اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل برق شهر به 5 ولت مستقیم و ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل برق شهر به 5 ولت مستقیم و ثابت

2تا خازن رو جوری سری کنید که ولتاژ دو سر یکیشون بشه 7 ولت به بالا(از طریق Xc مقاومت خازن رو بدست بیارید بعد مثل 2 تا مقاومت سری باهاشون رفتار کنید ) فقط یادتون باشه ولتاژ دو سر خازنا ac هست پس یه خازن مناسبم قرار بدید . بعدم یجوری رو 5 ولت تسبیتش کنید . بهترین راه زنر هست چون تلفاتش کمه . این مدار میتونه تا 50 میلی امپر جریان رو بده . در صورتی که ظرفیت خازناتونو تا اونجایی که میتونین ببرید بالا . البته . سعی کنید خازناتون الکترولیتی نشن

دیدگاه

برای عنوان زیر روی گوگل بسرچین. البته اگه روی همین فروم هم میسرچیدین کلی مطلب گیرتون میومد. توی کتاب 300 مدار هم هست.
      transformerless power supply

من با یه همچین مداری و یک خازن 400 ولتی 680 نانو فاراد 128 تا LED رو روشن کردم. گروههای 8 تایی با یک مقاومت 330 اهمی یک هشتم وات.

دیدگاه

سلام دوستان.
        من چند سالی هست که دارم از این مدار استفاده می کنم . خیلی خوب داره جواب میده .
        جریانی که من حداکثر ازش گرفتم 150 میلی آمپر بوده که جریان به خازن سر راه C1 ورودی بستگی داره که هرچی مقدارش بره بالا جریان دهی مدارتونم می ره بالا .
        طرز کارش هم این جوریه که چون خازن توی AC دارای یه امپدانس هست در نتیجه دامنه AC رو پایین میاره و بعد به جایی میرسونه که زنر بتونه به ولتاژ شکست برسه .
        راستی تا یادم نرفته . :surprised:
        زمانی که توی خروجی باری نباشه توان توی زنر تلف میشه و دمای اون بالا میره . در نتیجه از زنر 1w و یا بالاتر استفاده کنید .

چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X