سلام دوستان من یک ضبط خانگی سه دیسک دارم که متاسفانه قسمت دیسک آن از کار افتاده و میخواستم فقط از بلندگوهای آن از طریق ورودی صدای دیجیتال و از برد مخصوص دیسک استفاده کنم چون از قسمت دیسک پنج کاناله صدا فعال میشه ولی از طریق aux فقط دو کانال اون فعال میشه. کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا متخصصی هست که ماژولی یا برد ترکیبی و همسان با برد دیسکت بسازه. ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت درگاه hdmi ورودی به ضبط خانگی جهت استفاده از بلندگوی آن
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت درگاه hdmi ورودی به ضبط خانگی جهت استفاده از بلندگوی آن
نوشته اصلی توسط semir نمایش پست هاسلام دوستان من یک ضبط خانگی سه دیسک دارم که متاسفانه قسمت دیسک آن از کار افتاده و میخواستم فقط از بلندگوهای آن از طریق ورودی صدای دیجیتال و از برد مخصوص دیسک استفاده کنم چون از قسمت دیسک پنج کاناله صدا فعال میشه ولی از طریق aux فقط دو کانال اون فعال میشه. کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا متخصصی هست که ماژولی یا برد ترکیبی و همسان با برد دیسکت بسازه. ممنون میشم
-
نوشته اصلی توسط semir نمایش پست هاkr-7990dv LG
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط semir نمایش پست هاسلام دوستان من یک ضبط خانگی سه دیسک دارم که متاسفانه قسمت دیسک آن از کار افتاده و میخواستم فقط از بلندگوهای آن از طریق ورودی صدای دیجیتال و از برد مخصوص دیسک استفاده کنم چون از قسمت دیسک پنج کاناله صدا فعال میشه ولی از طریق aux فقط دو کانال اون فعال میشه. کسی هست بتونه راهنمایی کنه یا متخصصی هست که ماژولی یا برد ترکیبی و همسان با برد دیسکت بسازه. ممنون میشم
شما میتونید با باز کردن درب دستگاه و پیدا کردن ورودی صدای ایسی های امپلی فایر ضبط اون ها رو دو تا دو تا به هم وصل کنید و وصل کنید به کانال های R و L ورودی صدا و برای ساب هم هر کانال رو با یک مقاومت ۱۰۰ اهم سری کنید و خروجی که از مقاومت های ۱۰۰ اهم میاد رو به هم وصل کنید و بدید به ورودی ساب ووفر
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط semir نمایش پست هاببخشید دوستان طریقه گذاشتن عکس رو نمیدانم میشه راهنمایی کنید!
شما میتونید با مراجعه به سایت پیکو فایل که خیلی سایت خوبیه عکس خودتون رو اونجا اپلود کنید و لینکشو اینجا قرار بدید
موفق باشید
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط semir نمایش پست هابرد آمپلی فایر
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
برد دی وی دی پلیر
دیدگاه
دیدگاه