اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا فیلتر آنالوگ به صورت مدار مجتمع وجود دارد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آیا فیلتر آنالوگ به صورت مدار مجتمع وجود دارد؟

سلام
    آیا میشه از ایسی mf10 بعنوان فیلتر میانگذر فرکانس سینوسی استفاده کرد و چطور میشه فرکانس عبوری میانگذر رو در این آیسی تعیین کرد
    وقتی تو بدنیا میای همه میخندنو تو گریه میکنی پس طوری زندگی کن که وقتی از این دنیا میری تو بخندیو همه گریه کنند.

دیدگاه

میشه چندتا از IC های فیلتر موجود تو بازار رو معرفی کنید
      *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعادت فر
        خودم اومدم :biggrin: :icon_razz:

آقا من فیلتر میان نگذر 50 هرتز را با فیلتر متغیر حالت طراحی کردم، خیلی هم عالی جواب داد! :nice:
        و اما،
        این UAF42 هم کمون فیلتر متغیر حالت خودمونه! :biggrin:
        از آشنایی با MF10 هم بسیار خرسند شدیم اما ظاهرا کار باهاشم یه کم دردسر داره؟ نه؟ به در دردسرش می ارزه؟ :rolleyes:
        فکر کنم بیشتر به درد جاهایی می خوره که می خوان فرکانس قطع را تغییر بدهند، درسته؟
        اصلا این دوتا آی سی MF10 و UAF42 توی ایران عزیز گیر میاند؟
        بسیار مشتاق! :smile: :smile: :applause: :applause:
        سلام دوست عزیز این نمونه فیلتری که درست کردید کمی میتونید توضیح دهید چی هست چگونه کار میکنه....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مزرعه
          این کار براحتی ممکنه.شما در طراحی مدارات آنالوگ با مشکلات زیادی مواجه میشید مثل داغ کردن قطعات مداری...نداشتن دقت زیاد...و پیچیده بدون فرایند طراحی...شما به کمک FPAA به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید..می تونید انواع فیلترهای تک قطبی و دو قطبی با دقت بسیار بالا طراحی کنید..و فرایند کارهم بسار ساده است...
          به زودی و تا اوایل سال 89 کتاب جامعی در مورد FPAA چاپ می کنم
          سلام fpaa رو می تونید بهتر توضیح بدید
          اول توکل
          دوم پشتکار
          سوم مشورت
          چهارم عمل
          -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
          نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X