اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

سلام دوستان
    من میخوام یه امپلی فایر قابل حمل بسازم
    اول میخواستم از یک ایسی TDA2005 به صورت بریج استفاده کنم ولی دیدم دوستانی که ساخته بودن از کیفیتش ناراضی بودن . بعد از اون خواستم از TDA2030 استفاده کنم ولی تغذیه بالاش نا امیدم کرد . بعد خواستم از TDA2003 استفاده کنم ولی دیدم توانش ۱۰ واته و توی دیتاشیت هایی که دانلود کردم مداری برای بریج کردن دو تا از این ایسی ها وجود نداشت خلاصه نا امید شدم و برای همین اومدم تا از شما کمک بگیرم
    تغذیه ای که میتونم براش فراهم کنم یه باتری لپ تاپ سوخته هست که باتری های سالمش رو جدا میکنم .
    کمک دوستان

پاسخ : ساخت امپلی فایر پرتابل با توان 15 الی 20 وات

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من میخوام یه امپلی فایر قابل حمل بسازم
    اول میخواستم از یک ایسی TDA2005 به صورت بریج استفاده کنم ولی دیدم دوستانی که ساخته بودن از کیفیتش ناراضی بودن . بعد از اون خواستم از TDA2030 استفاده کنم ولی تغذیه بالاش نا امیدم کرد . بعد خواستم از TDA2003 استفاده کنم ولی دیدم توانش ۱۰ واته و توی دیتاشیت هایی که دانلود کردم مداری برای بریج کردن دو تا از این ایسی ها وجود نداشت خلاصه نا امید شدم و برای همین اومدم تا از شما کمک بگیرم
    تغذیه ای که میتونم براش فراهم کنم یه باتری لپ تاپ سوخته هست که باتری های سالمش رو جدا میکنم .
    کمک دوستان
    سلام داداش خوبی چ خبر
    یه چند تا سوال میپرسم جوابشون رو بده تا باهم یه اسپیکر پرتابل عالی بسازیم خودم پایتم سوالی داشتی بفرما
    اولا باتری که داری چند ولته و چند امپره
    دوما چ توانی میخوای
    سوما چه بلندگویی قراره بزاری
    واخریش چه انتظاراتی ازش داری مثلا فلش بخوره رادیو و.....
    بدرود
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط real_ahmadi نمایش پست ها
      سلام داداش خوبی چ خبر
      یه چند تا سوال میپرسم جوابشون رو بده تا باهم یه اسپیکر پرتابل عالی بسازیم خودم پایتم سوالی داشتی بفرما
      اولا باتری که داری چند ولته و چند امپره
      دوما چ توانی میخوای
      سوما چه بلندگویی قراره بزاری
      واخریش چه انتظاراتی ازش داری مثلا فلش بخوره رادیو و.....
      بدرود
      به به سلام مهندس عزیز خیلی نوکریم
      باتری رو هنوز نخریدم ولی در هر باتری لپ تاپ ۶ تا سلول باتری لیتیومی هست که هر کدوم ۳.۷ ولت و حداقل دو امپر هستن
      یه باند اصل ژاپن خیلی خفن دارم که داخلش یه باند ۱۵ وات و ۴ اهم که ۵.۵اینچ فکر کنم باشه و یک توییتر ۵ وات و ۸ اهم هست
      فعلا در حد AUX کافیه بعدا اگه پول اوم دستم یه ام پی تری میخرم میزارم روش و باهاش میترکونم
      راستی امپلی فایر شما رو توی تاپیک عکس ها دیدم واقعا خوشگل و عالی بود من که کیف کردم
      موفق باشد
      جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۲۱:۱۳ ۱۳۹۸/۰۱/۲۹.

