اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پخش صدا در فرکانس بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پخش صدا در فرکانس بالا

درود
    باز هم مشخص نکرده اید هدف از این کار چیست ؟
    - یک موقع شما میخواهید مثلا یک سگ را صدا بزنید و یک صوت با فرکانس بالا پخش میکنید که او میشنود و به سمت شما می آید (البته نوع دستی آن هم موجود است که در آن می دمند ولی صدای قابل شنیدن انسان از آن خارج نمیشود ).
    - یک موقع مثلا شما میخواهید حیوانات یا حشرات را از محل سکونت خود دور کنید در این حالت هم باید فرکانس در محدوده شنوایی آنها باشد و هم دانه موج آنقدر بالا باشد که سبب آزار آنها شده و فراری شان دهد و هم شکل موج ایجاد شده مهم است که حداکثر آزار را ایجاد کند .
    در هر کدام از حالات فوق شکل موج هم مهم است و لذا ابتدا شما باید در نت جستجو کنید و بر اساس خواسته خود و مطالعات فیزیولوژیکی دانشمندان روی عکس العمل حشرات و حیوانات مختلف نسبت به دامنه صدا ، فرکانس و شکل موج آن نتایج را بدست آورده بعد بر اساس این اطلاعات ما برای شما مداری را طراحی کنیم که به این منظور دست یابید آن بخشی که مربوط به فیزیولوژی گوش جانوران است از حوزه تخصص ما خارج است اگر چه میتوان با مطالعه و صرف وقت و جستجو به آن دست یافت ولی باور کنید این روزها وقت خیلی گران تر از طلا شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      باز هم مشخص نکرده اید هدف از این کار چیست ؟
      - یک موقع شما میخواهید مثلا یک سگ را صدا بزنید و یک صوت با فرکانس بالا پخش میکنید که او میشنود و به سمت شما می آید (البته نوع دستی آن هم موجود است که در آن می دمند ولی صدای قابل شنیدن انسان از آن خارج نمیشود ).
      - یک موقع مثلا شما میخواهید حیوانات یا حشرات را از محل سکونت خود دور کنید در این حالت هم باید فرکانس در محدوده شنوایی آنها باشد و هم دانه موج آنقدر بالا باشد که سبب آزار آنها شده و فراری شان دهد و هم شکل موج ایجاد شده مهم است که حداکثر آزار را ایجاد کند .
      در هر کدام از حالات فوق شکل موج هم مهم است و لذا ابتدا شما باید در نت جستجو کنید و بر اساس خواسته خود و مطالعات فیزیولوژیکی دانشمندان روی عکس العمل حشرات و حیوانات مختلف نسبت به دامنه صدا ، فرکانس و شکل موج آن نتایج را بدست آورده بعد بر اساس این اطلاعات ما برای شما مداری را طراحی کنیم که به این منظور دست یابید آن بخشی که مربوط به فیزیولوژی گوش جانوران است از حوزه تخصص ما خارج است اگر چه میتوان با مطالعه و صرف وقت و جستجو به آن دست یافت ولی باور کنید این روزها وقت خیلی گران تر از طلا شده است .
      بله قبلا تحقیق کردم
      فرکانس 30کیلوهرتز،ترجیحا با شکل موج سینوسی نیاز دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohjavad نمایش پست ها
        سلام خدمت همگی
        من میخوام یه فایل صوتی معمولی رو توی فرکانس 30کیلوهرتز (یا بالاتر) پخش کنم
        میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟
        ممنون
        دوست عزیز

بله تراشه 555 موج مربعی ایجاد میکند ....گرچه از نظر کاربرد مورد نظر شما تفاوت چندانی ندارد ولی میتوانید برای ایجاد موج سینوسی از تراشه 8038 استفاده فرمایید

پایه مدار 8038 به شکل زیر بسته میشود

و در مدار زیر 8038 به شکل یک منبع موج سینوسی کنترل شونده با ولتاژ تنظیم گردیده است

در این مدار میتوانید بعد از تنظیم فرکانس 8038 در محدوده مورد نظر صدای ارسالی را به ورودی 741 وارد نمایید تا فرکانس خروجی متناسب با شدت موج ورودی تغییر کند .... برای پخش فزکاتس خروجی نیازمند بلندگوهای اولتراسونیک هستیم که همانطور که دوستمان اشاره کردند نایاب و گرانقیمت است ولی برخی از بلندگوهای توئیتر که از پیزو استفاده میکنند قادرند تا محدوده مشخصی ( بسته به نوع و کیفیت ) امواج اولتراسونیک را نیز پخش نمایند

