اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لامپ کم مصرف led (نیمی از ledها سری و نیمی موازین)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر لامپ کم مصرف led (نیمی از ledها سری و نیمی موازین)

نوشته اصلی توسط pika3 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    اوه پس اینطور من یه منبع تغذیه ترانسی دارم از 1.5ولت داره تا 12ولت.مثلا روی 6روشن شد جرات نکردم بزنم 7یا 9.کاش دستگاهی بود تا پراب رو دوسرledمیذاشتیم یضرب عدد ولت ledرو نمایش میداد
    با درود
    بیا فرض کنیم که ولتاژ ال ای دی ها 6 ولت
    بیا چیدمان رو سری فرض کنیم
    به مقاومت حدود 35 اهم و یک وات نیاز هست تا جای ال ای دی های سوخته بذاری

دیدگاه

سلام دوست من...
      دادا هر صورتی بسته شدن ترکیبی هستن.سعی میکنم مداری که نمایان هست رو کاغذ بکشم و عکس میزارم.
      دادا بیشتره حتما 300ولت بود و24 led بودن گفتین محاسباتت اشتباهه فرمول بلدنیستم یه تقسیم ساده کردم 300ولت تقسیم بر 24 led حدود 12/5 به هرled تعلق میگیره.بعد من اومدم جای هر led مقاومت 1/5کیلو اهم 2واتی گذاشتم علاوه براین سر سیم درایو که به ledها میرسه مقاومت 98اهمی 2وات گذاشتم روشن میکنم پنج ثانیه نشده شده مقاومت‌ها انچنان داغ میشه که نگو35 اهمی حتما ولتاژ رو کم نکنه بقیه ledهارو میسوزونه.راستی وسیله ی موجود هست مثلا ولتاژ ledرو نشون بده؟
      همیشه در قلبم زنده ی استاد تحیری

دیدگاه

سلام دوست من...
        دادا هر صورتی بسته شدن ترکیبی هستن.سعی میکنم مداری که نمایان هست رو کاغذ بکشم و عکس میزارم.
        دادا بیشتره حتما 300ولت بود و24 led بودن گفتین محاسباتت اشتباهه فرمول بلدنیستم یه تقسیم ساده کردم 300ولت تقسیم بر 24 led حدود 12/5 به هرled تعلق میگیره.بعد من اومدم جای هر led مقاومت 1/5کیلو اهم 2واتی گذاشتم علاوه براین سر سیم درایو که به ledها میرسه مقاومت 98اهمی 2وات گذاشتم روشن میکنم پنج ثانیه نشده شده مقاومت‌ها انچنان داغ میشه که نگو35 اهمی حتما ولتاژ رو کم نکنه بقیه ledهارو میسوزونه.راستی وسیله ی موجود هست مثلا ولتاژ ledرو نشون بده؟
        با درود
        ببین وقتی ما جای ال ای دی مقاومت میذاریم انتظار نداریم برامون نور تولید کنه بلکه تمام توان افت شده روی خودش به گرما تبدیل میکنه
        فرض بر این بگیریم که ال ای دی ها یک واتی هستن .. یک وات مصرف میکنن ولی بیشتر این توان به نور تبدیل میکنن
        شما فرمودید که لامپ بیست واتی هست ؟ خب این به 24 تا ال ای دی یک وات نزدیک هست
        و با توجه به جریانی که ذکر کردی و ولتاز ال ای دی باز چیزی حدود یک وات از اب درمیاد
        حالا ما میخوایم اون ال ای دی ها رو شبیه سازی کنیم و برای اینکه 6 ولت روی مقاومت ها افت کنه به این اهم نیاز داریم جذدای از توان
        وقتی ما توان ال ای دی ها رو یک وات فرض کردیم و تخمین زدیم پس یک وات هم برای این مقاومت نیاز داریم البته جداقل یک وات که بهتره بیشترم باشه
        حالا مقاومت ها میان سعی میکنن کار ال ای دی ها رو انجام بدن و افت ولتاز اون ها رو شبیه سازی کنن و میخوان همه چی مثل قبل اتفاق بیوفته
        ولی خب چون مقاومت ال ای دی ها دینامیکی این همه حرارت ایجاد نمیکنن
        مقاومت ها تبدیل به ال ای دی بی نور میشن
        این کارا برای این بود که ولتاز این ال ای دی ههای سقط شده روی بغیه ال ای دی ها نیوفته و اور دز کنن و این نی نی کوشورو ها منفجر بشن
        چون درایور ها مختلف عملکرد ها هم مختلف
        خود مدار میاد جریان رو محدود میکنه و ولتاز به صورت غیر ایزوله 300 ولتی میاد به برد
        بستگی به مصرف کننه داره که چه ولتازی روی خودش افت کنه
        فرض کن به جای این همه ال ای دی فقط یک مقاومت بود چه ولتازی روی مقاومت افت میکرد ؟ همون 300 ولت
        حالا دیود زنر باشه چی ؟ خب ولتاز شکست دیود زنر
        و دیود ال ای دی ؟ ولتاز کاریش
        ایا میشه با برق شهری یه دونه ال ای دی روشن کرد ؟ بله ولی جریان باید کنترل بشه تا اندازه ای که ولتاز مناسب توی ال ای دی افت کنه

