اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

این ماژول آمپلبی فایر برای سیستم صوتی خودرو خوبه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : این ماژول آمپلبی فایر برای سیستم صوتی خودرو خوبه؟

نوشته اصلی توسط pashangparsi نمایش پست ها
    درود من به پشنهاد شما این گزینه رو گرفتمحالا چند تا پرسش اگر ممکنه در نصبش پاسخ بدین1- این سه تا گزینه J1 و J2 و J3 چی هست و چکارشون باید بکنم؟2- این ماژول 4 تا ورودی صدا به صورت مستقل داره . من اگر توی خونه بخوام راه اندازیش کنم ( قصد دارم سیستم 5.1 کانال بسازم و از این ماژول به عنوان 4 کانال میدرنج استفاده کنم )از خروجی کارت صدا 2 تا از استریو ها مال میدرنج ها هست درسته؟ با کابل AUX از یک خروجی استریو کارت صدا سیم AUX بگیرم و به in 1 ,و in 2 بدم بعد و سپس از خروجی دیگر کارت صدا سیم صدا بگیرم و به in 3 و in 4 بدم درسته؟3- برای این ماژول منبع تغذیه پاور صنعتی 12 ولت 10 آمپر کافی هست؟4- امپدانس اسپیکرها چند باشه برای این ماژول؟ممنون می شم راهنمایی کنید دوستان
    اون کاکنتور هایی که میگی رو توی عکس نشون بده با این امپلی نمیتونی 5.1 بسازی مگر اینکه یه امپلی 100 وات هم اضافه کنی و یه سابالان تنها پیشنهادم برای امپ شما اینه که دو تا وففر 6 اینچ به دو تا کانال بزنی و دو تا فول رنج به دو تا کانال دیگش و یه سری فیلتر قبلش بسازی (کراس اور)اون بحث اینکه aux رو باید بدی به فیلتر و .. بعد بدی به امپلی فایر امپدانسشون معمولا رو 4 اهمه ولی روی 3هم یا بالاتر 4 هم مشکلی نداره ت ل گ ر ا م راحت تر میتونم جواب بدم موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omid khakyar نمایش پست ها
      اون کاکنتور هایی که میگی رو توی عکس نشون بده با این امپلی نمیتونی 5.1 بسازی مگر اینکه یه امپلی 100 وات هم اضافه کنی و یه سابالان تنها پیشنهادم برای امپ شما اینه که دو تا وففر 6 اینچ به دو تا کانال بزنی و دو تا فول رنج به دو تا کانال دیگش و یه سری فیلتر قبلش بسازی (کراس اور)اون بحث اینکه aux رو باید بدی به فیلتر و .. بعد بدی به امپلی فایر امپدانسشون معمولا رو 4 اهمه ولی روی 3هم یا بالاتر 4 هم مشکلی نداره ت ل گ ر ا م راحت تر میتونم جواب بدم موفق باشید

امروز راه اندازیش کردم دست شما درد نکنه عالی بود از این نظر که هم این برد محافظ کامل اتصال کوتاه و .. داره و هم اینکه نویزش رو رسوندن به صفر واقعا اصلا انتظار نداشتم. یعنی اگر صدا وصل نباشه انگار روشن نیست کلا! واقعا نویز بسیار پایین هست و اینکه نکته دیگه که به نظرم رسید اینه که مصرف به شدت پایین هست هیچ گرمایی ایجاد نمی شه توش
      طراحیش باید احتمالا همه چیز رو در نظر گرفته باشن. من آداپتور 12 ولت 6 امپر زدم بهش که فکر کنم توی استفاده های حداکثری نیاز داره آمپر بالاتری بهش بدم
      عکس:

جدیدترین ویرایش توسط pashangparsi; ۱۳:۲۹ ۱۳۹۸/۱۰/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pashangparsi نمایش پست ها

امروز راه اندازیش کردم دست شما درد نکنه عالی بود از این نظر که هم این برد محافظ کامل اتصال کوتاه و .. داره و هم اینکه نویزش رو رسوندن به صفر واقعا اصلا انتظار نداشتم. یعنی اگر صدا وصل نباشه انگار روشن نیست کلا! واقعا نویز بسیار پایین هست و اینکه نکته دیگه که به نظرم رسید اینه که مصرف به شدت پایین هست هیچ گرمایی ایجاد نمی شه توش
        طراحیش باید احتمالا همه چیز رو در نظر گرفته باشن. من آداپتور 12 ولت 6 امپر زدم بهش که فکر کنم توی استفاده های حداکثری نیاز داره آمپر بالاتری بهش بدم
        عکس:

حرارت این ای سی از tda7377 خیلی کمتره بله نویز کمی هم داره ای سی محبوبیه ای اسی نهایت 2.5 امپر میکشه روی 4 تا بلندگو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...