اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلزیاب pi ساده و عملی با برد 1 متر + عکس و فیلم

نوشته اصلی توسط babakgh6 نمایش پست ها
    سلام
    دست گلت درد نکنه از راهنماییت
    این اولین مدار چاپیم بوده درست کردم
    من مهندس مکانیک هستم الکترونیکم خیلی خوب نیست در حد مونتاژ از روی نقشه بلدم و گرفتن ظرفیت مقاومت و خازن سلف
    دوست عزیز خود طراحی بورد مشکل نداره ؟
    قطعات رو سعی کردم همرو جنس خوب و اصلیشو بگیرم چکش میکنم ببینم میتونم با راهنمایی شما درستش کنم
    سعی میکنم اینجا بزارم ویدیوش رو
    09126947288
    این شماره منه ممنونت میشم اکه تونستی بهم 1 پیام بده ویدیوشو بفرستم ببینی اینجا سخته اپلود کردن
    سعی میکنم اینجا هم بزارم ویدیوش رو
    تبریک میگم
    PCB که طراحی کردین رو بررسی کردم. مشکلی نداشت جز اینکه خازن زیر TL072 بر عکس نصب شده!
    کافیه فیلم رو داخل PICOFILE پلود کنین و لینکش رو اینجا بذارین.
    از آپارات هم میشه استفاده کرد.

دیدگاه

سلام و درود
      من مطلب از روی کنجکاوی دیدم توی نقشه شماتیک از قطعه K157YA2 استفاده شده ایا استفاده از قطعه LM301AH بدنه فلزی با مشخصات خاص ای سی K157 برای کار فلزیاب بیشتر مطابقت نداره ؟
      این قطعه در بازار ایران هم به صورت مدل DIP این قطعه به صورت ای سی 8 پایه و هم بدنه فلزی فوت پرینت TO99-8 موجوده است ،
      ممکنه استفاده از این ای سی کیفیت مدار افزایش بده؟
      K157UD2 LM301 low noise dual channel
      ممنونم از توجه شما دوستان
      لینک منابع دیگه در اینترنت :

لینک سرچ مرتبط به ای سی و فلزیاب در گوگل بر اساس تصویر :
      جدیدترین ویرایش توسط protelworker; ۱۳:۱۸ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰.

دیدگاه

من به جای اون ای سی روسی از tl072 استفاده کردم اون روسیه اصلا نیست 1 جا داشت 5 یورو میفزوختش

دیدگاه

سلام دوستان من این برد رو ساختم و خوب جواب داد بنظرتون میشه با اضافه کردن یکtl072دیگر برد این فلزیاب رو افزایش داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehradadpourhamzeh نمایش پست ها
            سلام دوستان من این برد رو ساختم و خوب جواب داد بنظرتون میشه با اضافه کردن یکtl072دیگر برد این فلزیاب رو افزایش داد؟
            با لوپ چند سانتی آزمایش کردید ؟ سکه 500 تومانی را از چه فا صله ای تشخیص داد ؟
            برای فلز یابهای PI با لوپی به قطر 60 سانتیمتر تشخیص سکه 500 تومانی در بهترین حالت بین 55 تا 60 سانتیمتر امکانپذیر میباشد
            پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

لوپ 20 سانتی یه سکه 500 تومنی رو 16سانت فاصله تشخیص داد از لوپ بزرگ تر استفاده نکردم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

کسی میدونه ایا ممکن هست که بتونیم با اضافه کردن یک ایسی tl072دیگه به این فلزیاب برد اینو افزایش داد؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehradadpourhamzeh نمایش پست ها
                لوپ 20 سانتی یه سکه 500 تومنی رو 16سانت فاصله تشخیص داد از لوپ بزرگ تر استفاده نکردم

کسی میدونه ایا ممکن هست که بتونیم با اضافه کردن یک ایسی tl072دیگه به این فلزیاب برد اینو افزایش داد؟ اگر کسی میدونه لطفا کمک کنه

