پاسخ : محاسبه عملی ترانس های فریت و سلف برای منابع سوئیچینگ
باسلام خدمت دوستان
من یه هسته فریت دارم با سطح مقطع 30*12میلیمتر و میخوام توی فرکانس 40 کیلو ازش بعنوان مبدل 12 به 230 ولت 400 وات استفاده کنم لطفا بگید N1وN2 V, رو چند دور بپیچم
نوشته اصلی توسط عباس جبراییلی
نسبت دورها درست نمیباشد -نسبت اولیه به ثانویه درحداکثر 3.9 خوبه ولی با نسبت 55 به 11 شما نمیتوانید 30 ولت در خروجی بگیرید و باید نسبتتان کمتر از 4 باشد.
چرا نسبت دورها باید کمتر از 4 باشد؟
این عدد 4 با محاسبات بدست میاد یا تجربیه؟
دوستان چرا فرمول تعداد دور ها در کتب مختلف متفاوته
کسی هست ی فرمول درست به ما بگه
و همچنین فرکانس کار رو
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
طبق فرمول بالا
D رو 0.4 میگرم
P توان ورودی
F فرکانس
K رو هم 0.6
تا اینجا اعداد تو میکرو هانری سیر میکنه
اما فرمول دوم
I رو یک امپر
B رو 0.2
A رو هم 30x10e-6
کجا رو دارم اشتباه میزارم؟
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
فرمول لول بنظر درست هست
فرمول دوم مشکل داره
بازهم دور کمی در میاد
http://www.fairchildsemi.com/an/AN/AN-4140.pdf
منبع
این سایت رو ببینید www.kdm-mag.com
این سایت کارش هستس و اینکه سلف الکترونیک تو پاساژ عباسی تو تهران نمایندگیشو گرفته تمامه مشخصاته هسته هاش هم اونجا گذاشته، آقا دیگه از این بهتر چی می خوایم؟!؟!؟! :eek:
زنگ زدم سلف الکترونیک گفت برو تو این سایت هر کدوم رو که خواستی کدشو بگو تا واست ارسال کنم :nice:
حالا نیاز هست بدونم از کدوم جنس واسه کاره ما خوبه. خواهشا شما به سایت نگاه کنید و اگر تونستید کمک کنید، اگر هم نتونستید کسایی رو که می شناسید که می تونن کمک کنن بگید راهنماییمون کنن.
1) هسته تیروییدی واسه توان 600 وات مدار مبدل پوش پول 12 ولت به دوبل 50 ولت با فرکانس 50 کیلوهرتز مدار آقای emperator که بتونیم بهترین هسته تیروییدی رو انتخاب کنیم. لطفا محاسبات این حالت رو بذارید که یاد بگیرم دفعه بعد خودم طراحی کنم.
2) هسته تیروییدی واسه توان 500 وات ورودی 220 ولت برق شهر و فرکانس 50 هرتز و خروجی دوبل 55 ولت و اینکه خودم می خوام بپیچمش.
خواهشا راهنمایی کنید. بازم ممنون.
سلام به همه اساتید
میشه لطف کنید راجب به قطر سیم استفاده شده در سیم پیچ توضیح بدین
به عنوان مثال من داخل ی هسته باید از 10 تا رشته سیم 0.5 استفاده کنم برای اولیه حالا چی میشه اگه به جای 10 تا رشته سیم 0.5 از 20 تا رشته سیم 0.25 استفاده کنم؟؟؟
یا 5 تا رشته سیم 1 استفاده کنم؟؟؟
سلام
تعداد و شماره سیم ها برای ساخت سلف از رابطه زیر بدست میاد:
D=sqrt(n)*d که در این رابطه d قطر سیم موجود و D قطر سیم مورد نیاز می باشد. n هم تعداد سیم های مورد نیاز است.
مثلا اگه شما سیم 0.5 میلی متر داشته باشین و بخواین سیم 1 میلی متر داشته باشین نمیتونین دو تا از سیم 0.5 میلی متر استفاده کنین و بر حسب این رابطه باید از 4 سیم به هم تابیده استفاده کنین.
نوشته اصلی توسط salimi20100
سلام
تعداد و شماره سیم ها برای ساخت سلف از رابطه زیر بدست میاد:
D=sqrt(n)*d که در این رابطه d قطر سیم موجود و D قطر سیم مورد نیاز می باشد. n هم تعداد سیم های مورد نیاز است.
مثلا اگه شما سیم 0.5 میلی متر داشته باشین و بخواین سیم 1 میلی متر داشته باشین نمیتونین دو تا از سیم 0.5 میلی متر استفاده کنین و بر حسب این رابطه باید از 4 سیم به هم تابیده استفاده کنین.
ممنون
ی ولی سوال من اینه ک چی میشه اگه به جای سیم 1 از 4 تا نیم استفاده کنیم؟؟؟
ایا داخل راندمان تاثیر میزاره؟؟؟
دیدگاه