اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حذف صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حذف صدا

این کار تو هلیکوپتر اپاجی انجام شده .و حتی تو جنگ ایران و عراق هم عراق ازش استفاده کرده و ایرانیای بیچاره.......

کسی چیزیئ میدونه؟یا تا حالا انجام داده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: oo: oo: oo: oo:
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

پاسخ : حذف صدا

سلام
    من در مورد هلیکوپتر چیزی نشنیدم ولی در کل برای این کار فکر می کنم دو راه وجود داره
    راه اول که استفاده از عایق های صوتی روی دیواره هاست و راه دوم هم نمونه گیری از صدا و پخش با پلاریته منفی و دامنه یکسان هست. در این مورد خیلی دقیق اطلاع ندارم ولی شنیدم تو دانشگاه یکی به عنوان پروژه روش کار کرده. من خودم یه بار امتحان کردم ولی جواب نداد! :icon_razz:
    کسی در این مورد تجربه ای داره؟

دیدگاه

میگن تو دانشگاه خواجه نصیر یه نمونه از این دستگاه رو ساختن. گذاشتنش تو یه اتاق و اسمشو گذاشتن اتاق سکوت.
      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
      زبانی اند و نانی اند و جانی
      به نانی نان بده از در برانش
      محبت کن به یاران زبانی
      و لیکن یار جانی را به دست آر
      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام دوستان
        من روی این مساله کار کردم . فرض کنید شما یک موج سینوسی با فرکانس مشخص در حوزه شنوایی دارید . اگر این سیگنال را به یک بلند گو منتقل کنید صدای یک سوت می شنوید . حالا اگر بخواهیم ایم موج را خنثی کنیم یک سیگنال سینوسی دیگر با همان فرکانس ولی اختلاف فاز 180 درجه لازم داریم به این ترتیب سیکنال سینوسی اول خنثی خواهد شد . حالا اگر سیگنال دوم به بلندگو داده شود دوباره همان سوت را می شنوید . بنابراین با وجود اینکه دو سیگنال الکتریکی همدیگر کاملا خنثی می کنند ولی صدای تولیدی آنها هیچ تفاوتی با هم ندارد . این امر به علت ماهیت مکانیکی صوت است که در اثر انقباض و انبساط هوا ایجاد می گردد . بنابراین باید توسط دستگاهی ابتدا تغییر شکل هوا در هنگام ایجاد صدا را بررسی نمود و سپس با یک موج صوتی دیگر عکس آن تغییر شکل را اعمال کرد . البته باید توجه داشت صوت جدید خنثی ساز نیز باید دقیقا از همان جایی که صوت مرجع وارد فضا می شود اعمال شود تا بتواند تطابق مکانیکی ایجاد نماید .
        وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید
        وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید
        من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی
        یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود

دیدگاه

سلام
          من پارسال روی این مساله تحقیق کردم. اسم چنین دستگاه هایی silence machine هستش.

همه مطالبی که دوستان در مورد موج سینوسی و پلاریته منفی و این ها می فرمایند کاملا درسته ، اما مساله به همین سادگی ها هم نیست.
          فرض کنیم که یک موج در راستای افق (azimuth) از یک منبع صوتی در حال انتشار هستش ، حالا اگر درست در همان راستا موجی با پلاریته معکوس به سمت اون پخش کنیم ، موج ها همدیگر را خنثی می کنند. این درست ، اما دقت کنید که ما در فضای سه بعدی زندگی می کنیم. امواج در یک راستا حرکت نمی کنند ، شما جلوی موج را با یک موج مثلا با فلان درجه گرفتید ، امواجی که از چپ و راست و بالا و پایین به گوش شما می رسند را چه کار می خواهید بکنید؟ اصلا سیستم شما از کجا باید بفهمه که صدا در حال حاضر از کدام سمت در حال آمدن هست؟ مگر این که 360 درجه کار کنید...

به هر حال این زمینه هنوز جای کار زیاد داره . با شبکه های عصبی و شبکه های عصبی فازی توانسته اند یه کارهایی بکنند. مثلا در کانال کولر برای از بین بردن صدای کولر یا کارهای دیگر...
          از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
          گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

http://www.headwize.com/projects/noise_prj.htm

دیدگاه

سلام

ممنون
              ایا این پروژه رو خودتون بستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              در چه حد کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :applause:

دیدگاه

با این نقشه مناسبی که ایشان گذاشتند و استقبال شما جا داشت به تعدادتشکر های دریافتی ایشان عملا اضافه کنید نه ...... :angry:

دیدگاه

ممنون از تذکر حامد
                  57

میشه بگین این مدارو خودتون بستین یا نه؟
                  در چه حد جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

دیدگاه

سلام دوستان شرمنده دیر جواب دادم
                    من حدود 3 ,4 سال پیش این مدارو بستم صدا رو واقعا کم میکنه فقط گوش کیپ میشه و از لحاظ فیزیکی هر چه ظریف و دقیق تر و بردش هر چه فشرده تر ساخته بشه نویزش کمتر و بهتر جواب میده.ممنون از لطفتون

دیدگاه

ایا میشه بگین چه طوری اون چیزیو که تو ÷ست بالا خاستم میشه توش در اورد؟
                      اخه الکترونیکم ضعیفه

دیدگاه

کمی در نگارش صحیح دقت کنیم و از ادیت استفاده نماییم .ورود به مسیر علم با ملاحضه تمامی جنبه های قبلی اموزش داده شده زیباست . :nerd:

دیدگاه

از یاد اوریتون متشکرم

خوب ادمو خجالت میدین :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry:

ولی من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم :sad:

دیدگاه

با اتصال میکروفون خازنی و نمونه برداری از نویز محیطی و تداخل ان به صدای ورودی از aux می توان اثرات صدای ناهنجار محیط را کاهش داد.برای اطمینان از کار کرد در شرایطمورد نظر خودتان بهتر است ان را بسازید و نتایج ان را هم بنویسید .قیمت قطعات ان زیاد نیست :wow:

دیدگاه

چشم
                              الان که تو امتحانات بعد از امتحانا حتما تست می کنم خبر میدم :applause:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X