دیدگاه

باتری رو هنوز نخریدم ولی در هر باتری لپ تاپ ۶ تا سلول باتری لیتیومی هست که هر کدوم ۳.۷ ولت و حداقل دو امپر هستن
        یه باند اصل ژاپن خیلی خفن دارم که داخلش یه باند ۱۵ وات و ۴ اهم که ۵.۵اینچ فکر کنم باشه و یک توییتر ۵ وات و ۸ اهم هست
        فعلا در حد AUX کافیه بعدا اگه پول اوم دستم یه ام پی تری میخرم میزارم روش و باهاش میترکونم
        راستی امپلی فایر شما رو توی تاپیک عکس ها دیدم واقعا خوشگل و عالی بود من که کیف کردم
        موفق باشد
        سلام مجدد مخلصم داداش
        خوب دوتا پیشنهاد میدم بسته به چیزایی که هست
        6تا باتری 3.7 ولت رو باهم موازی کنی و یه ماژول املی فایر 3 وات بگیری و بزاری (اینم بگم 3 وات توان کمی نیست و باکسی که واسه باند میزاری خیلی روی صدا تاثیر داره)
        پیشنهاد بعدی سری کردن همشون هست و استفاده از ای سی امپلی فایر 2050 هستش
        من روش اول رو پیشنهاد میدم
        چون هم شارژ اسونه هم اینجوری مدت زمانی که میتونی از اسپیکر استفاده کنی خیلی بیشتره
        امپ 3 وات استریو بگیری یه کانالشو میدی باند 15 وات اون یکی کانالش هم توییتر ولی ورودی های امپ باید یکی بشه
        شارژش هم میتونی با شارژر گوشی شارژش کنی
        روش دوم شارژش مشکله و توان یکم بیشتر از توان باند هات هستش

بازم سوالی بود در خدمتم موفق باشی در پناه حق
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام مجدد مخلصم داداش
          خوب دوتا پیشنهاد میدم بسته به چیزایی که هست
          6تا باتری 3.7 ولت رو باهم موازی کنی و یه ماژول املی فایر 3 وات بگیری و بزاری (اینم بگم 3 وات توان کمی نیست و باکسی که واسه باند میزاری خیلی روی صدا تاثیر داره)
          پیشنهاد بعدی سری کردن همشون هست و استفاده از ای سی امپلی فایر 2050 هستش
          من روش اول رو پیشنهاد میدم
          چون هم شارژ اسونه هم اینجوری مدت زمانی که میتونی از اسپیکر استفاده کنی خیلی بیشتره
          امپ 3 وات استریو بگیری یه کانالشو میدی باند 15 وات اون یکی کانالش هم توییتر ولی ورودی های امپ باید یکی بشه
          شارژش هم میتونی با شارژر گوشی شارژش کنی
          روش دوم شارژش مشکله و توان یکم بیشتر از توان باند هات هستش

بازم سوالی بود در خدمتم موفق باشی در پناه حق
          اقا منو شرمنده نکنید شما استاد مایی
          اون ماژول هارو رفیقم داره صداشو شنیدم برای نیازی که من دارم خیلی کمه مثلا من میخوام تو محیط باز مثلا تو پارک با رفیقام نشستیم اهنگو بزارم همه حال کنند [ البته مثاله ها سپاه امشب نیاد خونمون ]
          راستی یادم رفت بگم هر دو باند ها موازی شدن
          پیشنهاد دوم خیلی بهتر به نظر میرسه برای توان خوبی که داره
          برای شارژ کردنش هم یه ماژول شارژر خریدم
          سری که بشن دونه دونه هر باتری که شارژ شد سیم های خروجی شارژر رو وصل میکنم به یک باتری دیگه
          فقط یه سوال دارم
          برای تغذیه تک این ایسی خازنی که توی خروجی هست کیفیت صدا رو بد نمیکنه ؟
          اخه یک جایی خوندم کیفیت یکم خراب میشه با اون خازن
          ممنون از وقتی که میزارید و کمک میکنید
          موفق باشید

دیدگاه

موفق باشد
            سلام داش باتری لپپتاپ خراب رو از کجا میگیری؟ پکی چقد؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
              سلام داش باتری لپپتاپ خراب رو از کجا میگیری؟ پکی چقد؟
              سلام داداش
              والا قبل عید یک پک دوستم خرید نمیدونم از کجا ولی گفت حدود ۱۵ هزار تومن با چونه زدن بهم داد
              موفق باشید

