rs422 یه پروتکل صنعتی هست که باهاش چند تا دستگاه رو شبکه می کنن تا بتونن اطلاعات رد و بدل کنن. از دو تا سیم برای ارسال و از دو تا سیم برای دریافت استفاده می کنه. مبدلش هم که کارش معلومه وقتی به پورت usb می زنیش به عنوان یع پورت سریال شناخته میشه و می تونی از طریق یه سری نرم افزار با این دستگاه ها ارتباط بر قرار کنی
به ما پروژه دادن که مبدل یو اس بی به rs44 بسازیم به هزار مشکل ساختیمش !(بدون مشکل البته از روی یه مبدل ساخته شده)الان میخوام باهاش کار کنم درایوراشم دارم ولی نمیدونم درایوراشو که نصب کردم کجا ازش استفاده کنم!اصلا کاربردش نمیدونم کجاست؟آخه اصلا ما که رشته برقیم نمیدونم این مبدل چکار ما داره؟درواقع دنبال یه کاربرد عملی این مبدلم یه مثال عملی! :cry2: :cry2: :cry2: :angry: :angry: :angry: :cry: :cry: :cry: oo:
من از آن روز که در بند توام،آزادم.................
این پروتکل و برادرش rs485 شبیه هم هستند. برای ارتباط بین دستگاه ها. مهمترین دلیلی هم که ازش استفاده میکنن این هست که نسبت به نویز مقاومه. در این شبکه بجای سطح ولتاژ نسبت به زمین اختلاف سطح ولتاژ بین دو سیم اندازه گیری میشه. این جوری اگه نویزی هم روی سیم بیفته روی هر دو سیم میفته و باز اختلاف اون ها یکیه.
485 از یه زوج کابل هم برای ارسال و هم برای دریافت استفاده میکنه ولی 422 یه زوج برای ارسال داره و یه زوج برای دریافت.
شما باید یه دستگاهی پیدا کنی که این پورت رو داشته باشه مثلا یه اینورتر بعد اون رو با این مبدل به کامپیوتر وصل میکنی. بعد دفترچه راهنمای اینورتر رو نگاه میکنی یه جدول داره که ریجسترها یا همون کدهاشو نوشته. شما میای با یه برنامه مثل هایپرترمینال بهش کانکت میشی و کدها رو توی کامپیوتر میدی اونم جواب میده
دیدگاه