اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایسی adc پرسرعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ایسی adc پرسرعت

خخخخخ
    یه چیزی میگیا
    اگه نتونه نمایش بده که اصلا به درد نمیخوره
    همه شکل کوج هارو نمایش میده

دیدگاه

http://www.eosystems.ro/index.php/projects/eoscope

Maximum sample frequency: 40MSPS
      Maximum input frequency: 5MHz
      Maximum displayed frequency without aliasing: 10MHz
      Input circuit bandwidth: 20MHz
      Display resolution: 240x128 total, trace resolution 200x125
      Sensitivity: 40mV/div
      Coupling: DC
      Input impedance: 10K
      Power supply: single DC source 8V..10V, 1A
      No incremental mode
      Time base: 1s/div, 500ms/div, 200ms/div, 100ms/div, 50ms/div/, 20ms/div, 10ms/div, 5ms/div, 2ms/div, 1ms/div, 500us/div, 200us/div, 100us/div, 50us/div, 20us/div, 10us/div, 5us/div, 2us/div, 1us/div, 500ns/div
      Trigger: digitally adjustable
      Trace offset: digitally adjustable

این مدار و سایت سازندش . تغییراتی خودم داخلش دادم که بعدا پ میکنم

دیدگاه

من نمی دونم چرا از این پروژه ها بدم میاد دلیل هم دارم من می خوام 500 تومن خرج کنم یه اسباب بازی بسازم خوشم باشه اسکوب ساختم می رم یه 300 تومن می زارم روش یه اسکوپ انالوگ می گیرم کلی هم فایده داره این اسکوپ ها کار هم می کنه من دوستم ازین کارت اسیلوسکوب داشت با اینکه با FPGAو

ایسی انالوگ دیوایس طراحی شده بود بازم نویز می گرفت حالا اینا دیگه چی می خواد بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ICE-ELEC
          من نمی دونم چرا از این پروژه ها بدم میاد دلیل هم دارم من می خوام 500 تومن خرج کنم یه اسباب بازی بسازم خوشم باشه اسکوب ساختم می رم یه 300 تومن می زارم روش یه اسکوپ انالوگ می گیرم کلی هم فایده داره این اسکوپ ها کار هم می کنه من دوستم ازین کارت اسیلوسکوب داشت با اینکه با FPGAو
          ایسی انالوگ دیوایس طراحی شده بود بازم نویز می گرفت حالا اینا دیگه چی می خواد بشه
          حرفتون تا حدودی درسته!
          در کل اگر کسی کارش با اسکوپ و تجهیزات اندازه گیری هست بهتره خریداری کنه - وگرنه خیلی ها ممکنه بتونن بسازن ولی نه اعتباری به چیزی نشون میده هست نه کارایی لازم رو داره
          ولی برای یادگیری یا کار عملی خوبه البته به شرط طراحی

دیدگاه

این من برای این ساختم که یک اسکوپ همراهه. با اینکه به قول شما اسباب بازیه واقعا عالی جواب داده.
            به خصوص بعد تغییرات من .خود من اوسکوپ انالوگ دارم ولی با این راحت ترم بیشتر با این کار میکنم

دیدگاه

برطرف کردن هر نویز راهی داره :smile: همه مدارها اگه استاندارد توش رعایت نشه نویز میگره خو اگه هزینمون میرسید میرفتم یکی میخریدم :sad: بیکار نیستم که بشینم مخمو روش خراب کنم :icon_razz:و یکی بسازم چاره چیه :sad:
              سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X