اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آشکار ساز عبور از صفر یا مبدل سینوسی به مربعی .... لطفا ارزان قیمت باشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آشکار ساز عبور از صفر یا مبدل سینوسی به مربعی .... لطفا ارزان قیمت باشه

سلام
    من میخوام یک اشکار ساز عبور از صفر بسازم
    که واسم هم ارزون در بیاد
    بعدش توی مدارهم از ولتاژ های منفی هم نمی تونم استفاده کنم
    در اصل من یک مبدل ولتاژ سینوسی به مربعی میخوام که واسم ارزون در بیاد
    میدونم همگی میگید با اپ امپ بساز
    ولی پ امپ باید یک ولتاژ منفی هم به پایه ی شماره 4 وصل کنیم که من نمیخوام ولتاژ منفی داشته باشم
    البته شاید بشه با ترانزیستور هم طراحی کرد یا نه ؟
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

پاسخ : آشکار ساز عبور از صفر یا ....

اپ امپ نمیخواد. با یک اپتو کوپلر و یکی دو تا دیود و مقاومت کارش تمومه.

دیدگاه

ایمیلت رو بده یه مدار ساده و کار راه انداز برات بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط skaflone
        ایمیلت رو بده یه مدار ساده و کار راه انداز برات بفرستم
        سلام
        دوست گرامی اگر مطلبی دارید که بدرد ایشون میخوره میبایست همینجا ارائه بدید و درخواست آدرس ایمیل خلاف قوانین انجمن هست .
        موفق باشید :smile:

نوشته اصلی توسط iranesabz
        سلام
        من میخوام یک اشکار ساز عبور از صفر بسازم
        که واسم . . . . طراحی کرد یا نه ؟
        یادمه میشد یه زمان اینجا مطلب پلود کرد اگه راهشو بگید رو انجمن پ میکنم.
        موفق باشید :smile:
        [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
        ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

پمپ ها برای تقویت کردن جریان های متناوب ( که هم در سیکل مثبت و هم در سیکل منفی ظاهر مشوند) احتیاج به ولتاز متقارن دارند والا برای آشکار سازی و نوسان سازی و ... احتیاج به منبع متقارن ندارند
          مثلا lm 324 بدرد شما می خوره
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ببخشین دوستان من چیز زیادی دستگیرم نشد

اجازه بدین بگم اصلا مدارو واسه چی میخوام تا مگه دوستان بهتر بتونن من و یاری کنند :NO:
            چند وقت پیش من یک فرکانس متر با مگا 32 ساختم که باید با مقایسه گر انالوگ خود میکرو میساختم , اینو با کمک دوستان توی همین سایت ساختیم ولی فقط توی پروتوئوس جواب میداد , ولی زمانی که مدار توی عمل بستم جواب نمیداد

اما روند کاری مدار چطوری بود مقایسه گر ورودی + رو با ورودی منفی مگا 32 مقایسه میکرد و زمانی که ورودی مثبت بیشتر میشد خروجی یک پالس ایجاد میشد توی میکرو و ما تعداد اونها رو میشمردیم که فقط توی پروتوئوس جواب میداد [hr]
            بعد پرس و جو شدم دوستان گفتند دلیل اینکه مدارت کار نمی کنه اینه که داری به مقایسه گر انالوگ میکرو سینوسی میدی و شاید این دلیلش باشه به همین دلیل گفتم مگه شاید بشه با یک مدار آشکار ساز عبور از صفر یا یک مبدل سینوسی به مربعی مشکل و برطرف کرد گرچه قرار بود فقط از مقایسه گر آنالوگ استفاده کنم اما من دیگه ناامید شده ام فکر کنم نمیشه فقط از مقایسه گر آنالوگ خود میکرو استفاده کرد

فکر کنم این مداریه که آقا رضا میگن ولی من چیزی نفهمیدم ازش , شاید هم منظورشون یک مدار دیگه باشه :NO:
            http://www.sonelec-musique.com/images/electronique_triac_001d.gif
            نوشته اصلی توسط aliila
            پمپ ها برای تقویت کردن جریان های متناوب ( که هم در سیکل مثبت و هم در سیکل منفی ظاهر مشوند) احتیاج به ولتاز متقارن دارند والا برای آشکار سازی و نوسان سازی و ... احتیاج به منبع متقارن ندارند
            مثلا lm 324 بدرد شما می خوره
            اگر این دوستمون یک مداری از این قطعه واسه ما بزارن خیلی عالی میشه آیا شبیه به پ امپه ؟

مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

مسئله این بود که من یک مدار zero cross detection رو توی یکی از کتابهای 300 مدار دیدم و جایی هم استفاده اش کردم. ولی امروز صبح سر کار بودم و به اون مطلب هم دسترسی نداشتم. الان میگردم ببینم میتونم پیداش کنم یا نه. ولی این رو دست به نقد پیدا کردم. امیدوارم کارتون به decompress نرسه!

http://sound.westhost.com/appnotes/an005.htm

دیدگاه

پاسخ : آشکار ساز عبور از صفر یا مبدل سینوسی به مربعی .... لطفا ارزان قیمت باشه

سلام
                بازم ببخشین
                آیا راهی نیست که بدون منبع تغذیه ی متقارن با استفاده از آی سی یا ترانزیستور یا ... سینوسی رو به مربعی تبدیل کرد به طوری که سیگنال مربعی هم پیک منفی داشته باشه هم مثبت , البته اگر سوالم خنده دار نیست ها :mrgreen:

دیدگاه

رنج ولتاژ کاریتون رو ننوشتین ولی ساده ترین و ارزونترین روش استفاده از کوچکترین لاجیک هاست. مثلا اگه سیگنال سینوسی 0 تا 5 ولت پیک تو پیک دارین میتونین یه 7408 بردارین و دو ورودی AND رو به هم وصل کرده و به سیگنال سینوسی وصل کنید، اونوقت تو خورجی همون سیگنال رو به صورت مربعی بهتون میده.
                  اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

