اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه قرار گرفتن و ترتیب مدار اکو ، میکسر و... ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه قرار گرفتن و ترتیب مدار اکو ، میکسر و... ؟

با سلام یک برد آمپلی فایر و یک برد میکسر 4 کانال (میکروفن ، ظبط صوت و.....) و یک برد اکو دارم میخوام اینها رو بهم وصل کنم نحوه ترتیب اینها چطوریه ؟ اونوقت سوال اینکه صدای موزیک هم اکو دار میشه یا فقط صدای میکروفن ؟!!!
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

پاسخ : نحوه قرار گرفتن و ترتیب مدار اکو ، میکسر و... ؟

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
    با سلام یک برد آمپلی فایر و یک برد میکسر 4 کانال (میکروفن ، ظبط صوت و.....) و یک برد اکو دارم میخوام اینها رو بهم وصل کنم نحوه ترتیب اینها چطوریه ؟ اونوقت سوال اینکه صدای موزیک هم اکو دار میشه یا فقط صدای میکروفن ؟!!!
    معمولا افکت ها با گین واحد ساخته میشن. ترتیبشون سلیقه ایه. فقط بوستر یا پری امپ اوله و خود امپ آخر. وسط این دو، هرچی هست بصورت استاندارد لاین لوله.
    هرصدایی که از تو اکو بگذره اکودار میشه. همه اینا بستگی به دستگاهها داره و دقیق نیست. مثلا اینکه میکروفن چطوریه، فانتوم پاوره یا داینامیک معمولیه.

اگر همه ورودی ها رو به میکسر وصل کنید و بعد خروجی میکسر به اکو و بعد امپ، همه صدا ها اکودار میشن.
    اگر میخواید فقط میکروفن اکوداشته باشه، نمیتونید از ورودی میکروفن میکسر استفاده کنید(چون ورودی میکروفن یه تقویت کننده برای میکروفن داره). باید خروجی میکروفن رو بدید به یه پری امپ میکروفن، بعد بدید به اکو، بعد بدید به ورودی غیرمیکروفن میکسر.
    Si vis pacem, para bellum

دیدگاه

الان این ترتیب و ساختار درسته ؟
      خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

برای میکروفن ها هم میکسر باشه بهتره. همینطوری شاید کار بکنه، ولی غیراستاندارده. میکسرهای ساده که فقط یه آپ امپ یا جی فت دارن هم میتونن استفاده بشن ولی وصل کردن سیم ها به هم، اونم اگر دو پری امپ مختلف باشن ممکنه صدا رو خراب کنه.
        حتما از پتانسیومتر استفاده کنید تو خروجی هر کدوم. به عنوان ولوم.

دیدگاه

پس باید برای میکروفن ها هم یک میکسر دو کانال بذارم ؟ ورودی آمپلی فایر 60 وات مشکلی نداره ؟! (یک وزودی از اکو به اون رفته و یک ورودی از میکسر )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
            پس باید برای میکروفن ها هم یک میکسر دو کانال بذارم ؟ ورودی آمپلی فایر 60 وات مشکلی نداره ؟! (یک وزودی از اکو به اون رفته و یک ورودی از میکسر )
            سلام
            اگر امکانش هست میشه برای من مدار پری میکروفن خازنی و میکسر و اکو رو لطف کنید ؟ چون به شدت بهش نیاز دارم.
            با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
              سلام
              اگر امکانش هست میشه برای من مدار پری میکروفن خازنی و میکسر و اکو رو لطف کنید ؟ چون به شدت بهش نیاز دارم.
              با تشکر.
              پری امپ میکروفن الکترت:
              کیفیت بالا و ولتاژ پایین (3 تا 5 ولت) : فقط چیپ ها/ماژول های آماده ماکسیم مث .9812. فقط مختص الکترت هستن.
              کیفیتبالا و ولتاژ بالا و کمی ارزونتر : مدارهای پری امپ با آپ امپ های TL07x . برای میکروفن های داینامیک هم میشه استفادشون کرد.

میکسر :
              باید بسازید یا بگردید دنبال آماده ش. معمولا تغذیه دابل 9 تا 12ولت یا سینگل 18 تا 24 ولت دارن. میکسرهای ترکیبی هم هست که پری امپ برای میکروفن های خازنی داشته باشن.

با LM386 هم مدارهایی تو اینترنت هست که بسیار سرراست و راحتن ولی LM386 بدرد موسیقی نمیخوره.

نکته ی بد در مورد میکسر و پری امپی که تو ایران ساخته بشه، اینه که اصن چیپ های اصل گیر نمیاد. حتا چیپ هایی که گفته میشن اصلن، مرغوب شاید باشن ولی بازم اصل نیستن.
              میکسرهای مبتنی بر JFET هم هست که کیفیت خوبی دارن ولی اصن JFET شون گیر نمیاد. خیلیم گرون هست.
              من بخاطر همین مسئله، برای تعداد محدود کاربردهای شخصیم رفتم سراغ تجهیزات صوتی قدیمی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X