یعنی میشه یه ال ای دی رو به برق شهری وصل کرد ؟ اره فقط مقاومت لازم میخواد با توان مناسب

چون سازنده لامپ محاسبات مناسب انجام داده ولی اتفاقاتی افتاده و. چند ال ای دی سوخته
        و ما میخوایم همون افت ولتازی که ال ای دی ها ایجالد میکردن ایجاد کنیم
        ولی خب کلی حرارت ایجاد میکنیم چون انتظار داریم مثقاومت تبدیل کنیم به ال ای دی با مقاومت دینامیکی
        خلاصه حرارت این مقاومت ها میاد و عمر بقیه ال ای دی های سالم هم کمتر میکنه

اینجاست که متوجه میشیم خدای رنگین کمان هر چیزی را بهر چیزی ساخته و باید جای ال ای دی های سوخته ال ای دی نوع بذاری

این همه مدت سر کارت گذاشته بودم
        شوخی میکنم چون درایور این ها متفاوت عملکرد متفاوت
        و ما هنوز نمیدونیم چه نوع درایوری داره تا طبق اون نسخه بپیچیم
        ولی اگر خازنی باشه همون اتصال کوتاه کنی مشکلی نداره نهایتش این چند ساعت یا چند روز کار کنن و بعد ال ای دی ها دنیا رو ترک کنن
        اخه زیاد عمری هم از خودشون باقی نمونده باور کن

دیدگاه

سلام دوست من...
          اره 20واتیه.اینم میدونم مقاومت تلفاتش گرماس.میگم مثلا هرled ولتاژش 12ولت باشه چهارتا سوخته میشه 58ولت میافته رو گردن بقیه ledها چهارتا مقاومت 1/5کیلو اهمی 58ولت روش افت میکنه؟بصورت اهمی بگم 6080اهم 80اهم هم سر سیم سری کردم رو هم میشن 6080اهم.این مقدار اهم 58ولت رو کاهش میده؟ ؟ خیالت راحت لنگ های مقاومت نچیدم فاصله داره روی صفحه کهledروش نصب هست (: فقط مقاومتها بتونن حرارت رو تحمل کنن بااینکه دو وات هستن.میدونم بهترین راه تعویضledسوخته ledنو هست.دوستم میخواست بندازه دور چون یکی دیگه داشته سوخته برده تعمیرات درست کردن گفتن تا 6ماه ضمانت که روز دوم باز سوخت.گفت دیگه اعتقادی به تعمیر ندارم میرم یکی دیگه میخرم خرید هفته بعد یه لامپ بالکن سوخت رفت یه لامپ نو خرید بهش گفتم سوخته رو ننداز اشغال بده روش ازمایش کنم تجربه کسل کنم سرگرم باشم پس بقیه ledها هم سوخت مهم نیست بهمین خاطر میخوام شدت نورش از قبل کمتر کنم تا ledکوچولوهای مریض یموقعه نمیرن (:

