اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن ترانس اکو آمپلی شارژی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوختن ترانس اکو آمپلی شارژی

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
    خیر،
    باید دو سیم نارنجی قطع بشه و از دو سیم نارنجی
    متصل به برد، تست دیود انجام بشه.
    و سیم های باتری هم جدا بشن( برای جلوگیری از خرابی مولتی متر)
    ممنونم بابت راهنمایی تون
    یه سوال باتری هم مشکل داشته باشه باعث بروز همچین مشکلاتی میشه
    چون داشتم با میکروفون تست میکردم البته ترانس هنوز نگرفتم براش یه خرده کار کرد بعد دیگه صداش در نیومد. بعد یه مقدار گشتن برای عیب و غصه خوردن که آخ کلا اکوی مردم به فنا رفت وقتی تغذیه رو به جایی که باتری وصل بود زدم خداروشکر*کار کرد
    دوتا سیم نارنجی و هم که فرمودید قطع کنم 12+ ترانس هستند و خوشبختانه هیچ عددی هم نشون ندادند
    جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۳:۱۴ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷.

دیدگاه

درود.
      بدلیل جریان گیری بیشتر از ترانس سه سر استفاده شده و سر وسط ترانس مستقیما به شاسی مدار (منفی مدار)وصل میشود.بنابر این دو سردیگر ترانس با هر کدام با یک دیود بصورت نیم پل وصل میشوند.
      دیود سوم که با دو دیود دیگر سری شده به تغذیه اصلی مدار با کلید وصل میشود.
      موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
        ممنونم بابت راهنمایی تون
        یه سوال باتری هم مشکل داشته باشه باعث بروز همچین مشکلاتی میشه
        چون داشتم با میکروفون تست میکردم البته ترانس هنوز نگرفتم براش یه خرده کار کرد بعد دیگه صداش در نیومد. بعد یه مقدار گشتن برای عیب و غصه خوردن که آخ کلا اکوی مردم به فنا رفت وقتی تغذیه رو به جایی که باتری وصل بود زدم خداروشکر*کار کرد
        دوتا سیم نارنجی و هم که فرمودید قطع کنم 12+ ترانس هستند و خوشبختانه هیچ عددی هم نشون ندادند
        احتمال ناچیزی وجود داره که باتری باعث خرابی
        ترانس باشه.
        تنها یک مورد تجربه کردم اون هم اینکه با
        شارژر باتری( نوع غیر اتوماتیک) یه باتری
        موتور سیکلت 6 آمپر 12 ولت (که ظرفیتش
        بسیار افت کرده بود) را داشتم شارژ میکردم که
        بعد حدود نیم ساعت ترانس شروع به داغ شدن
        و ساطع کردن بوی شارلاک کرد.

دیدگاه

احتمال ناچیزی وجود داره که باتری باعث خرابی
          ترانس باشه.
          تنها یک مورد تجربه کردم اون هم اینکه با
          شارژر باتری( نوع غیر اتوماتیک) یه باتری
          موتور سیکلت 6 آمپر 12 ولت (که ظرفیتش
          بسیار افت کرده بود) را داشتم شارژ میکردم که
          بعد حدود نیم ساعت ترانس شروع به داغ شدن
          و ساطع کردن بوی شارلاک کرد.
          حالا یه سوال وقتی باتری رو نصب میکنم و روشنش میکنم مدار روشن میشه ولی صدای خروجی نداره ولی جای باتری از تغذیه استفاده میکنم بدون مشکلی کار میکنه، باتری وقتی به اکو وصل بود ولتاژ گرفتم ولتاژ باتری ۱۲.۴۴ ولت بود وقتی زیر بار میرفت میرسید به ۶ ولت خاموش میکردم دوباره میشد ۱۲ باتری و از مدار جدا کردم یه فن ۱۲ ولتی داشت باهاش تست کردم کم و بیش کار میکنه.
          سوال بعدیم اینکه برای شارژ این باتری که ۱۲ولت ۴.۵ آمپر هست نیاز به چه ولتاژی میباشد
          یه سوال دیگه تغذیه ۱۲ ولت گذاشتم و جای باتری وصل کردم با یه تغذیه دیگه که اوندهم ۱۲ ولت هستش مدار و راه انداختم و روی وضعیت باتری گذاشتم ولی چراغ فول شارژ روشن نشد ؟
          جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۲۱:۴۲ ۱۴۰۰/۱۲/۱۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
            حالا یه سوال وقتی باتری رو نصب میکنم و روشنش میکنم مدار روشن میشه ولی صدای خروجی نداره ولی جای باتری از تغذیه استفاده میکنم بدون مشکلی کار میکنه، باتری وقتی به اکو وصل بود ولتاژ گرفتم ولتاژ باتری ۱۲.۴۴ ولت بود وقتی زیر بار میرفت میرسید به ۶ ولت خاموش میکردم دوباره میشد ۱۲ باتری و از مدار جدا کردم یه فن ۱۲ ولتی داشت باهاش تست کردم کم و بیش کار میکنه.
            سوال بعدیم اینکه برای شارژ این باتری که ۱۲ولت ۴.۵ آمپر هست نیاز به چه ولتاژی میباشد
            یه سوال دیگه تغذیه ۱۲ ولت گذاشتم و جای باتری وصل کردم با یه تغذیه دیگه که اوندهم ۱۲ ولت هستش مدار و راه انداختم و روی وضعیت باتری گذاشتم ولی چراغ فول شارژ روشن نشد ؟
            خب یعنی باتری مرخص شده( خراب شده)
            در اکثر مواقع میشه با اسید باتری رو احیا
            کرد.
            ولی خیلی از موارد هم باتری احیا نمیشه،
            چون خانه های سربی تخریب میشن.
            برای شارژ باتری اسیدی 12 ولت، باهر جریانی،
            14 ولت ولتاژ خوبی هست.
            البته شارژ اتوماتیک چند مرحله ای بسیار بهتر هست
            ولی یکمی دردسر داره.
            جریان شارژ هم بهتره تا 10 درصد ظرفیت باتری
            باشه.
            دلیل اینکه چراغ فول شارژ با منبع تغذیه روشن
            نمیشه، این هست که یه باتری اسیدی 12 ولت،
            در حالت فول شارژ 13.7 ولت هست.
            در واقع ولتاژ فول شارژ باتری ها، بیشتر از ولتاژ
            نامی باتری هست.

