اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل ولوم دستی صدا به ولوم کنترلدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل ولوم دستی صدا به ولوم کنترلدار

نوشته اصلی توسط Namvar14 نمایش پست ها
    قراره یک ولوم اسپیکر و از راه دور کنترل کنه.پروژه های مووجود در این سایت که سر به فلک میکشه.البته متناسب با ماهیت مساله این بنده خدا نمی ارزه.که بره مثلا یک ال سی دی کارکتری 2*16بگیره فقط قیمت ال سی دی الان 30 یا 40 تومنه.مگه قراره چیکار کنه؟برنامه و فایل هگز و ...هم بماند که اصلا دانش این کار داره یا نه؟
    اگه قراره که که درگیر این همه قروفر بشه توصیه می کنم از ماژول پنلی سایت استفاده کنید.قیمتش هم مناسبه.شما میتونیداز راه دور اسپیکرتون و با این ماژول کنترل کنید.منتها قابلیت های باورنکردنی هم به شما میده.
    پخش کننده پنلی
    درود.
    متأسفانه این روز ها ما شاهد سر به فلک کشیدن قیمت ها هستیم!!!!!!! همین بردای فلش خوری که جنابعالی معرفی کرده اید حدود 43 هزارتومان قیمت دارد!!! قبلا در سال 94این برد ها بین 10 هزارتومان تا 12 هزارتومان قیمت داشته اند!!!!
    در صورت استفاده از این ماژول حتما احتیاج به یک مدار تن کنترل دارند....
    اما بدون تن کنترل هم کیفیت صدایشان بد نمیباشد......متوسط رو به بالا است!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    دلیل این که بگیر نگیر دارد این است که بهتر هست گام به گام موضوعات را پیش برد
    ونه ناگهانی!! در ضمن من به اندازه دانسته هایم حرف می زنم و نه اضافه تر!!!

شما اگه اینطوری فکر می کنین ، سخت در اشتباهین.

از همه عزیزان به خاطر معرفی این مدار عضر می خواهم.
    در ضمن اینقد خواهشا کلمات رکیک به کار نبرید..
    درود.
    هر انسانی میتوند در برخی مسئله ها اشتباه بکند...... اما در مورد شما فکر نمیکنم که اشتباهی کرده باشم!!!!!
    در ضمن کلمه عذر خواهی درست است.... نه عضر خواهی !!!!!!!!
    بنده کلمه ی رکیکی به کار نبرده ام !!!!!!!!!!!!
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      در ضمن اینقد خواهشا کلمات رکیک به کار نبرید..
      شما بفرمایید کجای این تاپیک کلمات "رک ی ک" بوده.که دوستان به کار بردند.پسر جان مغلطه نکن.شمابا این کارتون ماهیت بی ادبانه خودتون و نشان دادید.اگه اخلاق کمک به هم نوع و رفع مشکلی رو ندارد.حداقلش دردسر ایجاد نکنید.
      eshop-hodhod.ir

دیدگاه

شما بفرمایید کجای این تاپیک کلمات "رک ی ک" بوده.که دوستان به کار بردند.پسر جان مغلطه نکن.شمابا این کارتون ماهیت بی ادبانه خودتون و نشان دادید.اگه اخلاق کمک به هم نوع و رفع مشکلی رو ندارد.حداقلش دردسر ایجاد نکنید.
        درود.
        ایشان منظورشان بنده است .... واقعا نمیدانم کجا و در چه تاپیکی کلمات رکیک به کار برده ام ........ و خیلی به شخصیتم بر خورده است... چون هیچ مکانی کلمات رکیک استفاده نمیکنم .....و ایشان صرفا با این رفتارشان به بنده توهین میکنند و آبروی بنده را پیش کاربران عزیز دیگر میبرند....

واقعا خیلی ناراحت شده ام !!!
        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

خب حرف ایشون من رو خیلی ناراحت کرد ؛
          همون جایی که ایشون گفت<<شما فقط برای بالا بردن آمار
          پست هاتون این کار ها رو انجام میدید......>>این حرف خیلی
          به من برخورد...
          عبارت <<کلمات رکیک >>رو هم به همین خاطر گفتم..
          حالا من میخواهم که شما دوستان این جنگ و بحث های ناراحت
          کننده رو تموم کنین .....
          .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

.....وایشان با این رفتارشان صرفا عابروی بنده را پیش دیگر
          کاربران عزیز دیگر می برند.....
          واقعا خیلی ناراحت شدم
          من قصدم این نبود که عابروی شمارو ببرم،..تنها قصد من این بود که به شما بفهمانم
          که من قصدم بالا بردن آمار خود نبود ..همین.
          واقعا من رو ببخشید اگه ناراحت شدید.
          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۲:۵۵ ۱۳۹۹/۰۵/۳۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X