اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت جریان و ولتاژ ac

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت جریان و ولتاژ ac

سلام به مهندسین عزیز
    دوستان،من برای پروژه کارشناسی قراره سیگنال ژنراتور طراحی کنم با ICXR2206 می خوام اینکارو انجام بدم.ولی هم نیاز به تقویت ولتاژ و هم نیاز به تقویت جریان AC تو پهنای باند 100KHZ دارم و اتصال این مدارات به IC فانکشن.واسه ولتاژ می خوام از ترکیب OP AMP LM741 استفاده کنم.کسی می تونه کمک کنه؟ :icon_razz:
    باور کن که بهترینی

پاسخ : تقویت جریان و ولتاژ ac

برای اینکار از بعضی از آیسی های آمپلیفایر های صوتی برای این محدوده فرکانس میتونی استفاده کنی.
    هم تقویت ولتاژ رو انجام میدن هم تقویت جریان (با امپدانس خروجی معمولا 8 اهم که برای کار شما کافی و مناسب هست)
    برای نقشه اونها هم به دیتا شیت اونها میتونید مراجعه کنید که در اونجا چیزهای زیادی پیدا میشه
    برای محدوده فرکانسی که گفتی هم یک آیسی هست که اگر در ایران پیدا بشه فکر کنم خوب جواب بده به شماره L165
    البته این یک مثال بود انتخاب هات خیلی زیاد هستند.

:redface:
    پ.ن
    یک نکته ای که یادم رفته بود بگم اینه که پهنای باند اگر شکل موج سینوسی هست همون 100 کیلو هرتز حساب میشه، اما اگر برای شکل موج مثلثی یا مربعی هم بخواهی استفاده کنی باید پهنای باند تقویت کننده رو چندین برابر بیشتر در نظر بگیری که در اینصورت تقویت کننده های صوتی جوابگوی نیاز شما نخواهد بود. فکر کنم برای تقویت موج مربعی که فرکانسش 100 کیلو هرتز باشه (به شرطی که دیوتی فاکتورش همون 50 درصد باقی بمونه) پهنای باندی بیش از 20 برابر یا 2 مگاهرتز نیاز داری.

دیدگاه

داوود جان دستت درد نکنه.خیلی کمک کردی.حالا مدار تقویت کننده ای که بتونه 2 mhz پهنای باندو ساپورت کنه چطور ساخته می شه؟ :sad:نمی خوام زیادم هزینه کنم.بازم ممنون از کمکت
      باور کن که بهترینی

دیدگاه

توی اینترنت نقشه زیاد هست یکیش که میتونی از بخش تقویت کنندش استفاده کنی رو من برات میذارم
        http://www.electronics-circuits.com/tech/2006/07/function-generator-using-icl8038/

اگر بگردی مدارهای بهتری هم میتونی پیدا کنی.

دیدگاه

مرسی مهندس لطف کردی
          باور کن که بهترینی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X