اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید تراشه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تولید تراشه

نوشته اصلی توسط iman.abtahi

نقل قول
    iran.automation:
    دکتر حدیدی از دانشگاه ارومیه در این زمینه نام آور است و چند سال پیش یک آی سی آنالوگ به دیجیتال که سریعترین نو ع آن در دنیا بود را ساخته
    و فروخته.
    electronicswizard: من اسم این دکتر حدیدی رو توی گوگل سرچ کردم ، به انحای مختلف (Dr.Hadidi ،Dr Hadidi ،Dr.Hadydi,Dr. Hadydy ) هیچی نیاورد . اگر اینقدر نخبه icon_biggrin است ، حداقل یکی از کاراش توی اینترنت بود.

منم با حرف ایشون موافقم...

نقل قول
    electronicswizard: چند وقت پیش هم میگفتن ،یه جوان ایرانی دستگاه شارژر وایرلس موبایل رو چند میلیون دلار به سونی فروخت

اتفاقا منم توی تاپیک بانک ایده این مطلب را بیان کردم . اما هیچکس محل نذاشت...

نقل قول
    electronicswizard: من هم نمیخوام هویت کثیفم! مشخص بشه.

electronicswizard: من الکترونیک خوندم با گرایش طراحی چیپهای فرکانس بالا (With interest in designing of high frequency chips) و حدود دو سال هم مستقیما ، در ناسا کار کردم و الان هم هنوز با سازمان ارتباط دارم.

یک کم مرموز نمی زنید ؟؟
    با سلام

در این تاپیک چند ساله پست زدم، برای یک سوال،

کاربر electronicswizard در چند جا پست هایش نقل قول شده ، ولی از خود پستها اثری نمانده!

چه ماجرایی بر او گذشته؟

اینجا ها:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=14163.0
    و
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...76995#msg76995
    و
    ....

با سپاس
    گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
      با سلام

کاربر electronicswizard در چند جا پست هایش نقل قول شده ، ولی از خود پستها اثری نمانده!

چه ماجرایی بر او گذشته؟
      اینجا ها:
      و
      و
      ....

با سپاس

با سلام ...

اره دقیقا همین جوری هست !! نقل قول ها هست اما اثری از پست ها نیست !!!!
      مصادیق اظهار محبت به همسر
      بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
      ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
      اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Solsal
        با سلام

چه ماجرایی بر او گذشته؟

اینجا ها:
        و
        و
        ....

با سپاس
        ایشون رابطه نزدیکی با سازمان فضایی ناسا داشتند، من یک بار سعادت این رو داشتم که با ایشون ارتباط داشته باشم. به دلایلی مجبور بودند که به یک فردی سفارش کنند که پست ها رو پاک کنه.

دیدگاه

دوستان سلام
          بحث شرکت های طراحی IC شد. کسی میدونه در ایران چند تا شرکت هستن که دارن IC طراحی میکنن؟
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط myclips85
            دوستان سلام
            بحث شرکت های طراحی IC شد. کسی میدونه در ایران چند تا شرکت هستن که دارن IC طراحی میکنن؟
            با تشکر
            یکی شرکت نیمه هادی ارومی هست تو ارومیه.
            واسه چی می خواهی؟

دیدگاه

رشته ی من الکترونیکه و کار مورد علاقه ی من طراحی IC است. میخوام بدونم در ایران شرایط این کار وجود داره یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط myclips85
                رشته ی من الکترونیکه و کار مورد علاقه ی من طراحی IC است. میخوام بدونم در ایران شرایط این کار وجود داره یا نه.
                تو ایران افراد خیلی خیلی کمی هستند که در این زمینه فعالیت تجاری می کنند. یکیش دکتر حدیدی صاحب شرکت ارومی هستش.
                این افراد هم پرسنلشان را از بین بهترین ها انتخاب می کنند.
                برای فعالیت تواین فیلد به دانش بسیار بالایی نیاز است و مباحث مطرح شده در دوره لیسانس به هیج وجه کفایت آن را نمی کند .

دیدگاه

شرکت های دیگه چه طور؟ اطلاعی از اونها دارید؟

دیدگاه

نظرات تمام دوستان از سال 1386 رو خوندم.

