اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جبران سازی فرکانس توسط اثر میلر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جبران سازی فرکانس توسط اثر میلر

سلام دوستان
    من می خوام بدونم nested miller compensation چی هست ؟
    feedforward چیه؟

پاسخ : جبران سازی فرکانس توسط اثر میلر

با سلام
    خازن جبران ساز فرکانسی معمولا ( اونئیکه من دیدم) توی مدارات مجتمع که به عنوان تقویت کننده عملیاتی به کار می روند برروی امپدانس ورودی و خروجی طبقات تقویت کننده میانی میلر شده یعنی یه سر خازن روی خروجی و یه سر روی وردیه که میلر اون موازری با امپدانس ورودی و خروجی اون بخش تقویت کننده هستش
    مثلا توی 741 به خاطر اینکه طبقه تقویت کننده امیتر مشترک باعث ایجاد صفر قطب های نامطلوب روی پاسخ فرکانسی میشه
    با استفاده الز این خازن یه صفر قطب در حوالی فرکانس 10 هر تز زده میشه
    این عمل باعث میشه بهره حلقه باز تقویت کننده تا این فرکانس روی بی نهایت ریاضی بره
    و قتی به فرکانسی که بهره می خواد روی یک بره اثر صفر قطب های نامطلوب اشکار نشه

اگه مطلب اضافی خواستی تا جائیکه بتونم کمکتون می کنم
    موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا حاجی زاده
      با سلام
      خازن جبران ساز فرکانسی معمولا ( اونئیکه من دیدم) توی مدارات مجتمع که به عنوان تقویت کننده عملیاتی به کار می روند برروی امپدانس ورودی و خروجی طبقات تقویت کننده میانی میلر شده یعنی یه سر خازن روی خروجی و یه سر روی وردیه که میلر اون موازری با امپدانس ورودی و خروجی اون بخش تقویت کننده هستش
      مثلا توی 741 به خاطر اینکه طبقه تقویت کننده امیتر مشترک باعث ایجاد صفر قطب های نامطلوب روی پاسخ فرکانسی میشه
      با استفاده الز این خازن یه صفر قطب در حوالی فرکانس 10 هر تز زده میشه
      این عمل باعث میشه بهره حلقه باز تقویت کننده تا این فرکانس روی بی نهایت ریاضی بره
      و قتی به فرکانسی که بهره می خواد روی یک بره اثر صفر قطب های نامطلوب اشکار نشه

اگه مطلب اضافی خواستی تا جائیکه بتونم کمکتون می کنم
      موفق باشی
      سلام دوست عزیز
      یه سوال داشتم از شما
      استاد ما یه متن انگلیسی داده به این عنوان Design Guidelines for Reversed Nested Miller Compensation in Three-Stage Amplifiers و گفته که هرچه از این متن فهمیدیم یا در مورد موضوع این متن بیابم و کنفرانس بدیم حالا می خواستم بدونم که آیا شما متن خواصی حدودا سه یا چهار صفحه فارسی در مورد این موضوع ندارین چون راستشو بخواین هم انگلیسیم ضعیفه و هم وقت ترجمه شو ندارم
      پیشاپیش از شما تشکر می کنم

دیدگاه

salam
        lotfan maghaleye aslito bara man befres

دیدگاه

سلام

کتاب gray-meyer خوب توضیح داده ، ترجمه ویرایش چهارم کتاب هم موجود هست تو بازار
          اگه خواستی بگو لینک دانلود انگلیسیش رو بزارم

موفق باشید
          !!!

دیدگاه

سلام دوست عزیز لطفا متنی که استاد به شما داده رو بفرستید من ترجمه میکنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...