با سلام به تمام دوستان در اینجا میخوام یه اموزش خاص از نرم افزار LEDIT رو بزارم که به احتمال 99 درصد همچین اموزشی ار LEDIT رو ندید.... حیفم اومد که این اموزش تو کامپیوترم بمونی و خاک بخوره .... شاید بدرد خیلیا بخورده.
دوستان یکه فایل پاورپونت هستش که هدف اصلیش اموزش ایجاد لیاوت به صورت اتوماتیک هستش....
سر فصلها ....
1.اول یه اشانایی کلی با نرم افزار
2. ایجاد چند عنصر نمونه مثل مقاومت و ترانزیسوتر و ... در این بخش تمامی قطعات نیومده و این به دلیل اینکه منابع اموزشی رسم این قطعات فراون هست ... یه سرچ کوچولو حتی فارسی مشکلات شما رو در این بخش حل میکنه و دیگه نخواستیم که تکرار مکرارات بشه
3. استفاده از سلولهای اماده کتابخانه ای در LEDIT
4. ایجاد فایل گزارش برای اسپایس و اپشنهای اون
5.بخش اصلی اموزش که شامل ایجاد طرحواره های اتوماتیک توسط نرم افزار هستش که خودش دو بخشه
الف) یه کوچولو در مورد BPR
ب) توضیح کامل همراه با مثال برای تکنلوژی SPR در این برنامه
در انتها این اموزش شما میتونید هزاران ترانزیستور در قالب گیتهای دیجیتال استفاده کنیده و layout یه مدار چند هزار ترانزیستوری در یک ربع بدست بیارید ==> بدون خطای DRC
فکر نمیکنم همچین اموزشی رو هی جای اینترنت بتونید پیدا کنید ....
- از پاورپینت 2007 به بالا استفاده کنید
- من این فایل RAR در 4shared اپ کردم که برای دانلود کردنش احتیاج به ثبت نام در این سایت دارید .... دیگه این زحمتو بکشد....
- از لینک پایین دانلود کنید ... 5M
http://www.4shared.com/rar/NY9KV5zT/SPR.html
لذت ببرید و موفق باشین
mehrdad_rv8@yahoo.com
دوستان یکه فایل پاورپونت هستش که هدف اصلیش اموزش ایجاد لیاوت به صورت اتوماتیک هستش....
سر فصلها ....
1.اول یه اشانایی کلی با نرم افزار
2. ایجاد چند عنصر نمونه مثل مقاومت و ترانزیسوتر و ... در این بخش تمامی قطعات نیومده و این به دلیل اینکه منابع اموزشی رسم این قطعات فراون هست ... یه سرچ کوچولو حتی فارسی مشکلات شما رو در این بخش حل میکنه و دیگه نخواستیم که تکرار مکرارات بشه
3. استفاده از سلولهای اماده کتابخانه ای در LEDIT
4. ایجاد فایل گزارش برای اسپایس و اپشنهای اون
5.بخش اصلی اموزش که شامل ایجاد طرحواره های اتوماتیک توسط نرم افزار هستش که خودش دو بخشه
الف) یه کوچولو در مورد BPR
ب) توضیح کامل همراه با مثال برای تکنلوژی SPR در این برنامه
در انتها این اموزش شما میتونید هزاران ترانزیستور در قالب گیتهای دیجیتال استفاده کنیده و layout یه مدار چند هزار ترانزیستوری در یک ربع بدست بیارید ==> بدون خطای DRC
فکر نمیکنم همچین اموزشی رو هی جای اینترنت بتونید پیدا کنید ....
- از پاورپینت 2007 به بالا استفاده کنید
- من این فایل RAR در 4shared اپ کردم که برای دانلود کردنش احتیاج به ثبت نام در این سایت دارید .... دیگه این زحمتو بکشد....
- از لینک پایین دانلود کنید ... 5M
http://www.4shared.com/rar/NY9KV5zT/SPR.html
لذت ببرید و موفق باشین
mehrdad_rv8@yahoo.com
دیدگاه