دوست عزیز میشه گفت نتیجه ای که شما گرفتی خوب بوده ....
                با این مدار به نتیجه بهتر نمیشه رسید چون قسمتی که از سیگنال برگشتی انتگرال میگیره وجود نداره و در صورت اضافه کردن ضریب تقویت به فرمی که شما گفتی مدار پایداریش را از دست میده ...البته هنوز میتوانید مدار بهبود بدهید ....از قطعات با کیفیت بهتر استفاده کنید ..... خازن موازی با باتری را افزایش بدهید ( تا 10000 میکروفاراد مثلا دو تا 4700 میکروفاراد با کیفیت خوب ) .... به جای اتصال مستقیم به باتری از یک رگلاتور 12 ولت کیفیت خوب ( ترجیحا قابلمه ای ) استفاده کنید .... جنس سیم لوپ تاثیر زیادی در کیفیت دریافت دارد از سیم مرغوب
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام خیلی مبتدی هستم اینو ساختم و قطعاتو کامل درست مونتاژ کردم طبق اون نقشه باتری کتابی ۹ ولت وصل میکنم با ولوم هم هیچ فلز سنس نمیکنه

سلام خیلی مبتدی هستم اینو ساختم و قطعاتو کامل درست مونتاژ کردم طبق اون نقشه باتری کتابی ۹ ولت وصل میکنم با ولوم هم هیچ فلز سنس نمیکنه

دیدگاه

سلام دو ست عزیز
                    اول اینکه مدار های فلزیاب piبسیار بسیار مصرف جریان بالایی دارن.و شما با یه باتری کتابی 9ولتی عملا کاری نمیتونی کاری بکنی.حتی اگه مدارت سالم باشه.
                    دوم اینکه ولتاژ این مدار 12 ولته یا به عبارتی نباید از 12 ولت کمتر باشه.شما سعی کن از یه باتری موتور سیکلت یا سه تا باتری لیتیوم-یون سری کن .(از این استوانه ای ها)
                    سوم اینکه از مدارتون یه عکس بذار
                    ضمن اینکه یادتون باشه بهترین گنج کوشش و تلاش هست.نه مثل عده ای که افتادن به جون کووه و بیابون با هیلتی و بولدزر بیابان خدارو ریش ریش کردن.
                    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

ممنون از راهنماییتون با باتری ۱۲ ولت تست کردم فقط لحضه اتصال بلندگو صدا خش کوچیک میده و bc547 خیلی داغ میشه والا این برد هم همینجوری ساختم علاقه دارم هدف خاصی ندارم

دیدگاه

دوستان کسی هست کمک کنه این مدار همه چیز درسته از لوپ صدای وز میاد ماسفت irf740 داغ میشه بدجور فرکانس تولید میکنه نمیتونم تنظیم کنم با ولوم

دیدگاه

دیدگاه

سلام . مدار یه اشکال عمده دارد . اون جامپری که در PCB بالای مقاومت صدو بیست کیلو زدید اشتباهه و باید بردارید و با یه سیم به پایه اول ولوم وصل کنید.

سلام . این مدار که دوستمون گذاشته یه اشکال عمده دارد . اون جامپری که در PCB بالای مقاومت صدو بیست کیلو زدید اشتباهه و باید بردارید و بجای اون ورودی را به پایه اول ولوم وصل کنید و از پایه وسط ولوم به پایه ششم آپ امپ.

دیدگاه

سلام دوستان.
                              نسخه جدید این فلزیاب بنام VINTIK-PI هست.ورژن 3

با قدرت سنس بیشتر

دیدگاه

باسلام وقت بخیر خدمت مهندسان گرامی من فلزوو رو ساختم. ولی دل نمیکنم راه اندازی کنم چون بعد سیصد بار روشن و خاموش کنم دیگه از کار می افتند برنامه کامل بدون شمارنده اگر دارید ممنون میشم بزارید انجمن و اینکه قسمت دیلی آن مشکل داره تا به سطح ما هموار میرسیم از تعادل خارج میشه و ارتفاع بالانس کار می‌تونه سنس بکنه از دو متر به ۸۰سانت میرسه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X