ها
                    نظر شخصیه منه هاااااا
                    به نظرم بری بیرون یه آمادشو بخری که کارکرده باشه خیلی بهتره چون ساختنش پیرت میکنه
                    نمیخوام دستتو سرد کنما ولی اینطوری نیس که پی سی بی بزنی بلافاصله مونتاژ کنی و مثل هلو برات کار کنه
                    چون مدار باید پایداری داشته باشه یا اینقد حرفه ای باشی تا بتونی پایدارش کنی هم اینکه زمان بره ساختنش
                    فقط ساخت مدار نیس ک باید سوئیچینک بسازی اول تازه باید بدون نویز باشه کار بکنه مشکلی نداشته باشه جنس اصل گیرت بیاد
                    خرجش شیشو بش رو میگذره تازه آخرشم میای میبینی اون کیفیتی که میخوای نیس
                    شما برای ساختن آمپلی برا ماشین اول به سوئیچینگ درست و حسابی لازم داری دوم به یه آمپلی مناسب برا ساب که قدرت کافی داشته باشه و روی 2 اهم استیبل شه سوم فیلتر پایین گذر برا ساب هیتسینگ ساخت جعبه
                    راحت دویست سیصد برات آب میخوره
                    دویست سیصد رو همون یه آمپلی کار کرده دو کانال بگیری برات کافیه یه عمر هم کار میکنه
                    دوست من تموم حرفای شما درسته
                    ولی از قدیم گفتن به عمل کار براید اگه همه مثل شما فکر کنن که دیگه برا چی انجمن زدیم خوب همه بریم امادشو بخریم
                    والا اگه مدار امتحان شده انتخاب کنین و از قطعات اصلی استفاده کنین فکر نکنم جواب نده
                    اینم دو تا فیلم از ساخته شدش فکر نکنم زیاد درد سر داشته باشه

فقط تو فیلم دوم کسی میدونه این دوستمون از چه کاغذی برای چاپ استفاده میکنه خیلی کارش راحت شده

اینم چندتا سوئیچینگ ماشین با ترانس پاور کامپیوتر
                    http://320volt.com/en/tda7294-bass-araba-anfisi-tl494-smps-besleme/
                    http://320volt.com/en/rms-250w-oto-amfisi-jblfiltre-smps-ei35-sg3525/
                    http://320volt.com/en/car-amplifier-circuit-tip142-tip147-200w-dc-dc-tl494-ei33/

دیدگاه

اگر دوستان اگاهانه راهنمایی کنن ساختن امپلی فایر ماشین خیلی کار سختی نیس از هسته کامپیوتر هم برای این کار استفاده نکنید
                      مهم ترین چیز توی تغذیه سوییچنگ یکی محافظ کاهش ولتاژه که اگر ولتاژ از یه حدی اومد پایینتر مداره قطع کنه که ماسفت نسوزه
                      پیچیدن ترانسش رو خودم شخصا کمکت میکنم
                      امپش هم چون میخوای چیز خوب بسازی امپ ساده نساز مثلا همون 100 وات که تو انجمنه گاهی دی سی رد میکنه و متوجه نمیشیم

دیدگاه

خیلی ممنون

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
                        اگر دوستان اگاهانه راهنمایی کنن ساختن امپلی فایر ماشین خیلی کار سختی نیس از هسته کامپیوتر هم برای این کار استفاده نکنید
                        مهم ترین چیز توی تغذیه سوییچنگ یکی محافظ کاهش ولتاژه که اگر ولتاژ از یه حدی اومد پایینتر مداره قطع کنه که ماسفت نسوزه
                        امپش هم چون میخوای چیز خوب بسازی امپ ساده نساز مثلا همون 100 وات که تو انجمنه گاهی دی سی رد میکنه و متوجه نمیشیم

الان من همین 500 واته رو بسازم خوبه؟؟
                        اگه نه می تونید یه مدار خوب بفرستید؟؟
                        شاید نزارم رو ماشین خونه یزارم بخونه برا خودش
                        جدیدترین ویرایش توسط Mobin350; ۲۰:۵۸ ۱۳۹۷/۰۸/۱۴.

دیدگاه

چون وضعیت مالیم خیلی خوب نیست می خوام یکی بسازم که واقعا کار کنه و بتونه سابمم کاملا راه بندازه
                          نمی تونم چند تا بسازم
                          اگه یه آمپلی فایری دارید که خودتون ساختید و جواب پس داده لطفا قرار بدید
                          ممنون

مطمئنید اون 500 واته کار می کنه آخه یه جوریه ؟؟
                          نظرتون در مورد این چیه : http://s1.picofile.com/file/71018453...i_anf.rar.html
                          درود.
                          این امپلی که خودتون معرفی کردین خوبه و 100 درصد کار میکنه.منتها کلاس AB هست و مصرف برقش کمی بالاست و راندمانش هم یک مقداری کمه.
                          امپلی کلاس D هم میتونی بسازی.شاید ساختنش کمی قلق داشته باشه اما میشه ساخت.
                          پیشنهاد خودم در درجه اول همین امپلی کلاس AB که خودت معرفی کردی بساز.ساختی درجا بنداز رو ماشین استفاده کن.
                          اگرم میخوای کلاس D بساز.اگر هم به مشکلی خوردی توی این کلاس دوستان هستند و کمکت میکنن.
                          موفق باشی.
                          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
                              سلام دوست من خوب وقتی قبلا ساخته و امتحان شده حتی چندتا از بچه های انجمن هم با هسته پاور ساختن چرا نباید بسازیم
                              راستش برا کلاس دی فقط سر سلف خروجیش ترس دارم مگرنه تا حالا چند تا ساخته بودم کسی میدونه هسته قرمز مشکی کجا گیرم میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X