دیدگاه

سلام دوست من...
            اره 20واتیه.اینم میدونم مقاومت تلفاتش گرماس.میگم مثلا هرled ولتاژش 12ولت باشه چهارتا سوخته میشه 58ولت میافته رو گردن بقیه ledها چهارتا مقاومت 1/5کیلو اهمی 58ولت روش افت میکنه؟بصورت اهمی بگم 6080اهم 80اهم هم سر سیم سری کردم رو هم میشن 6080اهم.این مقدار اهم 58ولت رو کاهش میده؟ ؟ خیالت راحت لنگ های مقاومت نچیدم فاصله داره روی صفحه کهledروش نصب هست (: فقط مقاومتها بتونن حرارت رو تحمل کنن بااینکه دو وات هستن.میدونم بهترین راه تعویضledسوخته ledنو هست.دوستم میخواست بندازه دور چون یکی دیگه داشته سوخته برده تعمیرات درست کردن گفتن تا 6ماه ضمانت که روز دوم باز سوخت.گفت دیگه اعتقادی به تعمیر ندارم میرم یکی دیگه میخرم خرید هفته بعد یه لامپ بالکن سوخت رفت یه لامپ نو خرید بهش گفتم سوخته رو ننداز اشغال بده روش ازمایش کنم تجربه کسل کنم سرگرم باشم پس بقیه ledها هم سوخت مهم نیست بهمین خاطر میخوام شدت نورش از قبل کمتر کنم تا ledکوچولوهای مریض یموقعه نمیرن (:
            با درود دوست عزیز
            اگر ال ای دی ها 12 ولت باشن حدود 60 ولت روی مقاومت میوفته
            ولی هعمین مقاومت کمی جریان رو نسبت به قبل کاهش میده ولی باز اون مقدار جریان ضبدر 60 ولت توان تلف شده ای به وجود میاره که نسبتا زیاده هم برای تلفات گرمایی هم برای خود مقاومت که حجیم میشه
            گذاشتن مقاومت به هر شکل در این مدارات درست نیست .. هم هزینه هم تلفات و هم افت نور به همراه داره
            ازطرف دیگه جریان این ال ای دی ها باز تلفات توانی رو بیشتر میکنه
            در بهترین حالت ما 4 تا ال ای دی یک وات از دست دادیم که باید با تلفات جاشونو پر کنیم یعنی 4 وات
            شما برای ازمایش تعداد بیشتری از اون مقاومت های 2 واتی یک کیلو نیمی رو سری کنید و سر راه مدار قرار بدید و جای ال ای دی ها رو با اتصال کوتاه پر کنیئد
            تا زمانی حرارت مقاومت ها متعادل تر بشه مقاومت اضافه کنید
            مطمئنا نور لامپ ها کاهش پیدا میکنه

دیدگاه

سلام دوست عزیز...
              ممنون که تجربیاتت رو با من درمیون می‌گذاری
              اینجا نوشته خودتونه کپی کردم
              یعنی میشه یه ال ای دی رو به برق شهری وصل کرد ؟ اره فقط مقاومت لازم میخواد با توان مناسب
              یسوال برای ledکلاهی سبز رنگ بخواییم با برق شهر روشن کنیم مقاومت چند اهمی باس بزاریم؟ در یه کلید دیدم 330اهم سری کردن شما که تجربه داری یک ledکلاهی سبز رنگ که با برق شهر روشن بشه مقاومت چند اهمی سری کنم

دیدگاه

سلام دوست عزیز...
                ممنون که تجربیاتت رو با من درمیون می‌گذاری
                اینجا نوشته خودتونه کپی کردم
                یسوال برای ledکلاهی سبز رنگ بخواییم با برق شهر روشن کنیم مقاومت چند اهمی باس بزاریم؟ در یه کلید دیدم 330اهم سری کردن شما که تجربه داری یک ledکلاهی سبز رنگ که با برق شهر روشن بشه مقاومت چند اهمی سری کنم
                با درود
                330؟
                خیلی کمه
                من 66000 اهم پیشنهاد میدم و 3 وات
                فاز بدذه یه دیود اون سمت دیود بده مقاومت و اون سمت مقاومت بده پایه مثبت ال ای دی و منفی ال ای دی رو بده نول
                زیاد فرق نمیکنه رنگ ال ای دی
                ال ای دی ولتاز خودشو برمیداره بقیه ش میوفته کول مقاومت
                اقتصاد مقاومتی همینه دیگه .. همه بدبختی ها رو میندازن کول کارگرا

