اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد نصب توییتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد نصب توییتر

سلام دوستان، بنده یک اسپیکر ایستاده الگانس مدل el s5000 دارم قسمت توییتر هاش سوخته ،الان یک جفت توییتر مکسیدر مدل sd 201 خریدم، سوالم اینه چطور نصبش کنم که نسوزه،چه نوع خازنی استفاده کنم چون قبلاً رو توییتر هاش خازن داشت

پاسخ : راهنمایی در مورد نصب توییتر

خازن نقش فیلتر رو داره که توییتر از یک فرکانس مشخص به بالا رو بازتولید کنه. شما باید یک بلندگوی توییتر با همون امپدانس (اهم) توییتر قبلی بذاری و فیلترها (خازنها) رو به صورت قبلی استفاده کنی.

دیدگاه

متأسّفانه خازن و توییتر قبلی رو ندارم و مشخصاتشون هم یادم نیست، الان یه تیوتر مکسیدر با آمپدانس 8 اهم خریدم فقط موندم چه نوع خازنی استفاده کنم ،مثلا خازن بی پلار 2.2 50 ولت یا مثلا 3.3 زیاد از اعداد و ارقام سر در نمیارم، چند بار توییتر خریدم چون بدون خازن استفاده کردم همشون سوختن یا نیمسوز شدن

دیدگاه

سلام، دوستان راهنماییی کنید خیلی واجبه

دیدگاه

اسپیکر شرکت گارانتی کننده یا خدمات پس از فروش نداره؟ اگه داره زنگ بزنین با واحد فنی صحبت کنین. از اونا بهترین راهنمایی رو میتونین بگیرین.

دیدگاه

سلام داداش، یدونه خازن 3.3 صد ولت النا بدون قطب با یه بلندگو وصل کردم به قسمت توییتر بیسو کامل حذف کرد فقط صدای ریز میده فکر کنم برا توییتر هم خوب باشه دیگه آسیب نبینه ممنون از راهنمایی هات

دیدگاه

لطفا صبر کنید...