دیدگاه

اقا منو شرمنده نکنید شما استاد مایی
                اون ماژول هارو رفیقم داره صداشو شنیدم برای نیازی که من دارم خیلی کمه مثلا من میخوام تو محیط باز مثلا تو پارک با رفیقام نشستیم اهنگو بزارم همه حال کنند [ البته مثاله ها سپاه امشب نیاد خونمون ]
                راستی یادم رفت بگم هر دو باند ها موازی شدن
                پیشنهاد دوم خیلی بهتر به نظر میرسه برای توان خوبی که داره
                برای شارژ کردنش هم یه ماژول شارژر خریدم
                سری که بشن دونه دونه هر باتری که شارژ شد سیم های خروجی شارژر رو وصل میکنم به یک باتری دیگه
                فقط یه سوال دارم
                برای تغذیه تک این ایسی خازنی که توی خروجی هست کیفیت صدا رو بد نمیکنه ؟
                اخه یک جایی خوندم کیفیت یکم خراب میشه با اون خازن
                ممنون از وقتی که میزارید و کمک میکنید
                موفق باشید
                قربانت
                اون امپی که میگم اگه باکس خوبی واسه باندت اوکی کنی توی پاکم واسه عشق و حال جواب میده
                پس یه کار کن اگه قراره ای سی 2050 رو ببندی باتری هارو جوری ببند که ولتاژ کل بیشتر از 12 نشه باندات هم باید قوی تر بشن(باتری هارو دوتا دوتا موازی کن اخر سر همه رو سری کن ولتاژ کل میشه 10.8 توان خوبی هم میده البته شاید یکم کیفیت پایین باشه که اینم باید تست کنی با این باندای فعی راضیت میکنه یانه
                شارژ کردنش هم یکم مشکل میشه
                اون خازن خروجی باید باشه تا ولتاژ دیسی خروجی رو بگیره و بع باند نرسه اون نباشه باند میسوزه اصلا کاری ب کیفیت نداره تازه بهترش هم میکنه
                موفق باشی
                Proudly @real_ahmadi
                #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

قربانت
                  اون امپی که میگم اگه باکس خوبی واسه باندت اوکی کنی توی پاکم واسه عشق و حال جواب میده
                  پس یه کار کن اگه قراره ای سی 2050 رو ببندی باتری هارو جوری ببند که ولتاژ کل بیشتر از 12 نشه باندات هم باید قوی تر بشن(باتری هارو دوتا دوتا موازی کن اخر سر همه رو سری کن ولتاژ کل میشه 10.8 توان خوبی هم میده البته شاید یکم کیفیت پایین باشه که اینم باید تست کنی با این باندای فعی راضیت میکنه یانه
                  شارژ کردنش هم یکم مشکل میشه
                  اون خازن خروجی باید باشه تا ولتاژ دیسی خروجی رو بگیره و بع باند نرسه اون نباشه باند میسوزه اصلا کاری ب کیفیت نداره تازه بهترش هم میکنه
                  موفق باشی
                  سلام مهندس
                  الان رفتم توی سایت چند فروشگاه به هیچ وجه این ایسی گیر نمیاد و ایسی tda2040 رو چند تا فروشگاه داشتن که قیمتش خیلی کم بود و معلومه تقلبیه ولی یه فروشگاه توی شهرمون قیمتش رو زده حدود ۸ هزار تومن . ایسی TDA2030 هم که از خوانواده این دو هست همه جا داشتن ولی قیمتش ۲ تومان بود که ضایعه تقلبیه
                  جدی با 10 ولت مگه روشن میشه اگه بشه که خیلی عالیمیشه به شرطی که کیفیت هم داشته باشه
                  باندی که دارم خیلی باند با کیفیتیه از یه ضبط قدیمی بازش کردم
                  عه یعنی اینقدر وظیفش مهمه من فکرش رو هم نمیکردم یه خازن فسقلی جلوی سوختن باند رو بگیره
                  راستی من یه سوال داشتم مهندس
                  میتونم دو تا ای سی TDA2003 رو بریج ببندم ؟چون همه جا فت و فراوونه و اورجینالش رو فروشگاه شهرمون داره .دوستم یک ایسی 2003 رو راه انداخته میگه کیفیتش خیلی خوبه صداشم بد نیست
                  اگه بتونم بریجش کنم خیلی عالی میشه چون داخل دیتاشیت هایی که من دیدم مداری برای بریج کردن وجود نداشت ولی توی گوگل یه چند تا مدار بود . حالا نمیدونم به گوگل اعتماد کنم یا نه
                  موفق باشید
                  جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۱۳:۵۳ ۱۳۹۸/۰۱/۳۰.

