اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل منبع تغذیه صنعتی ۱۲ ولت ۳۰ امپر،به ولتاژ دوبل ۱۲الی۳۵ولت برای امپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل منبع تغذیه صنعتی ۱۲ ولت ۳۰ امپر،به ولتاژ دوبل ۱۲الی۳۵ولت برای امپلیفایر

سلام خدمت همه دوستان♥️اولین سوالیه که تو این انجمن میپرسم و خیلی دنبال جواب سوالم بودم ولی پیدا نکردم،و 1ماه دنبال مدار تغذیه سوییچینگ برای اسپیکرم بودم ،مداراییم که تو سایتا پیدا میکردم و میساختم ایراد داشتن و واقعا خستم کرد اما سوالاتم:
    +دوستان یه منبع تغذیه صنعتی ۱۲ولت۳۰امپر دارم،میخوام با کمک شما عزیزان ولتاژ خروجی رو دوبل کنم مثلا -+24ولت و برای امپلیفایر ۱۰۰واتی که ساختم استفاده کنم
    +و یه مدار سوییچینگ ۱۲ ولت ماشین به دوبل متغییر میخوام که مثلا از دوبل ۲۴تا دوبل ۴۵ با هسته ERL39 قابل تنظیم باشه،اگه نمیشه همون دوبل ۳۵ که ۳۵۰وات بده کافیه
    ،تو تایپیک ها یسری مدارا رو میخاستم بسازم اما دیگه خیلی قدیمی شده بودن و به هر دلیلی لینک دانلودشون باز نمیشد​​​​​​،عزیزان ممنون میشم راهنمایی کنید و اگه شماتیک وpcbمداری که ۱۲به دوبل ۳۵ باشه و یکم متغییر و ریموت هم داشته باشه ممنون میشم به اشتراک بزارید♥️????????

دوست عزیز مدار آماده ای برای این کار شما بعید می دونم وجود داشته باشه
    ورودی ولتاژتون چقدره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
      دوست عزیز مدار آماده ای برای این کار شما بعید می دونم وجود داشته باشه
      ورودی ولتاژتون چقدره ؟
      عه اخه یه بار خروجی ترانس سوییچینگ ۱۲ ولت رو با دیود های شاتکی که به صورت پل ساختم و به همراه خازن بستم بهم ولتاژ دوبل داد اما ولتاژ هر سر برابر نبود و یه سر جریان کمتری میداد و افت ولتاژ داشت...

یه مدار ۱۲به دوبل ۳۵ هم ساختم اون هم متاسفانه یک سرش افت ولتاژ داشت و انگار جریان نمیداد نمیدونم مشکلش از کجاست
      برای ماشین بخوام استفاده کنم ولتاژ ورودی ۱۲ تا ۱۴ ولته
      امپلی فایرمم فعلا با دوتا ایسی tda7294 هست
      برای خونه هم اگه امکان داشته باشه که منبع تغذیه سوئیچینگ ۱۲ولت۳۰ امپر رو تبدیل کنم به دوبل ۳۵

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PilotMD نمایش پست ها

عه اخه یه بار خروجی ترانس سوییچینگ ۱۲ ولت رو با دیود های شاتکی که به صورت پل ساختم و به همراه خازن بستم بهم ولتاژ دوبل داد اما ولتاژ هر سر برابر نبود و یه سر جریان کمتری میداد و افت ولتاژ داشت...

یه مدار ۱۲به دوبل ۳۵ هم ساختم اون هم متاسفانه یک سرش افت ولتاژ داشت و انگار جریان نمیداد نمیدونم مشکلش از کجاست
        برای خونه هم اگه امکان داشته باشه که منبع تغذیه سوئیچینگ ۱۲ولت۳۰ امپر رو تبدیل کنم به دوبل ۳۵
        چیشد پیدا کردی

دیدگاه

خب حتی اگر هم دوبل بهت بده ولتاژ نصف میشه
          یعنی 12 ولت میشه دوبل 6 که تو مثبت 15 امپر و تو منفی 15 امپر
          شما مبدل dc به dc بدردت میخوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa77 نمایش پست ها

چیشد پیدا کردی
            اره تو یوتیوب یه ویدیو دیدم ،اول یسری از قطعات تغذیه رو تغییر داد و دراخر ترانس تغذیه رو باز کرد و سیم پیچی رو عوض کرد
            یکم کار زیاد داره و برای من که مبتدی هستم سخت بود
            بیخیالش شدم
            اما دنبال مدار افزاینده dc به دوبل برای امپلیفایرمم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa77 نمایش پست ها

خب حتی اگر هم دوبل بهت بده ولتاژ نصف میشه
              یعنی 12 ولت میشه دوبل 6 که تو مثبت 15 امپر و تو منفی 15 امپر
              شما مبدل dc به dc بدردت میخوره
              نه ولتاژ رو نصف نمیکنیم
              ترانس سوییچینگ رو تغییر میدیم و یه سیمپیچی دیگه هم به فیدبک میدیم که بفرستیمش دنبال نخود سیاه
              و از ترانسش ولتاژ دوبل بگیریم
              میشه ها ولی کار داره...

اره ،دوتا مدار ساختم جواب ندادن
              دنبال مداری هستم که ۱۲ ولت رو بکنه دوبل ۴۵ و تا دوبل ۲۴ قابل تغییر دادن باشه با فیدبک

دیدگاه

نه ولتاژ رو نصف نمیکنیم
                ترانس سوییچینگ رو تغییر میدیم و یه سیمپیچی دیگه هم به فیدبک میدیم که بفرستیمش دنبال نخود سیاه
                میشه ها ولی کار داره...

دنبال مداری هستم که ۱۲ ولت رو بکنه دوبل ۴۵ و تا دوبل ۲۴ قابل تغییر دادن باشه با فیدبک

بخوای دوبل 24 از منبع تابلو روان بگیری باید سیم پیچ ثانویه ترانس را کلا باز کنی و تغییر بدی و در انتها ولتاژ جدید را توسط دیود های شاتکی بصورت مستقل متصل کنی
                اینم باید در نظر داشته باشی که آمپر حسابی افت پیدا میکنه باید محاسبه بشه دقیق
                ولی احتمالا تا حدود 2.5 آمپر بیشتر بهت نمیده

ضمن اینکه باید مهارت کافی هم داشتع باشی

دیدگاه

نه ولتاژ رو نصف نمیکنیم
                  میشه ها ولی کار داره...

درود،
                  طراحی مدار با آیسی هایی مثل TL494 یا SG3525 کار خاصی نداره ، مهم ترین مسئله ، مسئله محاسبه ترانس مبدل هست که علاوه بر مسلط بودن به ریاضی پایه ، نیازمند دیتاشیت هسته مورد استفاده هم هست.
                  تنها در اینصورت میشه مبدل خوبی ساخت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X