اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معرفی کراس اوور مناسب جهت باند خانگی و سوال در خصوص امپیدانس کلی باند ها بعد از اعمال کراس اوور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

معرفی کراس اوور مناسب جهت باند خانگی و سوال در خصوص امپیدانس کلی باند ها بعد از اعمال کراس اوور

با سلام خدمت دوستان
    بنده باند دست ساز دارم که سالها پیش درست کردم استفاده آنچنانی نشد تا الان ک یه آمپلی درستی به دستم رسیده ،میخواستم یه تغییراتی بدم و استفاده بهینه کنم
    باندهای من هر کدوم دو تا ووفر inkel با اهم 4 (هرکدوم 50 وات RMS) دارن که به صورت سری به هم وصل شدن و به صورت مستقیم بدون سلف و خازن به خروجی امپلی متصل هستن و دو تا تیوتر هم دارم یکی سونی 16 اهم و یکی هم بدون مارک خاصی و 4 اهم که باهم سری هستن قبلشون هم یه خازن 1uf پلی استری 400v هست که موازی ووفر ها به خروجی امپلی متصل هستن
    دستگاه امپلی من امپیدانس از 6 الی 16 اهم رو ساپورت میکنه (مارک Denon)
    حالا میدرنج میخواستم به مجموعه اضاف کنم به طوری که امپیدانس کلی باند به امپلی بخوره، میدرنج که دارم 4 اهم هست (بدون مارک ولی صدای خوبی داره) یه کراس اوور تو سایت هست با لینک زیر:
    خرید کراس اور crossover تقسیم کننده فرکانس صوتی توان وات 3way فیلتر متقاطع 3 واحدی آمپلی فایر Amplifier سیستم صوتی خودرو ماشین خانگی با قیمت مناسب در فروشگاه Eca

1) آیا این کراس اوور جوابگو باندهای من هست؟ اگه آره آمپیدانس کلی هر باند بعد از اعمال این کراس اوور چقدر هست ؟
    2) سوال دیگه ای هم داشتم اونم اینه که تخمین امپیدانس کلی باند بعد از قراردادن خازن سر راه تیوتر یا میدرنج و اتصال مستقیم ووفر به خروجی امپلی چقدر هست؟ از بنده خدایی که کارش تعمیر باند بود سوال کردم گفتن با توجه به اینکه با خازن ، فرکانس تیوتر یا میدرنج رو فیلتر می کنید و ووفر مستقیم به خروجی امپلی متصل هست ، پس امپیدانس باند همون امپیدانس ووفر میشه ، این درسته؟
    3) اگه به ووفر رو هم با سلف و خازن متصل بشه اونوقت امپیدانس کلی باند چجوری محاسبه میشه ؟ همون قاعده محاسبه اهم مدارات موازی رو واسه تیوتر و میدرنج و ووفر بکار میبریم؟
    4) سوال آخر : اگه نشه این میدرنج رو به باند اضاف کرد (با توجه به امپیدانس کلی باند و امپیدانسی که امپلی ساپورت میکنه) بخوام این دو تا میدرنج 4 اهم رو با یه تیوتر دیگه که دارم و 8 اهم هست مارک onyko تو یه جعبه دیگه بعنوان سنتر استفاده کنم کراس اوور واسه اون رو چجوری طراحی کنم؟ سایتی که کمک کنه تو این زمینه مثل https://www.diyaudioandvideo.com معرفی کنید ممنون میشم
    پیشاپیش ممنون از پاسخگویی
    جدیدترین ویرایش توسط khazook; ۱۳:۱۶ ۱۳۹۹/۰۴/۰۳.

پاسخ : معرفی کراس اوور مناسب جهت باند خانگی و سوال در خصوص امپیدانس کلی باند ها بعد از اعمال کراس اوور

درود
    من هم دنبال یک کراس اور هستم که صدای ورودی به صورت AUX استریو بهش داده بشه و سه خروجی مخصوص ساب ووفر + میدرنج + توئیتر به صورت فیلتر شده برای باندها و آمپلی فایرهای جداگانه به ما بده . اگر شما چنین چیزی سراغ دارید لطفا معرفی کنید که بتونم بسازم با کیفیت بالا

دیدگاه

پاسخ : معرفی کراس اوور مناسب جهت باند خانگی و سوال در خصوص امپیدانس کلی باند ها بعد از اعمال کراس اوور

درود بر دوستان
      از لینک زیر میتونید الاعات خوبی از کراس اورهای درجه یک و دو و یک نمونه فیلتر دیگه بدست بیارید و طراحی کنید .
      موفق و پیروز باشید .
      Patreon, crossover, Linkwitz-Riley, 2nd-order, series crossover, electrostatic amplifier

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X