دیدگاه

سلام مهندس
                    الان رفتم توی سایت چند فروشگاه به هیچ وجه این ایسی گیر نمیاد و ایسی tda2040 رو چند تا فروشگاه داشتن که قیمتش خیلی کم بود و معلومه تقلبیه ولی یه فروشگاه توی شهرمون قیمتش رو زده حدود ۸ هزار تومن . ایسی TDA2030 هم که از خوانواده این دو هست همه جا داشتن ولی قیمتش ۲ تومان بود که ضایعه تقلبیه
                    جدی با 10 ولت مگه روشن میشه اگه بشه که خیلی عالیمیشه به شرطی که کیفیت هم داشته باشه
                    باندی که دارم خیلی باند با کیفیتیه از یه ضبط قدیمی بازش کردم
                    عه یعنی اینقدر وظیفش مهمه من فکرش رو هم نمیکردم یه خازن فسقلی جلوی سوختن باند رو بگیره
                    راستی من یه سوال داشتم مهندس
                    میتونم دو تا ای سی TDA2003 رو بریج ببندم ؟چون همه جا فت و فراوونه و اورجینالش رو فروشگاه شهرمون داره .دوستم یک ایسی 2003 رو راه انداخته میگه کیفیتش خیلی خوبه صداشم بد نیست
                    اگه بتونم بریجش کنم خیلی عالی میشه چون داخل دیتاشیت هایی که من دیدم مداری برای بریج کردن وجود نداشت ولی توی گوگل یه چند تا مدار بود . حالا نمیدونم به گوگل اعتماد کنم یا نه
                    موفق باشید
                    سلام داداشم خوبی
                    ای سی با 10 روشن میشه ولی کیفیت نداره با این ولتاژ
                    ببینید ای سی هایی که داریم میگیم ولتاژ بالای 12 میخوان تا کیفیت قابل قبول بدن من واسه پرتابل 12 ولت و یه باند قوی تر از باند شما 2050 پیشنهاد میدم ولی واسه باند شما بهترین راه همون 3 وات هستش (گفتم بازم میگم شما 1000 واتم داشته باشی باکست خوب نباشه عملا همش حروم میشه) یا باندتو قوی تر کن و 2050 بزار ولتاژش هم بالای 12 بده یا 3 وات بزار با همین باند ها همه باتری هارو هم موازی کن
                    بریج اون ای سی هایی که میگی رو توی دیتاشیت ببین تغذیه دوبل میخواد فک کنم (یادم نیست)
                    اره به گوگل اعتماد کن ولی در صورتی میتونی اعتماد کنی که اطلاعات کافی داشته باشی چون مطالب چرت زیاد شده
                    بازم اختیار باخودت
                    موفق باشی
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام داداشم خوبی
                      ای سی با 10 روشن میشه ولی کیفیت نداره با این ولتاژ
                      ببینید ای سی هایی که داریم میگیم ولتاژ بالای 12 میخوان تا کیفیت قابل قبول بدن من واسه پرتابل 12 ولت و یه باند قوی تر از باند شما 2050 پیشنهاد میدم ولی واسه باند شما بهترین راه همون 3 وات هستش (گفتم بازم میگم شما 1000 واتم داشته باشی باکست خوب نباشه عملا همش حروم میشه) یا باندتو قوی تر کن و 2050 بزار ولتاژش هم بالای 12 بده یا 3 وات بزار با همین باند ها همه باتری هارو هم موازی کن
                      بریج اون ای سی هایی که میگی رو توی دیتاشیت ببین تغذیه دوبل میخواد فک کنم (یادم نیست)
                      اره به گوگل اعتماد کن ولی در صورتی میتونی اعتماد کنی که اطلاعات کافی داشته باشی چون مطالب چرت زیاد شده
                      بازم اختیار باخودت
                      موفق باشی
                      سلام داداشی گل گلاب خودم
                      ممنون شما خوب هستید
                      راستش اون نکته در مورد باکس مناسب رو خودم هم تجربه کردم
                      یک امپلی فایر با ایسی TDA7394 که ایسی ۱۰۰ واتی هست ساخته بودم و به یک باند متصلش کردم و تقریبا صدای خوبی داشت ولی وقتی همون باند رو داخل یه باکس قرار دادم صدا چندین برابر شد . دهن خودم باز مونده بود از میزان افزایش صدای باند
                      باند من خودش یه باکس خیلی خفن و خوشگل داره اینم عکس هاش