سلام
                    بازم ببخشین
                    آیا راهی نیست که بدون منبع تغذیه ی متقارن با استفاده از آی سی یا ترانزیستور یا ... سینوسی رو به مربعی تبدیل کرد به طوری که سیگنال مربعی هم پیک منفی داشته باشه هم مثبت , البته اگر سوالم خنده دار نیست ها :mrgreen:
                    با مدار چاپر میشه chopper در وب بگردید

دیدگاه

سلام دوستان
                      من مدار زیر رو وصل مدارم کردم ولی جواب نگرفتم مدار زیر یک موج مربعی صفر تا 5 ولت تولید میکنه شاید از اون هم بشه به عنوان یک مدار عبور از صفر استفاده کرد ولی خوب جواب نگرفتم اینم مدارشه :NO:
                      [hr]
                      نوشته اصلی توسط aliila
                      ببخشین آیا چاپر از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تره یا ایجاد یک تغذیه ی دوبل و استفاده از اپ امپ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        دوست عزیز راستش مجبور شدم از تغذیه دوبل استفاده کنم و اپ امپ و خروجی شو بدم به میکرو تا مطمئن شم اصلا مدارم کار میکنه یا نه .
                        مدار جواب داد ولی زیاد رضایت بخش نبود
                        چون که فرکانس برق شهر بین 50 تا 70 توی مدار تغییر می کرد
                        و اینکه من یک تغذیه اضافی هم استفاده کرده بودم
                        پس با چاپر هم به نتیجه ی درستی فکر نکنم برسم حتی شاید بدتر هم بشه
                        من از مقایسه گر انالوگ خود میکرو استفاده کردم تا مگه ورودی رو مستقیم بدم به میکرو و از قطعه اضافه ی دیگه ای استفاده نکنم ولی خوب به این نتیجه رسیدم که اگر شما از مقایسه گر آنالوگ میکرو هم استفاده کنی قبلش شما باید موج سینوسیتو مربعی کنی بعد بدیش به میکرو .
                        در نتیجه بهتر ه کسی با مقایسه گر آنالوگ فرکانس متر نسازه
                        از زحمات دوستان هم سپاس
                        کلا مدارمو تغییر میدم باز اگر سوالی پیش اومد که مربوط به همین بخش بود میام :mrgreen:

دیدگاه

دوست عزیز راستش مجبور شدم از تغذیه دوبل استفاده کنم و اپ امپ و خروجی شو بدم به میکرو تا مطمئن شم اصلا مدارم کار میکنه یا نه .
                          مدار جواب داد ولی زیاد رضایت بخش نبود
                          چون که فرکانس برق شهر بین 50 تا 70 توی مدار تغییر می کرد
                          و اینکه من یک تغذیه اضافی هم استفاده کرده بودم
                          پس با چاپر هم به نتیجه ی درستی فکر نکنم برسم حتی شاید بدتر هم بشه
                          من از مقایسه گر انالوگ خود میکرو استفاده کردم تا مگه ورودی رو مستقیم بدم به میکرو و از قطعه اضافه ی دیگه ای استفاده نکنم ولی خوب به این نتیجه رسیدم که اگر شما از مقایسه گر آنالوگ میکرو هم استفاده کنی قبلش شما باید موج سینوسیتو مربعی کنی بعد بدیش به میکرو .
                          در نتیجه بهتر ه کسی با مقایسه گر آنالوگ فرکانس متر نسازه
                          از زحمات دوستان هم سپاس
                          کلا مدارمو تغییر میدم باز اگر سوالی پیش اومد که مربوط به همین بخش بود میام :mrgreen:

من که آخرش نفهمیدم چی به چی شد
                          1- آشکار ساز عبور از صفر
                          2- پمپ با تغذیه دوبل
                          3- تبدیل موج سینوسی به موج مربعی
                          4 - تولید موج مربعی در دامنه منفی و مثبت
                          5- فرکانس متغیر برق شهر بین 50 و 70
                          6- ساخت منبع تغذیه دوبل
                          7- فرکانس متر
                          8 - ..
                          9 - ..

ببخشید ناراحت نشید ها هیچ کدوم اینها ربطی به هم ندار شما دقیقا بگید چی می خواهید بسازید تا بچه ها بهتر کمک کن
                          من با avr فرکانس متر ساختم با دقت خیلی عای مثلا فرکانس 100 مگا هرتز را با تولورانس 2000 هرتز اندازه گیری میکردم احتیاج به آشکار ساز و منبع دوبل و فرکانس برق شهر و ... هم نداشت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

ببخشید ناراحت نشید ها هیچ کدوم اینها ربطی به هم ندار شما دقیقا بگید چی می خواهید بسازید تا بچه ها بهتر کمک کن
                            من با avr فرکانس متر ساختم با دقت خیلی عای مثلا فرکانس 100 مگا هرتز را با تولورانس 2000 هرتز اندازه گیری میکردم احتیاج به آشکار ساز و منبع دوبل و فرکانس برق شهر و ... هم نداشت ؟
                            داداش زیاد هم بی ربط نیست :mrgreen:
                            یعنی شما موچ سینوسی رو بدون هیچ چیزی خاصی مستقیم میدی به میکرو و توی عمل درست جواب میگیری و فرکانس متر درست نشون میده :eek:
                            توی عمل برای من مهمه ها
                            نه توی پروئوئوس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                              سلام آقا علی
                              نگفتید شما چطوری موچ سینوسی رو مستقیم بدون هیچ چیز خاصی میدی به میکرو و فرکانس مترتون درست کار میکنه ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X