اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نداشتن صدا از خروجی ساب ضبط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نداشتن صدا از خروجی ساب ضبط

نوشته اصلی توسط alesta نمایش پست ها
    دو پایه بیشتر ندارن ولی گفتم ببرم بیرون تعمیر بشه شاید یجای دیگش هم مشکل داشته باشه
    بنظرتون صدای هسته علاوه بر نحوه پیچیدن سیم پیچ مربوط ب فرکانس سوئیچ زنی نمیشه ؟آخه من ی سوئیچینگ دیگم ک اونم با هسته آماده هست هم ساختم اون اصلا هسته صدا نمیده فقط فیدبدک درستی نداره /
    ب نظر خودم اگر هسته ها با هم موازی نباشن هم شاید نویز کمتر بشه
    اون مداری هم ک میگم نویز نداره اینه:
    https://s16.picofile.com/file/842775...C_DC_smps_.bmp

هسته های پاورسیماشون نازکه باس ازنوسیم پیچی بشن
    چراباهسته توروئیدنمی بندی؟
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
      هسته های پاورسیماشون نازکه باس ازنوسیم پیچی بشن
      چراباهسته توروئیدنمی بندی؟
      اگر وقت کنم حتما بعد از نوروز روی هسته تیروئیدی حتما کار میکنم
      امروز پخش رو بردم تعمیر /قطعات رو عوض کرد ولی نویز ماشین هنوز هست و فرقی نکرده/ تعمیر کار از یه آمپ شرکتی استفاده کرد و هیچ نویزی نداشت/ میگفت که مشکل از آمپته
      جناب سیروس دیگه از حل شدن مشکل نویز ماشین ناامید شدم / قبلا بهتون گفتم اگه یه پری بزارم قبل از آمپلی و گین رو کامل باز نکنم نویز تقریبا قابل تحمله/ ولی یه مشکلی که داره اینه ک اگه ولوم رو کاملا باز نکنم ساب کامل درایو نمیشه چون آمپ 200 وات نهایت بیشتر نمیده/ ساب هم jbl 1000 هست ک 250 وات rms هست
      حالا کاری ک میخام بکنم اینه ک بیام ی آمپ 300 تا 400 وات واسه ساب درست کنم ک بتونم توی اون مقدار ولوم ساب رو کامل درایو کنم
      زحمتی ک براتون دارم اینه ک مدار یه آمپ با این توان ک واسه ماشین جواب بده ندارین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alesta نمایش پست ها
        اگر وقت کنم حتما بعد از نوروز روی هسته تیروئیدی حتما کار میکنم
        امروز پخش رو بردم تعمیر /قطعات رو عوض کرد ولی نویز ماشین هنوز هست و فرقی نکرده/ تعمیر کار از یه آمپ شرکتی استفاده کرد و هیچ نویزی نداشت/ میگفت که مشکل از آمپته
        جناب سیروس دیگه از حل شدن مشکل نویز ماشین ناامید شدم / قبلا بهتون گفتم اگه یه پری بزارم قبل از آمپلی و گین رو کامل باز نکنم نویز تقریبا قابل تحمله/ ولی یه مشکلی که داره اینه ک اگه ولوم رو کاملا باز نکنم ساب کامل درایو نمیشه چون آمپ 200 وات نهایت بیشتر نمیده/ ساب هم jbl 1000 هست ک 250 وات rms هست
        حالا کاری ک میخام بکنم اینه ک بیام ی آمپ 300 تا 400 وات واسه ساب درست کنم ک بتونم توی اون مقدار ولوم ساب رو کامل درایو کنم
        زحمتی ک براتون دارم اینه ک مدار یه آمپ با این توان ک واسه ماشین جواب بده ندارین ؟

سلام
        بابت دیرجواب دادن معذرت .
        ارشیوم پاک شده ولی تونت 250وات دارلینگتون هست یه سرچ بکنی میاد.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
          سلام
          بابت دیرجواب دادن معذرت .
          ارشیوم پاک شده ولی تونت 250وات دارلینگتون هست یه سرچ بکنی میاد.
          سلام
          خواهش میکنم تا همین جا هم خیلی کمک کردید ممنون
          حالا نتیجه نهایی رو بهتون میگم/
          فلا برم پری و دارلینگتون ک مدارشو دادید بسازم/راستی این دوتا pcb رو یکم با اجازتون تغیرشون میدم /مخصوصا دارلینگتون رو چون فک کنم اون مقاومتا وسط دوتا ترانزیستور واسه نصب هیت سینک اذیت کنه / pcb جدید رو هم همین جا میزارم
          بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X