سلام دوستان من می خوام با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال یه کارت صدا حرفه ای بسازم چه مبدلی رو پیشنهاد می کنید که ۱۰۰ کیلو نموه برداری کنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ساخت کارت صدا با مبدل آنالوگ به دیجیتال
Collapse
X
-
پاسخ : ساخت کارت صدا با مبدل آنالوگ به دیجیتال
نوشته اصلی توسط Ali11475 نمایش پست هاسلام دوستان من می خوام با استفاده از مبدل آنالوگ به دیجیتال یه کارت صدا حرفه ای بسازم چه مبدلی رو پیشنهاد می کنید که ۱۰۰ کیلو نموه برداری کنه
منتها 50 کیلو سمپله/24بیترفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
-
نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست هایه مدل تو بازار ایران هست: CS5560
منتها 50 کیلو سمپله/24بیت
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali11475 نمایش پست هاممنون من یکی پیدا کردم که ۳مگ سمپله ولی نمی دونم مدارشو درست کن می تونید راهنماییم کنید
نخست اینکه نیازی نیس 3 گیگاسمپل داشته باشید. با توجه به اینکه به هر حال این یه محصول شرکتی نیست و قرار نیست با فوکوس رایت اسکارلت رقابت کنه، پس هرچیزی بالای 200 کیلوهرتز، بین 12 تا 16 بیت کافیه. حتا همون محصولات شرکتی هم کم پیش میاد بالای 800 کیلوهرتز برن. نرخ نمونه برداری صدا معمولا 44.6 کیلوهرتزه.
دوم اینکه نیاز دارید حتما از یو اس بی استفاده کنید. پس باید یه فرمور بر اساس کلاس audio برای USB طراحی کنید. داده ها رو با خود کنترلر بگیرید، بافر کنید و تو اندپوینت ها ذخیره کنید. قطعا تاخیر خواهید داشت. اگر فقط یه کانال میخواید بفرستید، تاخیرش کمه. اما به ازای هر کانال اضافه، تاخیر دوبرابر میشه. به همین دلیله که یه کارت صدای شرکتی، 2 کانالش میشه 4 کانال قیمتش سه برابر میشه.(سه کانال ورودی، رو کامپیوتر هم سه کانال مجزای خروجی. اگر میخواید میکس کنید و بفرستید که یه کانال بشه، قطعا همون تاخیر یه کانال رو دارید فقط)
حتما تغذیه رو ایزوله کنید. از ماژول های ایزوله تغذیه که به همین منظور طراحی میشن (و البته گرون هستن) استفاده کنید. اگر پری امپ یا هر مدار آنالوگ دیگه ای دارید، هزینه بشدت بالا میره اگر میخواید کیفیت خوب داشته باشید.Si vis pacem, para bellum
دیدگاه
دیدگاه