من نمی دونم چرا از این پروژه ها بدم میاد دلیل هم دارم من می خوام 500 تومن خرج کنم یه اسباب بازی بسازم خوشم باشه اسکوب ساختم می رم یه 300 تومن می زارم روش یه اسکوپ انالوگ می گیرم کلی هم فایده داره این اسکوپ ها کار هم می کنه من دوستم ازین کارت اسیلوسکوب داشت با اینکه با FPGAو
ایسی انالوگ دیوایس طراحی شده بود بازم نویز می گرفت حالا اینا دیگه چی می خواد بشه
من نمی دونم چرا از این پروژه ها بدم میاد دلیل هم دارم من می خوام 500 تومن خرج کنم یه اسباب بازی بسازم خوشم باشه اسکوب ساختم می رم یه 300 تومن می زارم روش یه اسکوپ انالوگ می گیرم کلی هم فایده داره این اسکوپ ها کار هم می کنه من دوستم ازین کارت اسیلوسکوب داشت با اینکه با FPGAو
ایسی انالوگ دیوایس طراحی شده بود بازم نویز می گرفت حالا اینا دیگه چی می خواد بشه
حرفتون تا حدودی درسته!
در کل اگر کسی کارش با اسکوپ و تجهیزات اندازه گیری هست بهتره خریداری کنه - وگرنه خیلی ها ممکنه بتونن بسازن ولی نه اعتباری به چیزی نشون میده هست نه کارایی لازم رو داره
ولی برای یادگیری یا کار عملی خوبه البته به شرط طراحی
این من برای این ساختم که یک اسکوپ همراهه. با اینکه به قول شما اسباب بازیه واقعا عالی جواب داده.
به خصوص بعد تغییرات من .خود من اوسکوپ انالوگ دارم ولی با این راحت ترم بیشتر با این کار میکنم
دیدگاه