دیدگاه

سلام دوست عزیز...
                  والا (: خخخ
                  هممون شدیم مقاومت فقط اهم هامون فرق میکنه کاش شده بودیم ترانزیستور به یبار کم میکردیم خروجیمون افزایش پیدا می‌کرد یا میشدیم ترانس افزاینده.بقیه قطعات که ولتاژ یا جریان رو افزایش میدن بلد نیستم بگم کاش اون قطعه بودیم خخخخ فقط مقاومتیم هی چیز بهمون اعمال میشه هعی داغ میکنیم هیچی هم نمیشه گفت
                  دیود 4007یک واتی مناسبه برا کار؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز...
                    هممون شدیم مقاومت فقط اهم هامون فرق میکنه کاش شده بودیم ترانزیستور به یبار کم میکردیم خروجیمون افزایش پیدا می‌کرد یا میشدیم ترانس افزاینده.بقیه قطعات که ولتاژ یا جریان رو افزایش میدن بلد نیستم بگم کاش اون قطعه بودیم خخخخ فقط مقاومتیم هی چیز بهمون اعمال میشه هعی داغ میکنیم هیچی هم نمیشه گفت
                    با درود دوست عزیز
                    دیود یک وات ؟ 4007 معمولی
                    مقاومت یه کم بالا پایین کردی زیاد مهم نیست مثلا 100 کیلو تا 33 کیلو میتونی بذاری
                    اگه نداری مقاومت های دیگه رو سری کن مثلا 10 تا 10 کیلو یک چهارم وات
                    جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۲:۰۵ ۱۴۰۱/۱۱/۲۲.

دیدگاه

باسلام دوست عزیز
                      ممنون از جوابت
                      چرا تعجب کردی /: چند وات باشن؟
                      مثلا 10تا مقاومت یک چهارم وات ذوب نمیشن؟!

دیدگاه

سلام دوست عزیز...
                        سلام، دوست عزیز اگر دقت کنید علاوه بر افراد مقاومتی! در جامعه افراد خازنی و سلفی هم کم نداریم! احتمالا فهمیدید چه کسانی رو میگم..

دیدگاه

سلام عزیز.
                          از خازن یادم نبود سلف بلد نبودم.خوب میدونم خانواده خازن تبارها (:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام عزیز.
                          از خازن یادم نبود سلف بلد نبودم.خوب میدونم خانواده خازن تبارها (:

دیدگاه

باسلام دوست عزیز
                            ممنون از جوابت
                            چرا تعجب کردی /: چند وات باشن؟
                            مثلا 10تا مقاومت یک چهارم وات ذوب نمیشن؟!
                            با درود دوست عزیز
                            باید بگی چند آمپر باشن
                            چون همیشه نیم ولت روشون افت میکنه و توان ضریبی از تحمل این ادوات .. مثلا خود مقاومت یک وات قرار نیست یک .وات راندمان داشته باشه بلکه یعنی تا یک وات رو میتونه تحمل کنه
                            گفتم 4007 معمولی که در ولتاژ معکوس بتونه برق شهری رو تحمل کنه

نگفتم 10 تا مقاومت یک چهارموات خالی ؟ گفتم 10 تا مقاومت 10 کیلو .. یک چهارم وات که جمعا میشن 100 کیلو و دو و نیم وات
                            هنوز این ازمایش انجام ندادی ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                            سلام، دوست عزیز اگر دقت کنید علاوه بر افراد مقاومتی! در جامعه افراد خازنی و سلفی هم کم نداریم! احتمالا فهمیدید چه کسانی رو میگم..
                            با درود دوست عزیز
                            قرار بود در اینده با افراد خازنی اشناش کنم میخواستم بفرستمش اون سمت
                            ولی از این مراحل باید بگذره

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                              ممنون
                              اومدم یادبگیرم.مقاومت 100کیلو دو یا سه وات ندارم این چند روز همش تعطیل.اونجوری 10تا 10کیلو خیلی دراز میشه حتی 10کیلواهمی ندارم.
                              راستی دوست عزیز یسوال مقاومت سری بسته بشه وات بیشتر میشه؟
                              بیزحمت بگین مثلا یک مقاومت یک کیلو اگه دوتا سرب کنیم چه چیزی افزایش پیدا میکنه وچه چیزی کاهش میده و اگه دوتا مقاومت یک کیلو بهم موازی کنیم چه چیزی افزایش یا کاهش میده و اهم چه تغییری میکنه؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                                ممنون
                                اومدم یادبگیرم.مقاومت 100کیلو دو یا سه وات ندارم این چند روز همش تعطیل.اونجوری 10تا 10کیلو خیلی دراز میشه حتی 10کیلواهمی ندارم.
                                راستی دوست عزیز یسوال مقاومت سری بسته بشه وات بیشتر میشه؟
                                بیزحمت بگین مثلا یک مقاومت یک کیلو اگه دوتا سرب کنیم چه چیزی افزایش پیدا میکنه وچه چیزی کاهش میده و اگه دوتا مقاومت یک کیلو بهم موازی کنیم چه چیزی افزایش یا کاهش میده و اهم چه تغییری میکنه؟
                                با درود دوست عزیز
                                برای یادگیری مهم نیست دراز بشه
                                مقاومت در حد کیلو چی داری ؟
                                اولا خیلی طول میکشه تا بخوای این مفاهیم ابتدایی و مبانی برق از طریق پرسش پاسخ یاد بگیری
                                بلکه باید مطالعه کنی اگر علاقه و وقتشو داری و بعد سوال هاتو و نکات مبهم رو که متوجه نشدی بپرسی

