اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماسفت20n03 با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی ماسفت20n03 با میکرو

با سلام و خسته نبا شید
    من 15 تا ماسفت به شماره 20n03hlgخریدم که با آن یک مدار فلاشر بسازم 12 ولتی برای تابلو led بسازم
    پایه ی درین را بعنوان خروجی قرار دادم پایه ی سورس زمین و پایه ی گیت را به میکرو وصل کردم
    اما نمیدانم که بین گیت و پایه ی خروجی میکرو باید چه مقاومتی قرار داد؟
    چون در مدار دیگری با همین ترانزیستور دیدم که بین گیت و میکرو یک مقاومت 10 اهم قرار داده بودند.
    البته من 10 اهم را امتحان کردم و خیلی خوب جواب داد اما نمیدانم که بعد از مدتی به میکرو یا ترانزیستور اسیب نمیرساند
    باتشکر.

پاسخ : راه اندازی ماسفت20n03 با میکرو

در حقیقت مدار گیت ماسفتها جریان بسیار ناچیزی مصرف میکنند و قرار دادن مقاومت 10 اهم و یا حتی 1000 اهم تفاوتی در کار مدار شما نخواهد گذاشت.
    قرار دادن این مقاومت به جهت جلوگیری از آسیب به میکرو کنترلر در زمان سوختن و اتصال کوتاه شدن ماسفت هست که واقعا مقاومت 10اهمی جلو این امر رو نخواهد گرفت و ورود ولتاژ 12 ولت به آی سی از طریق گیت و همین مقاومت 1 اهم ، پس از سوختن یکی از ماسفتها جریان کافی برای سوزاندن بخش یا تمامی میکرو کنترلر رو فراهم خواهد کرد .
    برای این کار بهتره از مقاومت بالاتری مثل 1000 اهم استفاده منید تا در صورت سوختن هر یک از ماسفتها جریان محدوی از طریق گیت به پایه های میکرو بر گرده و باعث آسیب نشه.( به ازای بدترین حالت یعنی اتصال کوتاه شدن هر سه پایه ماسفت ولتاژ 12 ولت از طریق مقاومت به پایه میکرو کنترلر بر میگرده که جریان 12 میلی آمپر رو در این پایه اگر در سطح منطقی صفر باشه ایجاد میکنه و این مساله تا 25 میلی آمپر یا کمی بالاتر مشکلی ایجاد نخواهد کرد.) :nerd:

موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

یدونه مقاومت 1کیلو با گیت سری کن و یک 10 کیلو هم از گیت به زمین بده

دیدگاه

اون مقاومت برای جلوگیری از جریان یورشی در گیت ماسفت هست. چون خازن گیت خیلی هم نباید سریع شارژ بشه چون بهش آسیب میزنه خودم خیلی اطلاعاتم کامل نیست ولی دوستان قدرتی سوییچینگ کار خیلی رو این موضوع حساسن اینو سرچ کنید surge current

head<=
        ...تشکر خدا...
        [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

کاریکه اون مقاومت انجام میده جلو گیری از شارژ خیلی سریع خازن ماسفت.به عبارتی ثابت زمانی مدار رو بالا می بره.معمولا مقاومتی زیر 100 اهم بسته به سرعت سوئیچینگ باید استفاده کنید .مقاومت 10 اهم هم خیلی دور از انتظار نیست و اگر سرعت سوئیچینگ براتون مهم نیست 100 اهم گزینه خوبیه.
          ضمنا شما که کارتون تابلو ال ای دی هست فکر کنم فلشر های خوب با قیمت مناسب تو بازار زیاد هست و ارزش ساخت تک و توک نداشته باشه من از طبقه دوم امحد(ایدا لایت) تهیه می کنم.(البته فضولی نباشه)
          اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
          مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
          مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
          اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
          هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

چندامپر میخوای سوییچ کنی؟
            گذاشتن یه مقاومت شاید برای جریان وفرکانس پایین جواب بده اما معمولا اصولی نیست

درضمن وقتی ماسفت خاموش میشه باید کاری بکنی که خازن گیت رو دشارژ کنی
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X