اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد مدار آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد مدار آمپلی فایر

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    یه سوالی که ذهن منو درگیر کرده
    من اکثرا تو این تاپیک ها میبینم که دوستان تازه کار مثل خودم میان و دنبال مدار برای آمپلی فایر میگردن
    خوب سوال من اینکه چرا دوستان از مدار هایی که تو سرویس منوال هست استفاده نمیکنن؟؟
    ایا این کار نشدنیه؟
    چون طراحی اونا ک شکی توش نیست
    اگه بالفرض مشکل تغذیه نباشه دیگه نباید ساخت برد و مدار به اون شدت کار سختی باشه

اتفاقی چندروز پیش داشتم سرویس منوال سونی shake 7 رو نگاه میکردم دیدم ک کلاس d هست و دوستان با تجربه اینجا کلی کلاس d ساختن

حالا با این تفاسیر شدنی هست ادم وقت بزاره رو چنین مدارایی؟؟؟؟؟

البته میدونم سخته ولی هیچی نشد نداره
    Iran Navy
    Ensign Ali.Hdyi

پاسخ : سوال در مورد مدار آمپلی فایر

درود بر شما.
    بله شدنیه.چرا که نه.
    کلیت شیک سونی خیلی مدار پیچیده داره. اما ما فقط با اخرین طبقه یعنی همون پاور امپ کلاس d کار داریم.
    ایسی irs2092 هم جستجو کردم تو ی فروشگاهی داشت به قیمت 40 تومن.دوتا هم ماسفت بخری میخواد دونه ای 10 باشه.کلا میشه 60 تومن.40 تومن هم میگیم متعلقات و پی سی بی و اینا بشه میشه 100 تومن.با 100 تومن یگ امپلی کلاس D قدرتمند میسازی.خوبه.
    الان STK 4192 قیمتش 80 تومن شده.

فقط میمونه تغذیه.
    هم میتونی سویچینگ بسازی و هم ترانس اماده میفروشن
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

خوب پس چرا دوستان این همه دردسر میکشن تا یه مدار مطمئن پیدا کنن؟؟
      یه لمی باید باشه وگرنه صد در صد به ذهن اونام خطور کرده حتما ک از سرویس منوال استفاده کنن
      Iran Navy
      Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

سلام برای IRS2092 خیلی مدار هست ببندی اینم خوبه به هر حال طراحیه سونی اگه وقت کردم میارمش تو پروتئوس فقط مطمعن هستین همه قطعاتش هست ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط galvatorix نمایش پست ها
          با سلام خدمت همه دوستان عزیز
          یه سوالی که ذهن منو درگیر کرده
          من اکثرا تو این تاپیک ها میبینم که دوستان تازه کار مثل خودم میان و دنبال مدار برای آمپلی فایر میگردن
          خوب سوال من اینکه چرا دوستان از مدار هایی که تو سرویس منوال هست استفاده نمیکنن؟؟
          ایا این کار نشدنیه؟
          چون طراحی اونا ک شکی توش نیست
          اگه بالفرض مشکل تغذیه نباشه دیگه نباید ساخت برد و مدار به اون شدت کار سختی باشه

اتفاقی چندروز پیش داشتم سرویس منوال سونی shake 7 رو نگاه میکردم دیدم ک کلاس d هست و دوستان با تجربه اینجا کلی کلاس d ساختن

حالا با این تفاسیر شدنی هست ادم وقت بزاره رو چنین مدارایی؟؟؟؟؟

البته میدونم سخته ولی هیچی نشد نداره
          سلام ،
          مشکل اول مربوط میشه به نبود پی سی بی ، خیلی از دوستان دنبال یه مدار با پی سی بی آماده هستن که تو سرویس منوال ها یافت نمیشه
          مورد بعد هم میشه به عدم دسترسی به سرویس منوال ها ،
          __________________________________________________ ___________
          سونی شیک رو هم بگم که 2092 اصل تو ایران یه زمانی پیدا میشد ، الان فقط کپی چینیش موجوده که خریدم اما تست نکردم ، ماسفت های مخصوص اینکار هم یا گرونن و یا لحیمکارش خیلی سخته ، با خمیر قلع و هات ایر باید دایرکت فت رو لحیمکرد که خیلی ها بلد نیستن و یا امکاناتشون ندارن ،
          موردی که به نظرم باعث میشه خیلی ها سراغ کلاس دی نرن نبود تجربست ! تجربه خیلی مهمه اونهم تو کلاس دی ! هم باید صوت بدونی هم سوئیچینگ !
          بیشترین دلیل عدم موفقیت در کلاس دی هم سلف خروجیه !
          برای ساخت سلف خروجی داشتن یه LCR متر حداقل 100 کیلوهرتز واجبه ، که خیلیا ندارن(حداقل الان 2 تومن قیمتشه)
          خیلی ها هم اثر پمپینگ در کلاس دی رو نمیدونن چیه و این مورد باعث سوختن مدار در فرکانس های پایین میشه و......
          در کل به نظرم کلاس دی خوبه ، اما اصولی ساختنش!
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
            سلام ،
            مشکل اول مربوط میشه به نبود پی سی بی ، خیلی از دوستان دنبال یه مدار با پی سی بی آماده هستن که تو سرویس منوال ها یافت نمیشه
            مورد بعد هم میشه به عدم دسترسی به سرویس منوال ها ،
            __________________________________________________ ___________
            سونی شیک رو هم بگم که 2092 اصل تو ایران یه زمانی پیدا میشد ، الان فقط کپی چینیش موجوده که خریدم اما تست نکردم ، ماسفت های مخصوص اینکار هم یا گرونن و یا لحیمکارش خیلی سخته ، با خمیر قلع و هات ایر باید دایرکت فت رو لحیمکرد که خیلی ها بلد نیستن و یا امکاناتشون ندارن ،
            موردی که به نظرم باعث میشه خیلی ها سراغ کلاس دی نرن نبود تجربست ! تجربه خیلی مهمه اونهم تو کلاس دی ! هم باید صوت بدونی هم سوئیچینگ !
            بیشترین دلیل عدم موفقیت در کلاس دی هم سلف خروجیه !
            برای ساخت سلف خروجی داشتن یه LCR متر حداقل 100 کیلوهرتز واجبه ، که خیلیا ندارن(حداقل الان 2 تومن قیمتشه)
            خیلی ها هم اثر پمپینگ در کلاس دی رو نمیدونن چیه و این مورد باعث سوختن مدار در فرکانس های پایین میشه و......
            در کل به نظرم کلاس دی خوبه ، اما اصولی ساختنش!

شیک سونی مثال بود

والا سرویس* منوال ک زیاده

کلا سوای کلاس d دلیل نرفتن سمت این مدارای آماده رو میخواستم بدونم

دایرکت فت خوب سخته واقعا . قیافش خفنه . ولی من الزامی رو ۲۰۹۲ و دایرکت فت ۶۷۷۵ نداشتم
            جدیدترین ویرایش توسط galvatorix; ۱۸:۲۷ ۱۳۹۷/۰۸/۱۵.
            Iran Navy
            Ensign Ali.Hdyi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X