با وجود اینکه ساخت نیمه هادی نسبتا پیچیده است اما با سرمایه گذاری حدود 3 میلیارد دلار شدنی است. اما کار دیگری که خیلی از شرکت ها این روزها انجام میدن مثل Qualcomm, Broadcomm و... که من و شما حتما از محصولات آنها استفاده کردیم (چیپ های داخل smartphone ها مون )، تولید به روش fabless است. یعنی ساخت نیمه هادی را به یه شرکت دیگه outsource میکنند. و تمرکزشون رو روی طراحی میزارن. الان شما میتونید با 16nm طراحی کنید و فایل GDSII رو بفرستی TSMC یا SMIC برات بزنند با بهترین کیفیت. ما تو ایران باید یاد بگیریم ماژلار کار کنیم. البته بنده مخالف ساخت نیمه هادی نیستم اما تا پیدا شدن سرمایه گذار که من این رو خیلی هم دور نمیبینم، نباید بیکار نشست. و گرنه اگه پول باشه میشه از ماسه های خلیج فارس سی پی یو با هسته Cortex A-72 درست کرد. چیزی که زیاده تو این مملکت مهندس الکترونیک به معنای واقعی کلمه نابغه.... :icon_razz:
                    Have more than you show, Speak less than you know - William Shakespeare

دیدگاه

نوشته اصلی توسط REZAMASIH
                      آقا سوال شما مثل(با فتحه روی ث) اونیه که توی خونه انرژی هسته ای تولید کرده.

ولی دور از شوخی در ایران هم کارهایی شده ولی با تکنولوژی قدیمی که از روسیه خریداری شده. نمی دونم فکر می کنم 50 میکرن باشه. ولی کارهایی که شده اصلا قابل ذکر نیست. فکر کنم در حد یه آزمایشگاه برای دانشجویان دکترای فیزیک و الکترونیک باشه. اصلا قابل رقابت با جاهای دیگه نیست. راست و حسینیش ما از این تکنولوژی عقب موندیم و امیدی هم به جبران نیست. مگر اینک از یکی از شاخه های میانی مثل نانو خودمونو از زیر کرکره رد کنیم. فکر کنم دیگه دنبال سیلیکون نباشی.
                      با سلام و درود
                      مورد داریم که نوجوان 13 ساله وارد بحث هسته ای شده و دستاورد هایی هم داشته است.
                      پس نتیجه می گیریم غیر ممکن نیست.

مطالعه کنید:

13year-old builds working nuclear fusion reactor

Not many 13-year-olds would describe themselves as an "amateur nuclear scientist." That's precisely what Jamie Edwards calls himself. When most kids his age are off playing video games, Edwards stays late after school to work on a control panel for a nuclear fusion reactor. He just reached his goal of becoming the youngest "fusioneer" in history, narrowly beating out the previous record-holder, who pulled it off at 14.

Last year, Edwards made a presentation requesting funding to build a nuclear fusion reactor, and his school, Penwortham Priory Academy, granted him a $3,350 budget to make the project happen. Let's just take a moment to savor the sheer awesomeness of that. How many schools do you know would give money to a teenager to dabble in nuclear science?

It takes quite a few specialty parts to build a reactor. Edwards had to order a vacuum chamber, vacuum pump, tungsten wire, an aluminum rod, and valves, among other supplies. One of the biggest challenges was tracking down and sealing leaks in the vacuum chamber. He also had to attend a radiation safety course before putting the reactor into operation.

نوشته اصلی توسط REZAMASIH
                      تولید نیمه هادی تکنولوژی بالایی است. به ابزارهای پیچیده ای نیاز دارد که مفصل است و مجال گفتن نیست. شما در قدم اول یک Clean Room نیاز دارید.
                      اگر اینو درست کردی بگو بریم مرحله بعد ...
                      با سلام و درود
                      دانشگاه امیر کبیر مجهز به اتاق تمیز هست.

http://research.aut.ac.ir/AUT_Research/Custom.aspx?pageId=51

اتاق تمیز از زیرساخت های مهم برای مونتاژ و ساخت قطعات الکترونیکی، میکروالکترونیک و میکروالکترومکانیک و همچنین محصولات فضایی می باشد. مساحت اتاق تمیز دانشگاه صنعتی امیرکبیر، جمعاً 117 متر مربع بوده و به تفکیک شامل فضاهای زیر می باشد:

کلاس 1000 به مساحت 6 متر مربع
                      کلاس 10000 به مساحت 6 متر مربع
                      کلاس 100000 به مساحت 95 متر مربع
                      فضای ورودی به مساحت 10 متر مربع

دسته بندی کلاس تمیزی بر اساس استاندارد fs.209می­باشد. با توجه به تنوع کلاس تمیزی در این اتاق تمیز، امکان اجرای فعالیت های مهندسی در فضای کنترل شده مانند فعالیت های:

تجمیع، مونتاژ و تست مدل های کیفی و پروازی ماهواره و زیرسیستم های آن
                      تست سیستم­های اپتیکی و الکترواپتکی
                      ساخت قطعات میکرو الکترونیک

وجود دارد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X