اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محافظ بلندگو در برابر صدای بلند اولیه آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محافظ بلندگو در برابر صدای بلند اولیه آمپلی فایر

دوستان من یک آمپلی فایر 3 کانال تهیه کردم که با یک پاور سوئیچینگ 24 ولت راه اندازیش می کنم. یک کانال ساب ووفر جداگانه داره که اولش که برق رو وصل می کنم صدای فو العاده بلندی از ساب ووفر و بقیه باندها میاد.
    تا الان همین موضوع باعث شده آی سی 2 بار بسوزه. چطور می شه جلوی این صدای بلند اولیه رو گرفت؟ اصلا چرا این صدای اولیه بلند وجود داره؟
    می شه سیم های بلندگو رو وصل نکنم، آمپلی رو روشن کن و سپس سیم رو متصل کنم؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید

پاسخ : محافظ بلندگو در برابر صدای بلند اولیه آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط ariyaparsi نمایش پست ها
    دوستان من یک آمپلی فایر 3 کانال تهیه کردم که با یک پاور سوئیچینگ 24 ولت راه اندازیش می کنم. یک کانال ساب ووفر جداگانه داره که اولش که برق رو وصل می کنم صدای فو العاده بلندی از ساب ووفر و بقیه باندها میاد.
    تا الان همین موضوع باعث شده آی سی 2 بار بسوزه. چطور می شه جلوی این صدای بلند اولیه رو گرفت؟ اصلا چرا این صدای اولیه بلند وجود داره؟
    می شه سیم های بلندگو رو وصل نکنم، آمپلی رو روشن کن و سپس سیم رو متصل کنم؟
    ممنون می شم راهنمایی کنید
    درود.....
    دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که مهم ترین آن کیفیت آی سی استفاده شده در مدار میباشد یا طراحی غیر اصولی !!!!!
    نوع آمپلی را ذکر کنید در آن چه نوع مدل آی سی استفاده شده است؟؟؟؟
    میتوانید از مدار تاخیر اتصال بلندگو به آمپلی فایر به وسیله رله استفاده کنید!!!!
    یا اینکه از مداری استفاده کنید که یکدفعه تغذیه آمپلی وصل نشود و کم کم تغذیه وصل شود!!!!
    چه صدایی میدهد؟؟؟ هووم ؟؟؟
    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۰۰:۲۴ ۱۴۰۲/۰۵/۱۸.
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
      درود.....
      دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که مهم ترین آن کیفیت آی سی استفاده شده در مدار میباشد یا طراحی غیر اصولی !!!!!
      نوع آمپلی را ذکر کنید در آن چه نوع مدل آی سی استفاده شده است؟؟؟؟
      میتوانید از مدار تاخیر اتصال بلندگو به آمپلی فایر به وسیله رله استفاده کنید!!!!
      یا اینکه از مداری استفاده کنید که یکدفعه تغذیه آمپلی وصل نشود و کم کم تغذیه وصل شود!!!!
      چه صدایی میدهد؟؟؟ هووم ؟؟؟
      آمپلی فکر کنم حرفه ای هست و طراحیش خیلی خوبه و قطعه اصلیه. در تصویر ببیند. از دو تا آی پی TDA7490 استفاده شده که یکیش مربوط به ساب ووفره و یکیش صدای استریو.
      کلا من این صدای اولیه رو توی خیلی از سیستم های صوتی دیدم ( یک موضوع عمومی هست ) که صدای گوم یا بوم می ده و ساب ووفر تا آخرین قدرت روشن می شه. برای همین از محافظ بلندگو استفاده می کنند.
      مدارهای محافظ بلندگو توی بازار موجود هست. اما می خواستم بدونم دلیلش چیه؟ بهتر نیست که از ترانس برای منبع تغذیه استفاده کنم به جای پاور سوئیچینگ؟

این عکس ماژول هست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyaparsi نمایش پست ها
        آمپلی فکر کنم حرفه ای هست و طراحیش خیلی خوبه و قطعه اصلیه. در تصویر ببیند. از دو تا آی پی TDA7490 استفاده شده که یکیش مربوط به ساب ووفره و یکیش صدای استریو.
        کلا من این صدای اولیه رو توی خیلی از سیستم های صوتی دیدم ( یک موضوع عمومی هست ) که صدای گوم یا بوم می ده و ساب ووفر تا آخرین قدرت روشن می شه. برای همین از محافظ بلندگو استفاده می کنند.
        مدارهای محافظ بلندگو توی بازار موجود هست. اما می خواستم بدونم دلیلش چیه؟ بهتر نیست که از ترانس برای منبع تغذیه استفاده کنم به جای پاور سوئیچینگ؟

این عکس ماژول هست:
        درود....
        اصولا در مدار های آمپلی فایر از ترانس استفاده میکنند هم از سوییچینگ!!!
        اما همیشه پیشنهاد خود بنده شخصا استفاده از ترانس است مگر اینکه پاور سوییچینگ طراحی اصولی داشته باشد و نویز نندازد....
        میتوانید از مدار تاخیر در اتصال بلندگو ها استفاده کنید!!!
        اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X