اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سویچینگ 14 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سویچینگ 14 ولت

سلام من برای آیفون تصویری نیاز به تغذیه سویچینگ 14 ولت دارم اگر کسی نقشه ساخت چنین تغذیه ای داره ممنون میشم البته کم خرج و راحتم باشه :redface:
    در ضمن از تغذیه 12 ولت(1 آمپر) استفاده کردم کار میکنه فقط نمی دونم چرا رله دربازکن کار نمی کنه؟

پاسخ : سویچینگ 14 ولت

نوشته اصلی توسط er.elahi
    البته کم خرج و راحتم باشه :redface:
    سالم باشه ، پسر باشه ؟ :biggrin: :biggrin:

موفق باشید

دیدگاه

مرسی دوست عزیز از راهنمایی فقط چند تا سوال:
      1-ورودی این سویچینگ 220 شهریه؟
      2-خروجی 14؟چند آمپر؟
      3-چوک لازم نداره؟
      4-برای آیفون تصویری که دایم به برقه مناسبه؟
      5-اگر راجه به مدارش بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
      ممنون دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط er.elahi
        مرسی دوست عزیز از راهنمایی فقط چند تا سوال:
        1-ورودی این سویچینگ 220 شهریه؟
        2-خروجی 14؟چند آمپر؟
        3-چوک لازم نداره؟
        4-برای آیفون تصویری که دایم به برقه مناسبه؟
        5-اگر راجه به مدارش بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
        ممنون دوست عزیز
        1-نه عزیز جان حداکثر 55 ولت DC
        2- خروجی متغیر است . می تونه از 1.2 ولت به بالا باشه
        3- به عکس دقت کنید .
        4- من برای آیفون تصویری چک نکردم .
        5- این آیسی با سویچ کردن های بسیار سریع ، ولتاژ را برای شما رگوله می کنه .

نگفتید چرا حتما از سویچینگ می خواهید استفاده کنید ؟ چرا از یک ترانسفورماتور و یکسوساز و رگولاتور استفاده نمی کنید ؟

دیدگاه

بازم ممنون دوست عزیز ولی متاسفانه نمیشه از این استفاده کرد چون به یک تغذیه 220 به 14 احتیاج است که داخل خود دستگاه قرار بگیره. تغذیه خودش سویچینگه حتما دلیلی داشته؟سویچینگ 12 (1 آمپر)وصل کردم تنها مشکلش عمل نکردن رله در بازکنه. حالا به نظر شما چیکار کنم؟ به 500 تا از این تغذیه احتیاج دارم که حداکثر با هزینه 2500 جمع بشه

دیدگاه

یه سر به پاساژ امجد بزنید . فکر کنم نمونه های مناسبی اونجا باشه

دیدگاه

دوست عزیز من تهران نیستم چکار کنم؟اگر کمکم کنید ممنون میشم

دیدگاه

ببین من یه پیشنهاد دارم با تجربه ای که توی تعمیر آیفن خونمون دارم و تجربه 1 ماهه که برای پروژه ساخت یک مدار تغذیه سویچینک (کار فشرده بود فکر نکن 1 ماه کمه) البته به کمک بچهای همین سایت موفق شدم... باید بگم که ساخت منابع تغذیه سویچینک کار خیلی خیلی سختیه شماتیکها معملا سادس ولی کار نمیکنن!!!!

آخرش میفهمی که این توپولوژی بدرد کارت نمیخوره اون قسمت مدار اصلا درست کار نمیکنه ای سی انتخابیت بدرد قدرتی که مخای نمیخوره و از این درد سرها! :angry:

کاری که من کردم میدونی چی بود؟

2 تا آدابتور 12 ولت 1 آمپر رو مواضی بستم به به تغذیه آیفنمون! تمام قیمتش یکمی بالاتر از 2500 در میاد ولی خیلی سادس و کار میکنه!

البته شاید شما سیمتون مقاومتش بالا باشه و افت ولتاژت مجبورت کنه از ولتاژ بالاتری استفاده کنی ! ولی بعید میدونم با 2 تا آدابتور مشکلی داشته باشی!

دیدگاه

مرسی دوست عزیز از راهنمایی چطوری موازی ببندم؟تو یکی از پستا یکی از دوستان با تغذیه 12 و در آوردن 7812 از برد صوتی آیفونو راه انداخته بود ولی من اینکارو کردم همه چی ردیفه فقط رله دربازکن کار نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط er.elahi
                    مرسی دوست عزیز از راهنمایی چطوری موازی ببندم؟تو یکی از پستا یکی از دوستان با تغذیه 12 و در آوردن 7812 از برد صوتی آیفونو راه انداخته بود ولی من اینکارو کردم همه چی ردیفه فقط رله دربازکن کار نمیکنه.
                    کاری نداره سر مثبت به مثبت منفی به منفی هر دو آدابتور!

رله هم باید ببینی اشکارش چیه؟ اصلا تحریک میشه؟ یا نت! ولتاژ 2 سرشو بگیر ببین چقدره! ولی میشه از رله 9 ولتی هم استفاده کنی! این راه حل آخره یادت باشه!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X