اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[حل شد!] مشکل در ساخت منبع تغذیه با استفاده از باتری اتومبیل

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با استفاده از باتری اتومبیل

نوشته اصلی توسط وحید

ببین من جریان زیادی نخواستما.
    هیت سینگ عصابمو خورد کرده.
    خوب نزار
    اگر خازن ها رو بزاری
    دیگه رگولاتور واسه 100 میلی یا 200 میلی داغ نمیشه ولی اگر خازن نزاری داغ میشه در حد تیم ملی
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

برای 100 میلی آمپر هیت سینک هم نزاری چیزی نمیشه.

من تا به حال ندیدم که خازن روی حرارت ایجاد شده توسط 7805 تاثیری داشته باشه

دیدگاه

خوب اگه لازم نداره، که چه بهتر. خیالم راحت شد.
        ممنون از همه. :wow: :wow: :wow: :wow:
        کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

پاسخ : [حل شد!] مشکل در ساخت منبع تغذیه با استفاده از باتری اتومبیل

بای پس تغذیه به ویژه هنگامی که سیم ها طولانی و مصرف مدارتون زیاد باشه لازم میشه به نظر من اگه جا تو بردتون هست خازنهای ورودی و خروجی رگولاتور رو فراموش نکنین البته خازن خروجی رو که در حد 100 نانو مجبورین قرار بدین (این خازن میتونه همون خازن موازی منبع تغذیه میکروتون باشه ) خازن ورودی رو هم هر چند کم یادتون نره .این به معنی این نیست که مدارتون بدون این خازنها کار نمیکنه ممکنه مدارتون خوب کار نکنه و رفتار های عجیب و غریب هنگامی که جریان لحظه ای زیاد از اون میکشین (موقعی که چندین وضعیت high به low همزمان اتفاق می افته )از مدارتون سر بزنه .

دیدگاه

خوب مگه اون مداری که خازن 10uf و 1uf توش بود این کار رو برامون انجام نمی ده؟
            من با اون مدار مشکلی ندارم و کارم رو راه می ندازه و جای زیادی نمی گیره ولی هیتسینگ خیلی مزاحم می شه. من یه فیوز 200mA گرفتم تا محافظت کنه.
            دیگه فکر نکنم مشکل دیگه ای وجود داشته باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید
              خوب مگه اون مداری که خازن 10uf و 1uf توش بود این کار رو برامون انجام نمی ده؟
              من با اون مدار مشکلی ندارم و کارم رو راه می ندازه و جای زیادی نمی گیره ولی هیتسینگ خیلی مزاحم می شه. من یه فیوز 200mA گرفتم تا محافظت کنه.
              دیگه فکر نکنم مشکل دیگه ای وجود داشته باشه.
              ببخشید من اون نقشه رو ندیدم با این کار مشکلی نمی مونه ولی بهتره خازن خروجی الکترولیتی نباشه یا یه خازن 100 نانو موازی اون باشه .
              در مورد هیت سینک میتونین جعبه رو طوری طراحی کنین که قسمت پشتی اون فلزی باشه و رگولاتور رو به اون پیچ کنین .

دیدگاه

بهتره خازن خروجی الکترولیتی نباشه یا یه خازن 100 نانو موازی اون باشه .
                چرا؟

دیدگاه

به نظر من بهتره خازن خروجی ات الکترولیت باشه . حداقل 0.2 ولت دقت خروجی بالا میره . راجع به 100 نانو هم اگه اونو نزدیک مصرف کننده ایت بزاری جواب بهتری می گیری.

موفق باشید

دیدگاه

دوستان یه سوال، در مداری که دارم میسازم، در موقع شروع به کار مدار تا حدود چند ثانیه بعدش جریان یک امپر از منبع تغذیه کشیده میشه و بعد از اون میزان جریان مصرفی میشه حدود 100 میلی آمپر...

منبع تغذیه هم قراره باتری ماشین باشه... با این اوصاف چه نوع مداری رو برای منبع تغذیه پیشنهاد میدید؟
                    http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X