اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

omp amp

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

omp amp

سلام
    من واسه یه پروژه صوتی به یه اپ امپ فوق العاده کم نویز احتیاج دارم
    تا حالا از 4558 استفاده میکردم . کسی اپ امپ با نویز کم میشناسه؟؟
    از بین دوستان کسی اپ امپی میشناسه که 14 پایه باشه ولی به جای 4 اپ امپ 2 تا اپ امپ داشته باشه؟؟
    خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

پاسخ : omp amp

نظرتون راجع به BA15218 یا KIA7102 چیه؟؟
    به نظرتون بهتر از 4558 هستند .؟؟

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

اگر صرفا تقویت کننده صوتی می خواید از TDA1013 استفاده کنید.
      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
      زبانی اند و نانی اند و جانی
      به نانی نان بده از در برانش
      محبت کن به یاران زبانی
      و لیکن یار جانی را به دست آر
      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

با سلام
        opa27 اپ امپ بسیار کم نویز و خوبیه

دیدگاه

سلام
          tda1013 که یه آمپلیفایره و اصلا به کار من نمیاد. من یه اپ امپ کم نویز میخوام که باهاش یه آمپلی 1024 واتی رو راه اندازی کنم . توی این قدرت نویز شدیداً کارو خراب میکنه.
          opa2725 شنیدم ولی 27 خالی نه. میشه بگید کی داره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
            opa2725 شنیدم ولی 27 خالی نه. میشه بگید کی داره؟؟
            جوان الکتریک داره

http://www.javanelec.com/ic_op.htm

دیدگاه

من قبلا یک پست از این دوست علاقمند اپ امپ دیده بودم که به همین صورت شروع می شد که کسی تا حالا یک اپ امپ دیده ...؟والبته یک ای سی بدون شماره بود .و ان پست هی ادامه داشت ومثل 20 سوالی همه شماره می گفتند و ایشان البته رد می کردند
              و ببخشید اگر این شکلی عنوان می کنم ... :redface: ولی تا وقتی دیتا شیت ها در اینتر نت وجود داره و می توانی شماره های مورد نظر خودت را پیدا کنی و با یک لیست بروی بازار ببینی کدام پیدا می شه .
              البته به شوخی بگیر حتما پست بعدیت این طوریه :
              تا بحال کسی اپ امپی دیده که سه تا امپ امپ با گین بالا داشته باشه و پایه یکش تغذیه باشه ؟

دیدگاه

سلام دوست من
                شاید حق با شما باشه . اما تجربه تو دیتاشیت ها نیست . من قصدم از این نوع سوالات استفاده بیشتر از تجربیات دوستانه نه صرفاًنقشه.و اگر نه من تو سیستم بیش از 500 تا دیتاشیت از اپ امپها دارم.
                اماهمیشه همه چیز مثل دیتاشیت پیش نمیره. واسه 4558 نوشتند low noise . واسه ba15218 هم همینطور .یعنی این دوتا مثل هم هستند؟؟

اینجاست که واسه یه تولید اون هم به تعداد که سرعت هم شدیداً شما رو تحت فشار قرار میده شما دنبال کوتاه ترین مسیر و مطمئن ترین مسیر هستید و وقتی واسه سرچ کردن و گشتن دنبال قطعه مورد نظر رو ندارید.اون هم من که دسترسی به بازار تهران ندارم و شهرستانی هستم.
                در مورد اون آی سی هم حق با شماست من خیلی گشتم اما هنوز پیداش نکردم و حتی دقیقاً نمیدونم که کارش چیه . به نظر من یه اپ امپ فوق العاده بی نظیر و کم نویزه . باید صداش رو بشنوی تا فرقش رو با بقیه متوجه بشی . اما این نظر منه و شاید اصلاً اپ امپ نباشه. سوال پرسیدن که عیب نیست شاید کسی از دوستان یه همچین چیزی دیده باشه یا اطلاعاتی راجع بهش داشته باشه .
                من هم قبلا غلط گیری های شما و ایراد گرفتن ها تون از نوشتار دوستان رو دیدم. ناراحت هم نمیشم. اما به جای این ایراد گرفتنها اگه مطلبی در جواب سوال مطرح شده دارید بفرمائید. مثل سایر دوستان. مثلاً همین opa27 نظر من رو جلب کرد. یا kia7102 . که در اولین فرصت به تهران میام و دنباشون میگردم.پس میبینید من هم بیکار نبوده و در ضمن سرچ و .... از دوستان هم کمک میگیرم.راستش من راه بهتری بلد نیستم اگه شما بلدید بسم الله . شما اون آی سی رو واسه من پیدا کن اگه حق الزحمه ای هم خواستید من در خدمتم.
                پایدار باشید :bye

دیدگاه

با سلام
                  اگر دقیقا بگویی چه کاری می خواهی انجام بدهی بهتر است.منظورت از low noise چیست ؟ یعنی تا چه میزان ؟ در طبقه اول می خواهی استفاده کنی؟زیر 10nV می خواهی یا زیر 1nV ؟ نویز جریان برایت مهم است یا نه؟