هر چیزی رو نمیشهخ سری کرد و حتی رفتار المان ها در چنین مواقعی با هم فرق داره مثلا خازن ها برعکس مقاومت ها عمل میکنن
                                الان ما فقط به مقاومت ها کار داریم
                                مقاومت ها وقتی با هم سری میشن ؟ مقدار اهم مقاومت جمع میشه و همچنین توان مقاومت ها با هم جمع میشه
                                ما دو تا مقاومت یک کیلو داریم اون ها رو به صورت سری میبندیم حالا اهم مقاومت میشه دو کیلو
                                ساده ست مگه نه ؟
                                خب ما یک منبع 10 ولتی داریم و یک مقاومت 2 اهمی جریان مدار چقدر میشه ؟
                                10 تقیبم بر 2 میشه 5 امپر
                                خب حالا ما میایم و یه مقاومت 2 اهمی دیگه به اون مقاومت سری میکنیم حالا جریان مدار چقدر میشه ؟
                                10 تقسیم بر 4 میشه 2.5
                                میدونی چرا ؟ چون مقاومت مدار بیشتر کردیم و جریان کمتر شد
                                چون الکترون ها باید از میان 4 اهم بگذرن
                                فعلا خودتو درگیر توان نکن فقط اهم
                                مقدار اهم مثل سد عمل میکنه در برابر جریان و حرکت الکترون ها .. هر چه مقدار اهم بیشتر باشه جریان کمتر میشه
                                فرض کن سیل اومده و جریان اب داره حرکت میکنه تا میرسه به سدی 5 متری و ارتفاع سونامی سیل 6 متره
                                خب فقط یک متر از این سونامی میتونه از سد عبور کنه

خب پس ما میایم و به جای دو تا مقاومت 2 اهم که در نهایت 4 اهم در مدار ایجاد میکرد به قول شما میگیم مقاومت هامون دراز شده
                                حالا چیکار کنیم ؟ خب میریم یه مقاومت 4 اهم میخریم
                                خب میگیم چرا همه مقاومت ها رو 4 اهم نمیسازن ؟ خب شاید من تو مداری مقاومت 2 اهم نیاز داشتم
                                این مهم که ما با توجه به نیاز هامون از این مقاومت ها به صورت تکی یا سری استفاده کنیم

خب حالا توان چی میشه در مقاومت ها .. توان نشانه تحمل برای انرزی که در مقاومت تلف میشه و به صورت گرما درمیاد
                                حالا ما یه مقاومت داریم یک وات یه مقاومت داریم نیم وات ووو باز با توجه به نیازمون به وات مقاومت توجه میکنیم
                                ولی توان مقاومت ها وقتی با هم سری بشن باز جمع میشن مثل اهم
                                خب مقاومت 2 اهمی ما یک وات بود و اون یکی مقاومت 2 اهمی ما هم یک وات پس وقتی سری میشن توانشون میشه دو وات و اهمشونم که شد 4 اهم

حالا چرا توانشون زیاد شد
                                زیاد نشد هر کدومشون داره قسمتی از توان تحمل میکنه یعنی توان تلف شده داره توی هر دو مقاومت تلف میشه
                                میدونم کمی گیج شدی
                                خب
                                بریم سراغ مدار با منبع ولتاز 10 ولتی که دو تا مقاومت 2 اهم یک وات سری کردیم و به این منبع وصل کردیم
                                مقاومت ها حکم بار رو دارن و جریان از اون ها میگذره ولی چه جریانی ؟
                                10 تقسیم بر 4 اهم میشه 2.5 امپر
                                حالا ولتاز بین این دو تا مقاومت تقسیم شده و 5 ولت رو مقاومت اولی افت کرده و 5 ولت رو مقاومت دومی
                                بیا توان تلف شده در مقاومت اولی رو حساب کنیم ؟ جریان مدار در دو مقاومت یکی هست و 2.5 امپر
                                خب جریان 2.5 ضبدر 5 ولت میشه 12.5 وات ؟ وای مدارو قطع کن زود باش الان مقاومت ها جزغاله میشن این بیچاره ها هر کدومشون فقط یک وات میتونه تحمل کنه
                                ای خدا حالا چیکار کنیم زنگ بزن اتش نشانی بیاد
                                مقاومت دومی چی شد ؟ اونم همینجوره دیگه