اخه واقعا حیفم میاد برای این باند یه امپ ۳ وات بزارم. قبلا تا ۳۰ وات هم بهش توان دادم اخ نمیگفت
                      دنبال ایسی 2050 خیلی گشتم ولی مثل اینکه کلا گیر نمیاد که اینم از شانس بد منه
                      تغذیه دوبل مال ایسی 2030 هستش ولی ایسی 2003 بچه خوبیه با تغذیه تک راه میوفته اینم چند تا از مدار های بریجش

اطلاعات من در برابر اساتیدی مثل شما هیچی نیست برای همین میخوام ببینم مدار های بالا کار میکنند یا نه چون واقعا بودجه محدودی دارم
                      راستی در مورد باتری ها هم فکر کنم بتونم دو تا باتری از دوستم بگیرم که بشه ۸ تا باتری
                      ممنون از وقتی که میزارید
                      موفق باشید
                      جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۲۳:۰۱ ۱۳۹۸/۰۱/۳۰.

دیدگاه

سلام داداشی گل گلاب خودم
                        ممنون شما خوب هستید
                        راستش اون نکته در مورد باکس مناسب رو خودم هم تجربه کردم
                        یک امپلی فایر با ایسی TDA7394 که ایسی ۱۰۰ واتی هست ساخته بودم و به یک باند متصلش کردم و تقریبا صدای خوبی داشت ولی وقتی همون باند رو داخل یه باکس قرار دادم صدا چندین برابر شد . دهن خودم باز مونده بود از میزان افزایش صدای باند
                        باند من خودش یه باکس خیلی خفن و خوشگل داره اینم عکس هاش

اخه واقعا حیفم میاد برای این باند یه امپ ۳ وات بزارم. قبلا تا ۳۰ وات هم بهش توان دادم اخ نمیگفت
                        دنبال ایسی 2050 خیلی گشتم ولی مثل اینکه کلا گیر نمیاد که اینم از شانس بد منه
                        تغذیه دوبل مال ایسی 2030 هستش ولی ایسی 2003 بچه خوبیه با تغذیه تک راه میوفته اینم چند تا از مدار های بریجش

اطلاعات من در برابر اساتیدی مثل شما هیچی نیست برای همین میخوام ببینم مدار های بالا کار میکنند یا نه چون واقعا بودجه محدودی دارم
                        راستی در مورد باتری ها هم فکر کنم بتونم دو تا باتری از دوستم بگیرم که بشه ۸ تا باتری
                        ممنون از وقتی که میزارید
                        موفق باشید
                        سلام
                        پس یه کار کن باتری هاتو 4تا 4تا سری کن حالا باهم موازی کن(متوجه منظورم شدی؟؟)اینجوری ولتاژ 14.4 ولت میشه
                        باکسشم عالیه همین طراحی شده واس خودشه ای سی 2050 تو فروشگاه های اینترنتی هم گیر نمیاد؟؟؟مطمئنی؟
                        ای سی 7297 دوتا 15 وات میده
                        بریج 2003 چقدر هست توانش؟؟
                        بریج ای سی 2005 توان 20 وات رو میده این هم به نظرم خوب باشه
                        با این ای سی مقایسش کن هرکدوم بهتر بود همونو استفاده کن
                        موفق باشی
                        جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۰۷:۰۳ ۱۳۹۸/۰۱/۳۱.
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام
                          پس یه کار کن باتری هاتو 4تا 4تا سری کن حالا باهم موازی کن(متوجه منظورم شدی؟؟)اینجوری ولتاژ 14.4 ولت میشه
                          باکسشم عالیه همین طراحی شده واس خودشه ای سی 2050 تو فروشگاه های اینترنتی هم گیر نمیاد؟؟؟مطمئنی؟
                          ای سی 7297 دوتا 15 وات میده
                          بریج 2003 چقدر هست توانش؟؟
                          بریج ای سی 2005 توان 20 وات رو میده این هم به نظرم خوب باشه
                          با این ای سی مقایسش کن هرکدوم بهتر بود همونو استفاده کن
                          موفق باشی
                          سلام
                          اره گرفتم چی شد
                          این ایسی تقلبیش خیلی زیاده قیمت نوع اصلیش حدود ۱۶ تومنه که فقط فروشگاه ایسی کالا داشت و بقیه جا ها حدود ۵ تومان زده بودن
                          بریج ۲۰۰۳ بیست وات توان داره کیفیتش هم خیلی خوبه
                          اول نظر خودم روی این ایسی TDA2005 بود که بعد دیدم تو سایت کسایی که ساختن از کیفیتش راضی نیستن
                          پس تو این هفته میرم خرید تا یکم قطعه بخرم
                          سلامت باشید

