سلام من 4 عدد باطری 3.7 ولت 3000 میلی آمپر دارم و جعبه خالیه harman kardon go play میخواستم یه اسپیکر بسازم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت اسپیکر قابل حمل
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت اسپیکر قابل حمل
نوشته اصلی توسط Nima2246 نمایش پست هاسلام من 4 عدد باطری 3.7 ولت 3000 میلی آمپر دارم و جعبه خالیه harman kardon go play میخواستم یه اسپیکر بسازم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
-
نوشته اصلی توسط Nima2246 نمایش پست هااگر باتری هارو موازی ببندم برای محافظ باتری از چه نوعی باید استفاده کنم؟ ۴ سل؟ ۲تا ۲ سل؟ یا ۴تا تک سل؟
امیرحسین ضیا
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Nima2246 نمایش پست هاسلام من 4 عدد باطری 3.7 ولت 3000 میلی آمپر دارم و جعبه خالیه harman kardon go play میخواستم یه اسپیکر بسازم لطفا راهنماییم کنید ممنونم
دیدگاه
-
بله ماژول TPA6113D2 رو دارم
ماژول افزاینده ولتاژی که به من معرفی کردید 3 آمپر بیشتر خروجی نمیده ما باتری هارو که موازی کنیم 12 آمپر داریم که عملا 3 آمپرش رو مصرف میکنه که باعث میشه توان ما بیاد پایین
پیشنهاد دیگه ای دارید؟
در ضمن بلندگو های من هرکدوم 15 وات هستجدیدترین ویرایش توسط Nima2246; ۱۳:۲۸ ۱۳۹۷/۱۲/۱۸.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط amir_sl نمایش پست هاسلام دوست عزیز: میتونید باتری ها رو موازی ببندید که در این صورت شما 12000 میلی آمپر خواهید داشت. در مرحله بعد شما به دو عدد ماژول دیگر نیاز پیدا میکنید: یک ماژول برای شارژ باتری ها مانند https://eshop.eca.ir/ماژول-های-تغذیه...?یومی.html و یک ماژول افزاینده ولتاژ جهت تبدیل ولتاژ باتری ها به ولتاژ تغذیه آمپلیفایر مانند https://eshop.eca.ir/ماژول-های-تغذیه...lm2577-4a.html حالا فقط به یک ماژول آمپلی فایر نیازداری که اتصال بلوتوث هم داشته باشه که من اینجا پیدا نکردم ولی میتونی یه ماژول بلوتوث و یه ماژول آمپلی فایر بخری و ورودی آمپلی فایر رو از خروجی ماژول بلوتوث بگیری . البته فراموش نکن که توان آمپلی فایری که انتخاب میکنی از توان بلندگوها بیشتر نباشه تا باعث سوختن بلندگو نشه. موفق باشی.ماژول افزاینده ولتاژی که به من معرفی کردید 3 آمپر بیشتر خروجی نمیده ما باتری هارو که موازی کنیم 12 آمپر داریم که عملا 3 آمپرش رو مصرف میکنه که باعث میشه توان ما بیاد پایین
پیشنهاد دیگه ای دارید؟
در ضمن بلندگو های من هرکدوم 15 وات هست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط مهندس ربانی نمایش پست هامن پارسال ۲ تا اسپیکر بلوتوث قابل حمل و چند کاره ساختمشما می توانید ۴ سلول را سری ببندید (قاب مربوطه در بازار وجود دارد) ماژول محافظ شارژ ۴ سل هم که قابل تهیه استدیگر به ماژول اضافی برای افزایش ولتاژ نیازی نخواهد بود
دیدگاه
دیدگاه