اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منتاژزبط سیدی خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منتاژزبط سیدی خانگی

سلام براساتیدمحترم.وقت بخیروارزوی سلامتی برای همه.دوستان من یکعدد،زبط سیدی سونی مستعمل گیرم اومده که کلابردوامپلی فایرش که باایسیSTKهست وترانس تغذیه اش وکاستهاش همه راهست ولی سوکتهای بعضی دراومده.خلاصه بگم برای سرهم بندی امپش فقط من میخوامشومشکلی که دارم فقط بابت اتصال ترانس به بردهست چون سوکتش ازسمت ترانس بریدنوده تاخروجی ترانس داره.ودوم دوتاترانزیستورهای معمولی کوچکی جاش معلومه که کنده شده ونیستش خواستم جایگزینش چی بایدبزارم.ومشکل اصلیم هم اینه که بلدنیستم اینجاعکس بزارمواگه امکان ازطریق واتساب یاتلگرام برای هرکدومتون هست تامن عکس بدم بزارین اینجاتادوستان نظربدن.سپاس

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

پاسخ : منتاژزبط سیدی خانگی

درود
    باید با ولتاژ گیری مشخص شود که تراتزیستور تیپ N بوده یا P . یا اینکه مدار را دنبال کنید و یک نقشه سر انگشتی از مدار ترسیم کنید.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود
    باید با ولتاژ گیری مشخص شود که تراتزیستور تیپ N بوده یا P . یا اینکه مدار را دنبال کنید و یک نقشه سر انگشتی از مدار ترسیم کنید.

دیدگاه

ممنون ازپاسختان.بسیارعالی پس برسی میکنم ومیگم خدمتتان.ولی یه برسی سطحی که کردم سه تاسیم منفی ومثبت ویکی هم سیم سفیدهست که ازامپلی فایرتویک سوکت ختم میشه.یکی ازترانزیستورهایک پایه اش به سیم منفی درون سوکت خورده ویکیش هم به سیم سفیدسوکت امپلی.ودایه دیگه اش هم به ایسی ولم الکترونیکی وصل هست.الان این یکی معلومه طبق تجربه شما؟ومدل ترانزیستور؟

فرستاده شده از Redmi Note 8 Proِ من با Tapatalk

دیدگاه

درود
        با توجه به توضیحات شما سیم سفید باید به بیس ترانزیستور وصل شود چون از ولوم میآید .سیم مشکی هم که منفی است باید به امیتر وصل شود و سیم قرمز هم احتمالا مثبت باید باشد و باید به کلکتور ترانزیستور وصل شود (احتمالا از طریق یک مقاومت ) لذا به احتمال زیاد ترانزیستور از نوع NPN بوده و مثلا میتوانید بجای آن یک BC547 بگذارید منتها اول باید ولتاژ روی کلکتور را اندازه بگیرید زیرا حداکثر ولتاژ کلکتور ترانزیستور یاد شده ، 45 ولت است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X