اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کارت صدا با مبدل آنالوگ به دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت کارت صدا با مبدل آنالوگ به دیجیتال

سلام دوستان من می خوام با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال یه کارت صدا حرفه ای بسازم چه مبدلی رو پیشنهاد می کنید که ۱۰۰ کیلو نموه برداری کنه

پاسخ : ساخت کارت صدا با مبدل آنالوگ به دیجیتال

نوشته اصلی توسط Ali11475 نمایش پست ها
    سلام دوستان من می خوام با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال یه کارت صدا حرفه ای بسازم چه مبدلی رو پیشنهاد می کنید که ۱۰۰ کیلو نموه برداری کنه
    یه مدل تو بازار ایران هست: CS5560
    منتها 50 کیلو سمپله/24بیت
    رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
      یه مدل تو بازار ایران هست: CS5560
      منتها 50 کیلو سمپله/24بیت
      ممنون من یکی پیدا کردم که ۳مگ سمپله ولی نمی دونم مدارشو درست کن می تونید راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali11475 نمایش پست ها
        ممنون من یکی پیدا کردم که ۳مگ سمپله ولی نمی دونم مدارشو درست کن می تونید راهنماییم کنید
        اتفاقا بنده هم درگیر طراحی همچین چیزی بودم.
        نخست اینکه نیازی نیس 3 گیگاسمپل داشته باشید. با توجه به اینکه به هر حال این یه محصول شرکتی نیست و قرار نیست با فوکوس رایت اسکارلت رقابت کنه، پس هرچیزی بالای 200 کیلوهرتز، بین 12 تا 16 بیت کافیه. حتا همون محصولات شرکتی هم کم پیش میاد بالای 800 کیلوهرتز برن. نرخ نمونه برداری صدا معمولا 44.6 کیلوهرتزه.

دوم اینکه نیاز دارید حتما از یو اس بی استفاده کنید. پس باید یه فرمور بر اساس کلاس audio برای USB طراحی کنید. داده ها رو با خود کنترلر بگیرید، بافر کنید و تو اندپوینت ها ذخیره کنید. قطعا تاخیر خواهید داشت. اگر فقط یه کانال میخواید بفرستید، تاخیرش کمه. اما به ازای هر کانال اضافه، تاخیر دوبرابر میشه. به همین دلیله که یه کارت صدای شرکتی، 2 کانالش میشه 4 کانال قیمتش سه برابر میشه.(سه کانال ورودی، رو کامپیوتر هم سه کانال مجزای خروجی. اگر میخواید میکس کنید و بفرستید که یه کانال بشه، قطعا همون تاخیر یه کانال رو دارید فقط)
        حتما تغذیه رو ایزوله کنید. از ماژول های ایزوله تغذیه که به همین منظور طراحی میشن (و البته گرون هستن) استفاده کنید. اگر پری امپ یا هر مدار آنالوگ دیگه ای دارید، هزینه بشدت بالا میره اگر میخواید کیفیت خوب داشته باشید.
        Si vis pacem, para bellum

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X