اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک برای طراحی مدار

سلام و خسته نباشید به همه دوستان، بنده قصد ساخت یک آمپلی فایر ۱۵۰ تا۲۵۰ وات رو داشتم که دنبال ایسی یا ترانزیستور مناسب بودم
    و امروز توی فروشگاه به ایسی TDA7498E برخورد کردم که خروجی استریو دوتا 160وات میده
    ولی متاسفانه هرچی گشتم مدار چاپی شو پیدا نکردم و کامپیوتر هم ندارم که طراحی کنم
    لطفاً اگر مداری دارید یا امکان طراحی کردنش رو دارید لطفاً راهنماییم کنید ممنونم از شما عزیزان.

پاسخ : کمک برای طراحی مدار

نوشته اصلی توسط Mohammad masroor نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید به همه دوستان، بنده قصد ساخت یک آمپلی فایر ۱۵۰ تا۲۵۰ وات رو داشتم که دنبال ایسی یا ترانزیستور مناسب بودم
    و امروز توی فروشگاه به ایسی TDA7498E برخورد کردم که خروجی استریو دوتا 160وات میده
    ولی متاسفانه هرچی گشتم مدار چاپی شو پیدا نکردم و کامپیوتر هم ندارم که طراحی کنم
    لطفاً اگر مداری دارید یا امکان طراحی کردنش رو دارید لطفاً راهنماییم کنید ممنونم از شما عزیزان.
    سلام
    چند تا مدارتو تاپیک گذاشتم اگه میخوای بیا ببین >>>> https://www.eca.ir/forums/thread90266-3.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 128.92 نمایش پست ها
      پاسخ : کمک برای طراحی مدار

سلام
      چند تا مدارتو تاپیک گذاشتم اگه میخوای بیا ببین >>>> https://www.eca.ir/forums/thread90266-3.html
      سلام لینک مینویسه تغییر کرده لطفا یا لینک جدید بدی یا اگر مقدور باشه مدارو اینجا قرار بدید

دیدگاه

• LINUX2017
        LINUX2017 دیدگاه ثبت کرد
        Editing a comment
        لطفا یه نفر یه مدار کامل با تغذیه که دوبل نباشه قرار بدید خیلی ضروری نیاز دارم به این مدار امپلی

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها

سلام لینک مینویسه تغییر کرده لطفا یا لینک جدید بدی یا اگر مقدور باشه مدارو اینجا قرار بدید
      با سلام و درود،
      اون لینکی که هست مربوط به مدار آمپلی فایر Hi-Fi با توان پایین هست که دوستمون قرار دادن.
      آمپلی فایر با چه مشخصاتی لازم دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام و درود،
        اون لینکی که هست مربوط به مدار آمپلی فایر Hi-Fi با توان پایین هست که دوستمون قرار دادن.
        آمپلی فایر با چه مشخصاتی لازم دارید؟
        دوست عزیزم سلام من با تراشهTDA7498E میخوام بسازم چون هم ارزونه هم در حالت بریج 210 وات و در حالت استریو160*2خروجی میده قیمتشم خیلی مناسبه ولی تو نت مداری نتونستم پیدا کنم اگر مقدور باشه راهنمایی کنید تشکر فراوان بابت پاسخگویی سریع

دیدگاه

نوشته اصلی توسط LINUX2017 نمایش پست ها

دوست عزیزم سلام من با تراشهTDA7498E میخوام بسازم چون هم ارزونه هم در حالت بریج 210 وات و در حالت استریو160*2خروجی میده قیمتشم خیلی مناسبه ولی تو نت مداری نتونستم پیدا کنم اگر مقدور باشه راهنمایی کنید تشکر فراوان بابت پاسخگویی سریع
          آیسی مد نظر باید ورودی صدای دیفرانسیلی داشته باشه.
          مدارش هم در دیتاشیت موجوده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X