اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو ماژول امپ به پرى

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دو ماژول امپ به پرى

درود و عرض احترام خدمت اساتید و اعضا
    من یه دستگاه صوتى ساختم که یه ماژول بلوتوث و usb هست که به پرى وصل و سپس به امپ وصل کردم و همه چیز خوب و اکى بود ، البته از قطعات بسیار با کیفیت هم استفاده کردم
    امپ من دو کانال هست و حالا نیاز پیدا کردم به ٤ کانال
    میخوام یه ماژول امپلى مشابه هم به دستگاه اضافه کنم ،
    حالا مسئله اینه که از خروجى پرى میتونم به هر دو ماژول امپلى اتصال بدم ؟ یا اینکه باید براى هر امپلى یه پرى هم قرار بدم و در اصل خروجى ماژول بلوتوث رو به دوتا پرى و سپس به دوتا امپلى بدم و براى تغذیه هم یه ترانس گرد هسته ترویید سه سر دارم ، که در نظرم بود که سر وسط رو اشتراک و منفى قرار بدم و سر کنارى ها رو به هر امپ اتصال بدم . تجربه قبلى ام بود که از یک ترانس دو سر نشد به امپ و پرى ولتاژ برسونم
    البته الان براى پرى از یک ترانس جداگونه استفاده کردم و براى امپ هم یک ترانس دیگه . که اگه شما راهنمایى کنید همچنان براى هر پرى از تغذیه جداگونه استفاده میکنم و ترانس ٣ سر رو فقط براى دوتا ماژول امپلى در نظر گرفتم
    ممنون میشم راهنمایى بفرمایید
    سپاس

Sent from my iPhone using Tapatalk
    جدیدترین ویرایش توسط Mehdifard; ۰۲:۰۰ ۱۴۰۲/۰۱/۱۱.

پاسخ : اتصال دو ماژول امپ به پرى

نوشته اصلی توسط Mehdifard نمایش پست ها
    درود و عرض احترام خدمت اساتید و اعضا
    من یه دستگاه صوتى ساختم که یه ماژول بلوتوث و usb هست که به پرى وصل و سپس به امپ وصل کردم و همه چیز خوب و اکى بود ، البته از قطعات بسیار با کیفیت هم استفاده کردم
    امپ من دو کانال هست و حالا نیاز پیدا کردم به ٤ کانال
    میخوام یه ماژول امپلى مشابه هم به دستگاه اضافه کنم ،
    حالا مسئله اینه که از خروجى پرى میتونم به هر دو ماژول امپلى اتصال بدم ؟ یا اینکه باید براى هر امپلى یه پرى هم قرار بدم و در اصل خروجى ماژول بلوتوث رو به دوتا پرى و سپس به دوتا امپلى بدم و براى تغذیه هم یه ترانس گرد هسته ترویید سه سر دارم ، که در نظرم بود که سر وسط رو اشتراک و منفى قرار بدم و سر کنارى ها رو به هر امپ اتصال بدم . تجربه قبلى ام بود که از یک ترانس دو سر نشد به امپ و پرى ولتاژ برسونم
    البته الان براى پرى از یک ترانس جداگونه استفاده کردم و براى امپ هم یک ترانس دیگه . که اگه شما راهنمایى کنید همچنان براى هر پرى از تغذیه جداگونه استفاده میکنم و ترانس ٣ سر رو فقط براى دوتا ماژول امپلى در نظر گرفتم
    ممنون میشم راهنمایى بفرمایید
    سپاس

Sent from my iPhone using Tapatalk
    با سلام به شما دوست محترم......
    اولا منبع تغذیه می‌تواند بین همه مشترک باشد....( بین پری و
    آمپلی و بلوتوث)..فقط مقدار ولتاژ هر کدام باید رعایت شود.....
    ثانیا ‌...برای هر امپلیفایر ..یک پری امپ لازم است ...در غیر اینصورت امپدانس. ، تغییر پیدا کرده و صدای مغشوش در
    خروجی خواهید داشت ...یک عدد پری امپلیفایر استریو نیاز دارید
    موفق باشید...ضمنا سال نو مبارک ...

دیدگاه

پاسخ : اتصال دو ماژول امپ به پرى

سلام دئست عزیز
      اگه میخواهید 4 کانال داشته باشید یعنی دوتا چپ و دو تا راست
      باید از مدار اسپلیتر 2 تایی استفاده کنی
      یعنی ورودی اولیه رو بهش میدی تقویت میکنه بهت 2تا کانال چپ و 2 تا کانال راست تحویل میگیری من نت 40 نت کانالش رو هم ساختم
      مدار آمادش هم هست
      برای خانه ی همسایه ات هم ، چراغ آرزو کن قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد…
      خداوندا
      به آنکه دوست می داری بالهایی برای پرواز ببخش،
      ریشه هایی برای بازگشتن،
      و دلایلی برای ماندن...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...