اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه خازن جریان سورس ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه خازن جریان سورس ماسفت

سلام
    توی سوئیچینگ یه مقاومت کم اهم مثلا 0.1 اهم بین زمین و سورس ماسفت قرار میدند
    بعد از سورس یه مقاومت میگیرند و با یک خازن زمین میکنند و خروجی به آی سی سوئیچینگ میزنند
    ظرفیت این خازن با چه فرمولی محاسبه میکنند . من قبلا سعیی و خطا میزدم
    یه خازن دیگه هم هست که بعد اپتو کوپلر فیدبک ولتاژ هست . فرمول محاسبه اون چیه .

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
    سلام
    توی سوئیچینگ یه مقاومت کم اهم مثلا 0.1 اهم بین زمین و سورس ماسفت قرار میدند
    بعد از سورس یه مقاومت میگیرند و با یک خازن زمین میکنند و خروجی به آی سی سوئیچینگ میزنند
    ظرفیت این خازن با چه فرمولی محاسبه میکنند . من قبلا سعیی و خطا میزدم
    یه خازن دیگه هم هست که بعد اپتو کوپلر فیدبک ولتاژ هست . فرمول محاسبه اون چیه .
    با سلام
    اون مقاومت و خازن نقش یه لو پس فیلتر رو برای سیگنال جریان داره و باعث حذف یا کاهش دامنۀ اسپایک تیز اول سیگنال میشه.
    مقدار تجربیش 1 کیلو اهم و 470 پیکو یا یک نانو فاراد هست.
    مقدار دقیقش به ترانس، تعداد دور سیم پیچها و نحوۀ سیم پیچیش بستگی داره و در واقع به ظرفیت خازنی بین اولیه و ثانویۀ ترانس.
    بهترین راهش تنظیم تجربی با اسکوپ هست.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده نمایش پست ها

با سلام
      اون مقاومت و خازن نقش یه لو پس فیلتر رو برای سیگنال جریان داره و باعث حذف یا کاهش دامنۀ اسپایک تیز اول سیگنال میشه.
      مقدار تجربیش 1 کیلو اهم و 470 پیکو یا یک نانو فاراد هست.
      مقدار دقیقش به ترانس، تعداد دور سیم پیچها و نحوۀ سیم پیچیش بستگی داره و در واقع به ظرفیت خازنی بین اولیه و ثانویۀ ترانس.
      بهترین راهش تنظیم تجربی با اسکوپ هست.
      ممنون . بله حدودی همین رنج میزارم . ولی سوام اینه که فرمول خاصی نداره ؟؟؟ مثلا توی یک PFC همین رنج گزاشتم از یه حدی که جرییان بیشتر میگزره
      همین اسپایک ها کاری میکنه که آی سی PWM کات کنه و دوباره روشن کنه . مجبور شدم تا 20 نانو ببرم بالا تا مشکل حل بشه
      ولی 20 نانو هم زیاده میترسم بعدا ماسفت آسیب ببینه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X