اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از کدوم رله اسفاده کنیم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از کدوم رله اسفاده کنیم

سلام برای راه اندازی موتور کولر آبی بهتره از رله ssr استفاده بشه یا رله های معمولی کولری.....؟

درود
    بهتر است از رله معمولی استفاده شود SSR ها به دلیل استفاده از تریستور یا ترایاک ایجاد نویز RFI در شبکه میکنند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      بهتر است از رله معمولی استفاده شود SSR ها به دلیل استفاده از تریستور یا ترایاک ایجاد نویز RFI در شبکه میکنند .
      درود بیکران
      اگر ایجاد نویز اهمیت نداشته باشد... چه؟
      و نویز ایجاد شده چه اختلالی ایجاد میکنه؟
      یک تجربه بگم.... برای پمپ آب یک اسب که توسط ست کنترل راه اندازی میشه.... و رله ست کنترل خراب شد... من از ssrاستفاده کردم..... حدود یک سال هست.... استارت و استاپ پمپ فوق الاده نرم و راحت شده نسبت به رله..... و چون تعداد دفعات خاموش روشن پمپ زیاد هست..... خیلی عالی شده...... حال با توجه به ماهیت موتور کولر ایت سوال را پرسیدم..... لطفا بیشتر راه نمایی کنید!!!!

دیدگاه

کولر موتورش لحظه اول جریانی چند برابر میکشه، معمولا رله های ssr رو برای جایی که موتور باشه استفاده نمی کنند، مگر اینکه جریان دقیقش مشخص باشه
        اگر بتونید جریان راه اندازی رو در بیارید، می تونید از ssr استفاده کنید، خیلی هم بهتره

دیدگاه

درود
          ssr هایی که مدار فرمان بوسیله اپتوکوپلر از مدار قدرت جدا و مجهز به سنسورعبور از صفر هستند مزاحمت های فرکانس رادیویی کمتری دارند و در جریانهای بالا قیمت آنها تا 10 برابر رله های معمولی خواهد بود. با توجه به این مطلب اختیار انتخاب با شماست .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
            سلام برای راه اندازی موتور کولر آبی بهتره از رله ssr استفاده بشه یا رله های معمولی کولری.....؟
            با سلام و احترام
            یادش به خیر قدیما از کلید استفاده میکردیم، الان دیگه همه چی هوشمند شده و کسی حال نداره بلند بشه بره کلید کولر رو بزنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
              یادش به خیر قدیما از کلید استفاده میکردیم، الان دیگه همه چی هوشمند شده و کسی حال نداره بلند بشه بره کلید کولر رو بزنه
              درود،
              حداقل کولر خونه خودم کلیدی هست.
              استفاده از کنترل مکافاته!!!

دیدگاه

به هر حال حدود ده سالی هست که از رله 16آمپر ی استفاده میکنم و مشکلی هم نبوده..... بیشتر میخاستم از تجربیات شما استفاده کنم......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط IRANIC نمایش پست ها
                  کولر موتورش لحظه اول جریانی چند برابر میکشه، معمولا رله های ssr رو برای جایی که موتور باشه استفاده نمی کنند، مگر اینکه جریان دقیقش مشخص باشه
                  اگر بتونید جریان راه اندازی رو در بیارید، می تونید از ssr استفاده کنید، خیلی هم بهتره
                  جریان راه اندازی ده آمپر برای موتور سه چهارم...... و دور کند زیر بار دو ونیم آمپر هست...... بهتره از رله استفاده بشه.... اگر تعداد قطع وصل کم هست...... رله ssr هم جریان نشتی 5میلی آمپری داره یعنی حدود یک وات مصرف... در زمان خاموشی.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X