دیدگاه

سلام

من چند وقت پیش با جستجو در اینترنت موفق شدم یک اسپیکر بلوتوث بوم باکس بسازم.... و برای اینکه دوستان ی هم که مایل به ساختنش هستند و آشنایی درست ندارند ..بهشون کمک کنم.
                            عکس شو اینجا قرار میدم. ببینید.

این هم نمای کنار.... البته کار ساخت باکسش رو توی کارگاه دوستم انجام دادیم... بخاطر همین خیلی تمیز و عالی طراحی شده

این عکس داخل باکس هستش ...

اینم یکی دیگه

این عکس زیر رو که مشاهده میکنید ... طراحی توی برنامه کورل دروا ایکس 7 انجام دادم.. بعد رفتم بیرون دادم روی تلق مولتی خش دار به همراه فکس 3 میلی برام توسط دستگاه سی ان سی در آوردند...اونی که الان می بینید روش پری آمپ و متعلقات دیگه بسته شده

خب راجب ... مدار ها ... به تفضیل در پست بعدی هم چنین نوع باطری ها و قیمت ها و اینکه چطوری بسته ام توضیح میدم..

ممنون.

دیدگاه

بهترین کار.. خرید ماژول های ارزان قیمت هست... خودتونو خسته نکنید بشینید مدار آمپلی فایر طراحی کنید.. بیشتر کار مهندسی و نظارت توی اتصالات و طراحی انجام بدید..البته این پیشنهاد منه

معرفی ماژول های تهیه شده برای این بوم باکس 200 واتی ...

ماژول آمپلی فایر XH-M543 با آیسی TPA3116
                              ولتاژ کار 12 تا 30 ولت.... که اگر ولت بالای 24 ولت بهش بدید تا 2*120 هم کار میکنه...البته به گفته کمپانی خودش .. و من هم همین جواب رو گرفتم.

برای تامین برق این آمپلی فایر از ماژول رگولاتور DC به DC افزاینده 6 آمپر با قابلیت تنظیم ولتاژ خروجی استفاده کردم... بهش برق 12 ولت دادم و خروجی 24 ولت گرفتم

اینم ماژول با کیفیت پری آمپ XR1075 اول نمیخواستم بزارم ولی بعد دیدم این اسپیکرها با این حجم نیاز به پری هم داره....

در خصوص باتری .. من 12 تا باتری لیتیوم 18650 از بازار خریدم که بصورت 3 تا سری و 4 تا موازی بستم.. چون هر باتری 3.7 ولت برق داره جمع 3 تا باتری بصورت سری میشه 11.1 ولتکه بعد شارژ به 12.6 ولت میرسهوو چون 4 گروه سه تایی بصورت موازی بهم وصل کردم قابلیت تامین 4 آمپر واقعی رو برای آمپلی فایر بوجود میاره...

برای فهمیدن میزان شارژ باتری ...من یک نمایشگر سطح میزان شرژ باتری هم تهیه کردم... که بصورت ال ای دی نمایش میده.. اون نمایشگرهایی که توی بازار هست بصورت آماده هست که قابلیت نصب از روی باکس رو دارند ولی اینی که من تهیه کردم تونستم ال ای دی هاشو رو از جعبه بیرون بیارم تا کارم تمیزتز و حرفه ای تر جلوه بده..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X