دیدگاه

سلام
                    راستش از نویز جریان چیزی نمیدونم اگه یه توضیحی بدید ممنون میشم. اما مدار به این شکل قراره بسته بشه.
                    صدا از طریق میکروفن وارد اپ امپ میشه سپس وارد فیلترهای باس تریبل شده و مجدداً وارد اپ امپ بعدی میشه که اگه ای سی 2 امپ امپی باشه این کار با همون یه ای سی انجام میشه.
                    صدا بعد از عبور از ولوم کنترل صدا وارد مداری مشابه همین مدار ولی با گین بیشتر میشه بعد از این با توجه به قدرت آمپلی احتمالاً باید وارد اپ امپهای بعدی بشه که اونجا دیگه از فیلتر خبری نیست و در نهایت وارد آمپلی میشه.
                    اما دلیل گشتن من به دنیال اپ امپ کم نویز اینه که من چندی پیش یه دستگاهی رو دیدم که صدای بسیار شفاف و قوی داشت و نویز پذیری اون در مقابل ترانس و یا امواج موبایل خیلی کم بود. وقتی کاملاً بررسی کردم دیدم تمام مدارات مثل مدارات منه فقط در آخرین طبقه از یه ای سی که شمارش هم پاک کردند استفاده کرده که یه توضیحاتی ازش اینجاhttp://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21594.0 هست.
                    واسه اطمینان بیشتر مدارات خودم رو به ورودیه ای سی دادم و از خروجی به آمپلی. نتیجه بهتر از خود همون دستگاه شد. من توی دستگاهام یه جور وز وز شبیه به یه صوت ممتد ضعیف که همراه با صدای هیس هست رو دارم که این مشکل فقط در آمپهای بالای 250 واتیه . چون مجبورم از tl064 برای تقویت بیشتر استفاده کنم. اما با این ای سی که شمارش پاک شده نه هیس دارم نه اون وز وز رو. شماره ای سی که پیدا نشد گفتم شاید بشه یه چیزی جایگزین کرد.

دیدگاه

با سلام
                      دوست عزیز بطورکلی قطعات Low Noise در طبقات اول استفاده می شوند.شما باید دنبال تقویت کننده های قدرت با اعوجاج کم بگردید.باید از منبع تغذیه کاملا صاف ورگوله شده استفاده کنید.یکی از عوامل مزاحم هوم 50 هرتز برق شهر است که با استفاده از منبع تغذیه خوب تا حدود زیادی برطرف می گردد.در ارتباط طبقات با یکدیگر از کابل شیلد دار مخصوص صوت استفاده کن.اگر ورودی تقویت کننده ها به صورت دیفرانسیلی باشد عامل 50 هرتز خود به خود حذف می شود.
                      نویز جریان در ورودی طبقات اول مهم است وبه امپدانس منبع سیگنال شما بستگی دارد.اگر امپدانس منبع سیگنال شما زیاد بوده نویز جریان قطعه استفاده شده شما باید کم باشد تا نویز ورودی کلی مقدارش زیاد نشود .فکر کنم این بحثها به درد شما نخورد.اگر بیشتر علاقه مند باشی با رابطه برایت می نویسم.
                      به هر حال روی منبع تغذیه وتقویت کننده خروجی متمرکز شوید.
                      با تشکر.

دیدگاه

.اگر ورودی تقویت کننده ها به صورت دیفرانسیلی باشد عامل 50 هرتز خود به خود حذف می شود.
                        سلام مهندس . من با این حرفه شما زیاد موافق نیستم :rolleyes:

دیدگاه

دوست عزیز با سلام
                          هوم 50 هرتز مد مشترک بوده و با کمک یک تقویت کننده دیفرانسیلی به راحتی حذف می گردد.

دیدگاه

حالا این دیفرانسیلی که گفتید یعنی چه؟
                            میشه یه نمونه بذارید؟!؟!؟!؟

دیدگاه

هوم 50 هرتز مد مشترک بوده و با کمک یک تقویت کننده دیفرانسیلی به راحتی حذف می گردد.
                              نه علی آقا
                              به این سادگیها هم نیست.اینطوری هر کی الکترونیک 2 پاس کرده بود امپه هزار دلاری برای ما درست می کرد
                              و تمام مشکلات ما با یک differential امپ حل بود

باید نویزها رو شناخت چطور به وجود میاند . راهه مقابله با اون
                              می تونم امپه balanced خودم رو نشون بدم که اول چطوری هومم داشت

این نویز که که 50 هرتز و هارمونیکهای بعد از اون هست حتی 100 هرتز که به علته magnetic pickup از ترانس می تونه باشه
                              و یا شیلد کابله ما که رو زمینه مدار تاثیر دارند
                              که اولی مغناطیسی هست که به علته groun loop ایجاد میشه

و کابله rca که شیلد شده common mode براش معنی نمیده

منظور دو زمینه star grond , chasse ground

و راهه مقابله با اون ایزوله کردنه این دو هست نه ورودی تفاضلی!! :agree:

و حتی pcb مناسب((مشکله من با تغییر جای ترانس حل شد!)) و حله این مشکلات نیازمنده تجربه است

ما در مورده امپه شیلد شده بحث می کنیم نه آنتن سرخوده تلوزیون با اون 2 رشته سیم((یاده کابله قدیمیه tv های سیاه سفید قدیم افتادم))
                              تو امپ نویز نمیاد یک راست تو دو سره ورودی ما که

ورودی diff برای nfb بیشتر کاربرد داره

البته خیلی جاها دیدم مثله شما گفتند و شاید چون رشته شما مخابراته این اشتباه مضاعف شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X