حالا بیا دو تا رو با هم حساب کنیم
                                10 تقسیم بر 4 میشه 2.5
                                جریان 2.5 امپری ضبدر 10 ولت افت شده دو سر مقاومت ها میشه ؟ 25 وات
                                ولی مجموه توان دو ماومت 2 وات
                                هر کدوم از مقاومت ها 12.5 وات روشونه که در مجموع 25 وات داره تلف میشه اونم تو مقاومت های که مجموع 2 وات میتونن بین خودشون تقسیم کنن
                                پس این مقاومت ها جزغاله میشن

حالا چیکار کنیم ؟ خب باید اهم بیشتری بکار ببریم تا الکترون ها نتونن زیاد جاری بشن
                                ولی ما دیگه تجربه داریم و میدونیم نهایت مقاومت های ما 2 وات میتونن تحمل کنن البته با هم و هر کدوم یک وات

2 وات تقسیم بر 10 ولت میشه ؟ 0.2 یا دو دهم امپر
                                توان تقسیم بر ولتاز کنیم میشه امپر چون امپر ضبدر ولتاز میشه توان
                                خب پس ما مجاز هستیم فقط دو دهم امپر از این مقاومت ها عبور بدیم و برای این کار باید اهم مدار بیشتر بشه
                                حالا 10 تقسیم بر جریان مورد نظر که دو دهم میشه مقاومت مورد نظر که باید باشه
                                10تقسیم بر 0.2 میشه 50 اهم
                                پس یا باید تو این مدار یه مقاومت 50 اهم دو وات بذاریم ؟
                                یا همون دو تا مقاومت بیاریم ولی با وات بیشتر
                                10 تقسیم بر 4 میشه دو نیم و دو نیم ضبدر 10 میشه 25 وات
                                پس مقاومت 2 اهم 12.5 واتی نیاز داریم اونم دو تا اونم با هم سریشون کنیم
                                حتما باید سریشون کنیم ؟ نه تو یه دونه مقاومت 4 اهم 25 واتی بخر بیار وصل کنیم

حالا چه خاکی تو سرمون کنیم این مقاومت از کجا بخریم ؟ تازه پول هم نداریم ؟ میگم بیا بریم دزدی ؟ دیونه ما که نون دزدی از گلومون پایین نمیره
                                پس چیکار کنیم ؟
                                اههان
                                خب ما مقاومت هامون ثابت و دو تا 2 اهمی یک واتی داریم فقط
                                جریان مدار رو یکی مقاومت تعیین میکنه و یکی .ولتاز
                                مقاومت که فقط این دو تا رو داریم خب ولتاز کمتر میکنیم تا مقاومت هامون جزغاله نشه

پس مقاومت های ما 1 وات هستن و وقتی سری شون کنیم میشن دو وات چون توان تلف شده بین خودشون تقسیم میشه و هر کدوم نهایت یک وات تحمل میکنن
                                الان توان داریم و اهم مقاومتم داریم ولی جریان مورد نظر نداریم و ولتاز
                                جریان تابع ولتاز و مقاومته .. پس ما باید ولتاز بدست بیاریم

پس توان ضبدر مقاومت میکنیم و بعد جذرشو میگیریم مثل فرمول بالا .. تا ولتاز بدست بیاد
                                کمی گیج شدی
                                من حساب کردم ولتاز مورد نظر باید 2.8 باشه که
                                2.8 تقسیم بر 4 اهم میشه 0.7 امپر
                                2.8 ضبدر 0.7 میشه 2 وات
                                پس دیگه مقاومت هامون نمیسوزن

حتما میگی وای چقدر سخت
                                نه باید تمرین کنی و از فرمول ها استفاده کنی
                                این لینک ها رو مطالعه کن فعلا
                                جریان گذرنده از هر قطعه یا عنصر الکتریکی که از «قانون اهم» پیروی می‌کند، متناسب با ولتاژ دو سر آن است. همچنین، قطعاتی که چنین رابطه مستقمی بین جریان و ولتاژ آن‌ها

فعلا رو سری کار کن بعد میریم موازی
                                جدیدترین ویرایش توسط کاکو; ۱۲:۳۳ ۱۴۰۱/۱۱/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X