اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آی سی اصل برا ی آمپلی فایر تا ۱۵-۲۰ وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آی سی اصل برا ی آمپلی فایر تا ۱۵-۲۰ وات

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
    سلام
    ورودی صدای آمپلی فایر (L و R ) با یک مقاومت 1 کیلو اهم به GND وصل کنید ببینید چجوری میشه.
    موفق باشید
    نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
    ورودی مدار به چه چیزی وصل میشود؟؟؟
    دو عدد خازن عدسی 104 مابین گراند و ورودی چپ،راست قرار بدهید...
    هم مقاومت متصل کردم و هم خازن (بین هر ورودی و گراند). با مقاومت HUM از بین رفت و با خازن بسیار بسیار کم شد. اما در هر حال کیفیت صدا نصف شد. با خازن صدا بهم ریخت و یکجوری بم شد... با مقاومت مجبورم صدای ورودی رو چند پله بالا ببرم تا مثل حالت بدون مقاومت بشه. ...
    --- میخوام مدار رو جمع و جور کنم و با قطعات کوچکتر خیلی کنار هم بسازم. توی فروم های دیگه دیدم کنار هم قرار دادن قطعات تاثیر بسیار زیاد داره در کارکرد ... امیدوارم HUM رو از بین ببره

اگر نکته ای به نظرتون می آد لطفا بفرمایید. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط f.jafarpour نمایش پست ها
      پایه های ورودی به سیم خالی... به هیچ ورودی. فقط کافیه یه تکه سیم به پایه ورودی (هر کدام فرق ندارد) وصل کنم. مثل اینکه رادیو رو به آنتن وصل کنی HUM شروع میشه..... هنوز به منبع صوت (بلوتوث با باتری) وصل نکرده HUM شروع میشه.

باشه عدسی ها رو وصل می کنم اطلاع می دهم.....
      سلام
      همچنین یه خازن 470 نانو فاراد بین خروجی صدای منبع صوت و ورودی L و R آمپلی فایر هم سری کنید . گران هم مستقیم وصلش کنید.
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
        سلام
        همچنین یه خازن 470 نانو فاراد بین خروجی صدای منبع صوت و ورودی L و R آمپلی فایر هم سری کنید . گران هم مستقیم وصلش کنید.
        موفق باشید
        دوست گرامی منظورم از پایه های ورودی بعد از خازنهای کوپلاژ بود. به محض وصل کردن یک تکه سیم به پایه های خروجی بعد از خازنهای کوپلاژ HUM شروع میشود. ممنون که وقت می گذارید

دیدگاه

هم مقاومت متصل کردم و هم خازن (بین هر ورودی و گراند). با مقاومت HUM از بین رفت و با خازن بسیار بسیار کم شد. اما در هر حال کیفیت صدا نصف شد. با خازن صدا بهم ریخت و یکجوری بم شد... با مقاومت مجبورم صدای ورودی رو چند پله بالا ببرم تا مثل حالت بدون مقاومت بشه. ...
          --- میخوام مدار رو جمع و جور کنم و با قطعات کوچکتر خیلی کنار هم بسازم. توی فروم های دیگه دیدم کنار هم قرار دادن قطعات تاثیر بسیار زیاد داره در کارکرد ... امیدوارم HUM رو از بین ببره

اگر نکته ای به نظرتون می آد لطفا بفرمایید. ممنون
          مقدار خازنی که در ورودی قرار میدهید کم بکنید(مثلاً 103) ...
          مقاومت 20 کیلو هم میتوانید ما بین گراند و ورودی قرار بدهید...
          دو خازن زردرنگ کاربردشون چی است؟؟
          همچنین خازنهای آبی رنگ هم اگر بعنوان ورودی استفاده شده باشد ،خیلی مقدارشان بزرگ است و از یک خازن الکترولیتی در حد 10 میکروفاراد کافی است!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
            مقدار خازنی که در ورودی قرار میدهید کم بکنید(مثلاً 103) ...
            مقاومت 20 کیلو هم میتوانید ما بین گراند و ورودی قرار بدهید...
            دو خازن زردرنگ کاربردشون چی است؟؟
            همچنین خازنهای آبی رنگ هم اگر بعنوان ورودی استفاده شده باشد ،خیلی مقدارشان بزرگ است و از یک خازن الکترولیتی در حد 10 میکروفاراد کافی است!!!
            ممنون دوست گرامی: همه چیز طبق دیتا شیت هست. خازن الکترولیت کوچک ۱۰ میکروفاراد برای smooth کردن استندبای هست که البته استفاده نکردم از استند بای و قابل حذف کردن است. خازنهای که کادر آبی دارند و قرمز رنگ و بزرگ اند coupling و ۴۷۰ نانو اند ولی چون ولتاژ بالا اند بزرگ اند. خازن قرمز کوچک decoupling است و ۱۰۰ نانو (WIMA). الکترولیت ۴۷ میکروفاراد سایز متوسط کادر زرد رو نمی دونم چیه!!!
            مقاومت بین ورودی ها و گراند قرار دادم. HUM از بین رفت اما کیفیت صدا کم شد. همینکار رو با پتانسیو متر هم کردم و درست میشه .....اما نمی دونم چرا روی کیفیت به نظرم تاثیر داره. بدون مقاومت موازی کیفیت بسیار عالی است. انگار برای اسپیکر های من ساخته شده این آی سی. جزئیات صدا محشر است.
            دارم مدار رو کوچک میکنم. نتیجه رو میگم. ممنون از دوستان که وقت می گذارید.
            جدیدترین ویرایش توسط f.jafarpour; ۲۱:۲۹ ۱۳۹۹/۰۱/۲۱.

دیدگاه

دوست گرامی منظورم از پایه های ورودی بعد از خازنهای کوپلاژ بود. به محض وصل کردن یک تکه سیم به پایه های خروجی بعد از خازنهای کوپلاژ HUM شروع میشود. ممنون که وقت می گذارید
              سلام
              صدای هوم مال فرکانس ۵۰ هرتز برق شهره که با تاثیر روی امپلی فایر توی خروجی اون ظاهر میشه که با شیلد کردن سیم ها و استفاده از جعبه فلزی و اتصال اون به منفی و استفاده از منبع کاملا صاف باید صدای هوم کامل از بین بره و از اونجایی که با اتصال ورودی با مقاومت یک کیلو به گراند هوم از بین رفته معلومه مشکل شما از همینه
              موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X