سلام برای راه اندازی موتور کولر آبی بهتره از رله ssr استفاده بشه یا رله های معمولی کولری.....؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
از کدوم رله اسفاده کنیم
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
بهتر است از رله معمولی استفاده شود SSR ها به دلیل استفاده از تریستور یا ترایاک ایجاد نویز RFI در شبکه میکنند .
اگر ایجاد نویز اهمیت نداشته باشد... چه؟
و نویز ایجاد شده چه اختلالی ایجاد میکنه؟
یک تجربه بگم.... برای پمپ آب یک اسب که توسط ست کنترل راه اندازی میشه.... و رله ست کنترل خراب شد... من از ssrاستفاده کردم..... حدود یک سال هست.... استارت و استاپ پمپ فوق الاده نرم و راحت شده نسبت به رله..... و چون تعداد دفعات خاموش روشن پمپ زیاد هست..... خیلی عالی شده...... حال با توجه به ماهیت موتور کولر ایت سوال را پرسیدم..... لطفا بیشتر راه نمایی کنید!!!!
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست هاسلام برای راه اندازی موتور کولر آبی بهتره از رله ssr استفاده بشه یا رله های معمولی کولری.....؟
یادش به خیر قدیما از کلید استفاده میکردیم، الان دیگه همه چی هوشمند شده و کسی حال نداره بلند بشه بره کلید کولر رو بزنه
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
با سلام و احترام
یادش به خیر قدیما از کلید استفاده میکردیم، الان دیگه همه چی هوشمند شده و کسی حال نداره بلند بشه بره کلید کولر رو بزنه
حداقل کولر خونه خودم کلیدی هست.
استفاده از کنترل مکافاته!!!
- تشکرها 3
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط IRANIC نمایش پست هاکولر موتورش لحظه اول جریانی چند برابر میکشه، معمولا رله های ssr رو برای جایی که موتور باشه استفاده نمی کنند، مگر اینکه جریان دقیقش مشخص باشه
اگر بتونید جریان راه اندازی رو در بیارید، می تونید از ssr استفاده کنید، خیلی هم بهتره
دیدگاه
دیدگاه