دیدگاه

خب یعنی باتری مرخص شده( خراب شده)
              در اکثر مواقع میشه با اسید باتری رو احیا
              کرد.
              ولی خیلی از موارد هم باتری احیا نمیشه،
              چون خانه های سربی تخریب میشن.
              برای شارژ باتری اسیدی 12 ولت، باهر جریانی،
              14 ولت ولتاژ خوبی هست.
              البته شارژ اتوماتیک چند مرحله ای بسیار بهتر هست
              ولی یکمی دردسر داره.
              جریان شارژ هم بهتره تا 10 درصد ظرفیت باتری
              باشه.
              دلیل اینکه چراغ فول شارژ با منبع تغذیه روشن
              نمیشه، این هست که یه باتری اسیدی 12 ولت،
              در حالت فول شارژ 13.7 ولت هست.
              در واقع ولتاژ فول شارژ باتری ها، بیشتر از ولتاژ
              نامی باتری هست.
              آقا ممنونم از بابت راهنماییت
              دوست عزیز ترانس ما ۱۲ ولته که بعد یکسو سازی اگه اشتباه نکنم میشه حدود ۱۶ و خرده ی ولت DC خب من اگه با تغذیه به به ورودی پل دیود ۱۴ DC بدم مدار به مشکل میخوره؟
              جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۰۰:۰۲ ۱۴۰۰/۱۲/۱۸.

دیدگاه

درودبر دوستان
                باطری ها بعضی از موارد در مدار داخلی (رسوب ها) اتصال کوتاه میشود و این مورد باعث جریان کشی زیاد میشود و باعث سوختن مدار شارژ یا ترانس تغذیه میگردد.
                باطری شما با توجه به نظر دوستمون و مورد عنوانی خود شما معیوب است.تعویض کنید.
                البته در حالت بی باری چیزی حدود 16 ولت دارید ولی در حالت جریان کشی اندکی تقلیل پیدا میکنه.
                خیر اگر تغذیه تا 16 ولت هم بالا بره مشکلی پیش نمی آید.
                چون سر مدار تغذیه آی سی اکو رگلاتور 5 ولت هست و آی سی آمپلی فایر هم تا 18 ولت مشکلی نخواهد داشت.فقط دقت داشته باشید بیش از حد گرم نکنه در غیر اینصورت حتما از هیت سینگ مناسب تری استفاده کنید.
                موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FX5 نمایش پست ها
                  درودبر دوستان
                  باطری ها بعضی از موارد در مدار داخلی (رسوب ها) اتصال کوتاه میشود و این مورد باعث جریان کشی زیاد میشود و باعث سوختن مدار شارژ یا ترانس تغذیه میگردد.
                  باطری شما با توجه به نظر دوستمون و مورد عنوانی خود شما معیوب است.تعویض کنید.
                  البته در حالت بی باری چیزی حدود 16 ولت دارید ولی در حالت جریان کشی اندکی تقلیل پیدا میکنه.
                  خیر اگر تغذیه تا 16 ولت هم بالا بره مشکلی پیش نمی آید.
                  چون سر مدار تغذیه آی سی اکو رگلاتور 5 ولت هست و آی سی آمپلی فایر هم تا 18 ولت مشکلی نخواهد داشت.فقط دقت داشته باشید بیش از حد گرم نکنه در غیر اینصورت حتما از هیت سینگ مناسب تری استفاده کنید.
                  موفق باشید.
                  ممنونم دوست عزیز از بابت راهنمایی شما. میخوام مدار شارژش و تست کنم ولتاژ ۱۴ ولت بهش بدم پرسیدم.
                  جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۰۰:۰۲ ۱۴۰۰/۱۲/۱۹.

