سلام دوستان ایا ایسی adc با سرعت نمونه برداری 200mhz یا 0/005 میکرو ثانیه سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ایسی adc پرسرعت
Collapse
X
-
پاسخ : ایسی adc پرسرعت
نوشته اصلی توسط pencilتو بازار که بالای 80 مگ به سختی گیر میاد یا اصلا نیست؛ همونطور که دوستان اشاره کردن شما برو سایت آنالوگ دیوایز یا تگزاس آی سی رو انتخاب کن برات بیارن.
ولی باز هم ناامید نشید با شرکت مکاتبه کنید ؟(در این مورد هر کمکی از دست من ساخته باشه دریغ نمیکنم) خودم چندین بار با شرکت MGCHEMICAL مکاتبه کردم ولی متاسفانه جوابشون این بود: :cry2:
ولی نا امید نشید من کمکتون میکنم :nice: :nice: :nice: :nice:از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
--------------------------------------------------------
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط moghani1376چی میگید عزیز من هیچ کدوم حتی IP ایران رو قبول نمیکنن حتی اگر با VPN هم رفتید و سایت باز شد چنین نمونه برداری جزو قطعات نظامی میشه که صد درصد به ایران نمیفروشند (برجام هیچ ربطی به تحریم قطعات الکترونیکی نداره محض اطلاع :cry2
ولی باز هم ناامید نشید با شرکت مکاتبه کنید ؟(در این مورد هر کمکی از دست من ساخته باشه دریغ نمیکنم) خودم چندین بار با شرکت MGCHEMICAL مکاتبه کردم ولی متاسفانه جوابشون این بود: :cry2:
ولی نا امید نشید من کمکتون میکنم :nice: :nice: :nice: :nice:رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط pencilبازرگانی های مرتبط با برق و چند فروشگاه در تهران برای شما این قطعات را با واسطه از ترکیه یا کشور های حاشیه خلیج فارس میارند.
دوست من این ها اگه برن حاشیه خلیج فارس که میفهمند میخواد بره ایرانoo:میگید از کجا؟؟
معلومه این ها به چه درد اعراب میخورندبه راحتی میفهمند میره ایران هیچ وقت نمیدن
پس بفرمایید مال دوستمون رو بیارنداز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ICE-ELECمن یه دوستی داشتم سفارش داد اوردن بعد این قطعات تجاری هستن نظامی ها فرق می کنن اون ایسی ها به دما و شتاب مقاوم هستناز دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ICE-ELECحالا ازینا گذشته اقایی که این پست را گذاشتید اگه میشه بگید برای چی به این همه سرعت نیاز دارید
سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط S Sمن اینو درست کردم . از سایت سازندش که فایلش گرفتم فقط تا 40 مگ نمونه میگرفت و تا فرکانس 5 مگ فرکانس نمایش میداد یکم تغییرش دادم تا 80 مگ نمونه میگیره فرکانس ورودی هم تا 12 مگ دیدم و ولتاژ تا 50 ولت و فرکانس از 1 هرتز تا 1GHZ نمایش میده حتی دیوتی سایکل هم نمایش میده .
مرسی
اضافه شده در تاریخ :
یکی پیدا کردم حیف که فقط یکم گرونه 850000 تومن :surprised: :angry: :cry:
آی سی AD9643 یک مبدل آنالوگ به دیجیتال 14 بیتی 2 کاناله با نرخ نمونه برداری 250 MSPS می باشد.
اما جوان ایرانی نا امید نمیشه :nerd: :read:
حتی اگه لازم بشه خودم میسازم :twisted:سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط S Sمن کلا 200 تومن برام اب خورد.از adc و cpld استفاده کردم.
فردا نقشه و کل مدارشو اپ میکنم. برای واردات قطعاتش هم به جهان کیت سفارش بده قیمتش نصبت به جوان و دیگه سایت ها مفته
برای اسیلوسکوپ هم دقت 8 بیت کافیه
به نظرت اگه ورودی اول از یک یکسو کننده تمام موج عبور بدیم سپس توسط دو تا ایسی adc دو موج حاصله رو نمونه برداری کنیم نرخ نمونه برداری و سرعت بیشتر نمیشه؟
سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
دیدگاه
دیدگاه