اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر منبع تغذیه امپلیfocal900.6

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعمیر منبع تغذیه امپلیfocal900.6

سلام اساتید ,خواهشا منو راهنمایی کنید امپ focal900.6گرفتم که متاسفاته ففط پنج دقیقه استفاده کردم و صدای سیستم رو تا ۳۰ زدم بالا خاموش شد بردم تعمیر کار میگه منبع تغذیه ایراد داره سی تا. قطعه باید عوض شه بادهزینه۳۷۰۰ لطفا کمک کنید حالم خیلی بددشد ۱۴ میلیون الان پول آمپ هست چیزی که خودم فکر میکنم دلیلش افت ولناژ بخاطر سیم برق بی کیفیت عیر مس بود که رو امپلی قبلم بود تورو خدا راهنمایی کنید ببرم کجا
    ..گمک کنید.لطفا در صورت امکان سریع راهنمایی بفرمایید کجا ببرم که منضف باشن

پاسخ : تعمیر منبع تغذیه امپلیfocal900.6

سلام
    تعمیرکار نگاه نمیکنه چقدر کار داره ، با توجه به قیمت جنس درصدی دستمزد میگیره، مثلا من دوستم اینورترش ی ماسفت ۸ هزار تومنی سوخته بود ، قلع کش نداشتم گفتم بده بیرون نهایت ۱۰۰ تومن هزینه بشه، ۴۰۰ تومن گرفت ، شما مطمئن هستی امپ مشکلی نداشت ؟ با توجه به اشغال هایی که الان تو بازار هست چرا باید ی برند معتبر مثل فوکال رو بفروشند ، به این سادگیا هم طوریش نمیشه حتی بگو مثبت منفی رو اشتباه زدم ، مگه متفرقه هست به این سادگی عیب پیدا کنه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahin21161 نمایش پست ها
      سلام اساتید ,خواهشا منو راهنمایی کنید امپ focal900.6گرفتم که متاسفاته ففط پنج دقیقه استفاده کردم و صدای سیستم رو تا ۳۰ زدم بالا خاموش شد بردم تعمیر کار میگه منبع تغذیه ایراد داره سی تا. قطعه باید عوض شه بادهزینه۳۷۰۰ لطفا کمک کنید حالم خیلی بددشد ۱۴ میلیون الان پول آمپ هست چیزی که خودم فکر میکنم دلیلش افت ولناژ بخاطر سیم برق بی کیفیت عیر مس بود که رو امپلی قبلم بود تورو خدا راهنمایی کنید ببرم کجا
      ..گمک کنید.لطفا در صورت امکان سریع راهنمایی بفرمایید کجا ببرم که منضف باشن
      درود، کدام شهر هستید،
      معمولا ماسفت های داخل آمپلی فایر میسوزن، و به نظر حداقل ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن پول قطعاتش میشه.
      ضمنا آمپلی فایر جزو دستگاه هایی هست که بعد تعمیر هرگز مثل اول نمیشه، یا دوباره بعد مدتی میسوزه، یا قدرت و کیفیتش افت می‌کنه.
      آمپلی فایر بخواید، SONY بگیرید که از نظر کیفیت ساخت عالیه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        درود، کدام شهر هستید،
        معمولا ماسفت های داخل آمپلی فایر میسوزن، و به نظر حداقل ۲۰۰ یا ۳۰۰ تومن پول قطعاتش میشه.
        ضمنا آمپلی فایر جزو دستگاه هایی هست که بعد تعمیر هرگز مثل اول نمیشه، یا دوباره بعد مدتی میسوزه، یا قدرت و کیفیتش افت می‌کنه.
        سلام
        دقیقا ، منم ی اودیوساند داشتم به فنا رفت دلیل اینکه مثل قبل نمیشه هم اینه که قطعه پیدا نمیشه، امپی که دست ایشون هست اگه سالم باشه عمرن کسی نمیفروشه، اون موقع که موجود بود آرزو بود حالا دیگه بماند...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
        درود، کدام شهر هستید،
        سلام
        دقیقا ، منم ی اودیوساند داشتم به فنا رفت دلیل اینکه مثل قبل نمیشه هم اینه که قطعه پیدا نمیشه، امپی که دست ایشون هست اگه سالم باشه عمرن کسی نمیفروشه، اون موقع که موجود بود آرزو بود حالا دیگه بماند...
        جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۲۳:۵۳ ۱۴۰۲/۰۱/۲۷.

دیدگاه

من اندیشه شهریار هستم خواهشا بفرمابید کجا ببرم?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...