دیدگاه

درود بر شما.
                    مشکلی نسیت. در برخی از اکو همراه ها مدار شارژر اتواتیک هست و در برخی دیگر فقط به چند المان ساده بسنده شده. در عکس های ارسالی شما بر روی پنل که چراغ شارژر هست مدار شارژر روی برد هست . دقت کنید که آی سی و قطعات دیگرآن سالم باشد.
                    موفق باشید.

دیدگاه

درود بر شما.
                      مشکلی نسیت. در برخی از اکو همراه ها مدار شارژر اتواتیک هست و در برخی دیگر فقط به چند المان ساده بسنده شده. در عکس های ارسالی شما بر روی پنل که چراغ شارژر هست مدار شارژر روی برد هست . دقت کنید که آی سی و قطعات دیگرآن سالم باشد.
                      موفق باشید.
                      ممنونم روی مدار شارژ یه آی سی هست ua741 که حقیقتا نمیدونم چجوری باید تست بشه خازن کناریش هم نشتی داشت عوضش کردم یه دیود زنر بود که خوشبختانه اتصال کوتتاه نبود

دیدگاه

درود
                        آی سی 741 ارزان است ارزش وقت گذاشتن برای تست را هم ندارد با 5000 تومان میتوانید تهیه کنید . این آی سی یک آپ امپ است باید ورودی ها را اندازی بگیرید و در خروجی معادل تقاضل اینولتاژها ضربدر مقاومت فیدبک ولتاژ داشته باشید . البته اگر بصورت مقایسه کننده از آن استفاده شده باشد باید مدار را دید که به چه صورت از آن استفاده شده آپ امپ یا مقایسه کننده . ولی ارزش وقت گذاشتن ندارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
                          درود
                          آی سی 741 ارزان است ارزش وقت گذاشتن برای تست را هم ندارد با 5000 تومان میتوانید تهیه کنید . این آی سی یک آپ امپ است باید ورودی ها را اندازی بگیرید و در خروجی معادل تقاضل اینولتاژها ضربدر مقاومت فیدبک ولتاژ داشته باشید . البته اگر بصورت مقایسه کننده از آن استفاده شده باشد باید مدار را دید که به چه صورت از آن استفاده شده آپ امپ یا مقایسه کننده . ولی ارزش وقت گذاشتن ندارد.
                          ممنونم روی برد کوچیک که برای شارژ هست یکی از پایه هایه این آی سی به چراغ ال ای دی سبز که نشانه فول شارژ باتری هستش وصله حالا کارایی این آیسی چیه نمیدونم.
                          یه سوال در مورد این باتری با تغذیه ولتاژ ۱۴ ولت شارژش کردم هرچی شارژ باتری بالاتر میرفت جریان کشیش هم بالاتر میرفت در کل این گونه باتری ها روالشون همینه یا اینکه این باتری مشکل داره اینجور رفتار میکنه

دیدگاه

درود .
                            دوست عزیز توضیح دادند که عملکرد آی سی چی هست.این آی سی بصورت مقایسه کننده سطح ولتاژ عمل میکنه.
                            این مدار که قبلا توضیح دادم مدار شارژ اتوماتیکه اگر خازن الکترولیتی کنار آن خراب شده باشد حتما آی سی هم ایراد پیدا کرده توصیه من هم مثل دوست عزیزی که گفتند اینکه تعویض کنید.
                            قبلا هم گفتم بنظر میاد که باطری مشکل داره.

دیدگاه

درود .
                              دوست عزیز توضیح دادند که عملکرد آی سی چی هست.این آی سی بصورت مقایسه کننده سطح ولتاژ عمل میکنه.
                              این مدار که قبلا توضیح دادم مدار شارژ اتوماتیکه اگر خازن الکترولیتی کنار آن خراب شده باشد حتما آی سی هم ایراد پیدا کرده توصیه من هم مثل دوست عزیزی که گفتند اینکه تعویض کنید.
                              با تشکر فراوان .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar
                                درود .
                                باسلام و تشکر فراوان

این مدار شارژ ولتاژ پایه شماره ۶ که Output هستش به ال ای دی سبز که نشانگر فول شارژ بوده وصله ولتاژ ۱۵ ولت و به مدار دادم درصورتی که حتی باتری هم بهش وصل نیست بعد چند ثانیه چراغ سبز روشن میشه
                                هرچند شما از قبل فرمودید آیسی باید عوض بشه ولی من برای کسب تجربه میخوام بدونم همچین حرکتی نشانه خرابی آی سی هستش دیگه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود .
                                باسلام و تشکر فراوان

این مدار شارژ ولتاژ پایه شماره ۶ که Output هستش به ال ای دی سبز که نشانگر فول شارژ بوده وصله ولتاژ ۱۵ ولت و به مدار دادم درصورتی که حتی باتری هم بهش وصل نیست بعد چند ثانیه چراغ سبز روشن میشه
                                هرچند شما از قبل فرمودید آیسی باید عوض بشه ولی من برای کسب تجربه میخوام بدونم همچین حرکتی نشانه خرابی آی سی هستش دیگه؟
                                جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۰۰:۴۸ ۱۴۰۰/۱۲/۲۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X