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
          دوست عزیز

بله تراشه 555 موج مربعی ایجاد میکند ....گرچه از نظر کاربرد مورد نظر شما تفاوت چندانی ندارد ولی میتوانید برای ایجاد موج سینوسی از تراشه 8038 استفاده فرمایید

پایه مدار 8038 به شکل زیر بسته میشود

و در مدار زیر 8038 به شکل یک منبع موج سینوسی کنترل شونده با ولتاژ تنظیم گردیده است

در این مدار میتوانید بعد از تنظیم فرکانس 8038 در محدوده مورد نظر صدای ارسالی را به ورودی 741 وارد نمایید تا فرکانس خروجی متناسب با شدت موج ورودی تغییر کند .... برای پخش فزکاتس خروجی نیازمند بلندگوهای اولتراسونیک هستیم که همانطور که دوستمان اشاره کردند نایاب و گرانقیمت است ولی برخی از بلندگوهای توئیتر که از پیزو استفاده میکنند قادرند تا محدوده مشخصی ( بسته به نوع و کیفیت ) امواج اولتراسونیک را نیز پخش نمایند

واقعا ممنون بابت راهنمایی و توضیحات کامل
          صدای ارسالی رو از چه طریقی به 741 وارد کنم( از چه روشی و به کدوم پایه؟)
          میتونم از ماژول های 8038 مثل این استفاده کنم؟؟
          اگه بخوام از این ماژول استفاده کنم، صدای ورودی رو باید چجوری با ماژول بدم؟؟

---------------------------------------------------------------
          جسارتا توی مدار اول، صدای ورودی رو به چه روشی باید به مدار بدیم؟ و این که تغییر دامنه فرکانس خروجی به چه صورته؟
          ممنون
          جدیدترین ویرایش توسط mohjavad; ۱۲:۵۴ ۱۴۰۲/۰۴/۰۷.

دیدگاه

سلام خدمت همگی
            من میخوام یه فایل صوتی معمولی رو توی فرکانس 30کیلوهرتز (یا بالاتر) پخش کنم
            میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟؟
            ممنون
            دوست عزیز
            حدس میزنم شما قصد دارید در فرکانس بالا با حیوانات ارتباط برقرار کنید
            اگر صدا مورد نظرتان باشه میتوانید مداری مثل شکل زیر را به ورودی مدار بالا اضافه کنید

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

درود
              مشکل ساخت سیگنال با فرکانس بالا نیست مشکل پخش آن است با چه نوع اسپیکری فرکانس ۳۰ کیلوهرتز را می‌خواهید پخش کنید ؟؟؟ من در پست قبلی هم اشاره کردم ابزار پخش آلتراسونیک یا در ایران موجود نیست یا بسیار گران است. آیا حاضرید برای ساخت این اسباب بازی مثلا ۱۰ میلیون تومان هزینه کنید .

دیدگاه

درود
                مشکل ساخت سیگنال با فرکانس بالا نیست مشکل پخش آن است با چه نوع اسپیکری فرکانس ۳۰ کیلوهرتز را می‌خواهید پخش کنید ؟؟؟ من در پست قبلی هم اشاره کردم ابزار پخش آلتراسونیک یا در ایران موجود نیست یا بسیار گران است. آیا حاضرید برای ساخت این اسباب بازی مثلا ۱۰ میلیون تومان هزینه کنید .
                درود،
                اگر به یک توییتر یا پیزو فرکانس مورد نظر با توان خوبی اعمال
                بشه ، فرکانس مورد نظر در سطح قابل قبولی پخش میشه.
                نمی‌دونم ایشون برای چه کاری همچین مداری می‌خوان.
                یه چیزایی به ذهنم میرسه که چیز خوبی نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                  با سلام و احترام
                  زیاد نگرانش نباشید. با پیزوهای موجود که نمیشه به اون توان رسید، بلندگوی مناسب هم که به راحتی و با کیفیت لازم نمیشه پیدا کرد.
                  در کل چیزی که مشخصه اینه که حیوانات مقصر نیستند، در هر موردی اگر انسانها برای لحظاتی کوتاه خودشان را با صداقت کامل جای طرف مقابل میگذاشتند شاید خیلی از مشکلاتشان اصلا به وجود نمی آمد.
                  موفق باشید.

دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی ، ولی باور کنید این فقط یه پروژه ی ساده س

دیدگاه

خب اگه فک میکنی یه پروژه سادس چرا خودت دست بکار نمیشی؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
                        با سلام و احترام
                        زیاد نگرانش نباشید. با پیزوهای موجود که نمیشه به اون توان رسید، بلندگوی مناسب هم که به راحتی و با کیفیت لازم نمیشه پیدا کرد.
                        در کل چیزی که مشخصه اینه که حیوانات مقصر نیستند، در هر موردی اگر انسانها برای لحظاتی کوتاه خودشان را با صداقت کامل جای طرف مقابل میگذاشتند شاید خیلی از مشکلاتشان اصلا به وجود نمی آمد.
                        موفق باشید.
                        درود،
                        امیدوارم واقعا همینطور باشه!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون بابت راهنمایی ، ولی باور کنید این فقط یه پروژه ی ساده س
                        درود،
                        شما مشخص کنید دقیقا کدام روشی که دوستمون در پست ۸ مشخص کردن رو میخوایید؟
                        هر چند اگر طراحی هم کنم احتمال زیاد عمومی نخواهم کرد.

دیدگاه

خب اگه فک میکنی یه پروژه سادس چرا خودت دست بکار نمیشی؟؟؟
                          از این بابت گفتم ساده س ؛منظورم این بود که قرار نیست سواستفاده ای ازش بشه و این حرفا
                          وگرنه اگه ساده بود دست به دامان شما دوستان و بزرگواران نمیشد.حداقل برای من یه نفر خیلی هم سخته

درود،
                          امیدوارم واقعا همینطور باشه!

درود،
                          شما مشخص کنید دقیقا کدام روشی که دوستمون در پست ۸ مشخص کردن رو میخوایید؟
                          هر چند اگر طراحی هم کنم احتمال زیاد عمومی نخواهم کرد.
                          ممنون از شما
                          والا روش دوم و سوم واسه این پروژه کاربردی تره ، شما هر کدوم رو از نظر کارایی و سادگی قبول دارید، ممنون میشم اگه توضیح بدید.:
                          2- فررکانس مختلط مورد نظر با فرکانس پایه 30000 جمع گردیده به طوری که 100 به 30100 و 200 به 30200 تبدیل میگردد ...
                          3- فرکانی مورد نظر بر یو 30000 هزتر مدوله گردد به طوری شدت موج 30000 هرتز متناسب با فرکانس اولیه تغییر نماید ...

دیدگاه

از این بابت گفتم ساده س ؛منظورم این بود که قرار نیست سواستفاده ای ازش بشه و این حرفا
                            وگرنه اگه ساده بود دست به دامان شما دوستان و بزرگواران نمیشد.حداقل برای من یه نفر خیلی هم سخته

ممنون از شما
                            والا روش دوم و سوم واسه این پروژه کاربردی تره ، شما هر کدوم رو از نظر کارایی و سادگی قبول دارید، ممنون میشم اگه توضیح بدید.:
                            2- فررکانس مختلط مورد نظر با فرکانس پایه 30000 جمع گردیده به طوری که 100 به 30100 و 200 به 30200 تبدیل میگردد ...
                            3- فرکانی مورد نظر بر یو 30000 هزتر مدوله گردد به طوری شدت موج 30000 هرتز متناسب با فرکانس اولیه تغییر نماید ...
                            درود،
                            روش ۳ ساده تر هست، در واقع مدولاتور AM هست.
                            اگر مدار بهینه و عملی طراحی کنم در اختیارتون قرار میدم...

دیدگاه

ممنون از شما
                              درود،
                              مداری طراحی کردم و آن را کامل آزمایش کردم و به خوبی کار
                              میکند.

اگر توان زیادی مد نظر شما نیست، همین مدار کافیست.
                              اما اگر توان مورد نیاز بیش از 0.5 وات باشد، در خروجی
                              مدار باید آمپلی فایر قرار دهید.
                              خروجی مدار برای بار اهمی طراحی نشده.
                              کاش توضیح می‌دادید دقیقا برای چه چیزی چنین مداری میخواهید؟

دیدگاه

درود،
                                مداری طراحی کردم و آن را کامل آزمایش کردم و به خوبی کار
                                میکند.

اگر توان زیادی مد نظر شما نیست، همین مدار کافیست.
                                اما اگر توان مورد نیاز بیش از 0.5 وات باشد، در خروجی
                                مدار باید آمپلی فایر قرار دهید.
                                خروجی مدار برای بار اهمی طراحی نشده.
                                کاش توضیح می‌دادید دقیقا برای چه چیزی چنین مداری میخواهید؟
                                سلام
                                مدار رو چطوری تست کردید با اسیلوسکوپ یا میکروفون التراسونیک؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X