اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل اینورتر1000وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل اینورتر1000وات

سلام.اینورتر1000واتی با اتصال ب باطری 12ولت 230ولت خروجی میدهد اما ب محض وصل کردن هر وسیله برقی 220ولتی ب خروجی اینورترخاموش میشود ودوباره روشن ومدام تکرار میشود.توان وسیله مورد نظر هرقدرهم کم باشد فرقی نمیکند ونمیتواند انرا راه اندازی کند.دیودها وماسفتها بنظر سالمندوحتی تعدادی را بیرون از برد تست کردم سالم بودند.سه تا برد عمود بربرد اصلی وجود دارد ک قطعاتش smdاست ممکنه ازین بردها باشد.

اینورترها یه قسمتی دارند که وقتی چریان کشی زیاد میشه خروجی رو قطع می کنند
    انگاری دستگاه سکسکه گرفته
    احتمالا اون قسمت خراب شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زمانی نمایش پست ها
      سلام.اینورتر1000واتی با اتصال ب باطری 12ولت 230ولت خروجی میدهد اما ب محض وصل کردن هر وسیله برقی 220ولتی ب خروجی اینورترخاموش میشود ودوباره روشن ومدام تکرار میشود.توان وسیله مورد نظر هرقدرهم کم باشد فرقی نمیکند ونمیتواند انرا راه اندازی کند.دیودها وماسفتها بنظر سالمندوحتی تعدادی را بیرون از برد تست کردم سالم بودند.سه تا برد عمود بربرد اصلی وجود دارد ک قطعاتش smdاست ممکنه ازین بردها باشد.
      درود،
      بنظر میرسه مقاومت نمونه گیر جریان سوخته.
      معمولا در اینورتر ها ، در کنار سیم های خروجی یک مقاومت وات بالا با مقدار زیر 1 اهم وجود داره که در صورت سوختن این مقاومت، مشکل مشابه مشکل شما پیش میاد.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام. احتمال قوی قطعات اصلی مدارت سالمه و مشکل تو مدار فیدبک جریانه . یه مقاومت شنت به سورس ماسفت هات یا امیتر igbt هات وصله (که اهم اون مقاومت خیلی کمه) ، مسیر اون رو دنبال کن و قطعات مسیرش رو چک کن و اگر پتانسیومتر سر راهش بود با تنظیم کردن پتانسیومتر مشکلش حل خواهد شد.
        همچنین اگر مدارت دو بخشیه و از یک بخش افزایش ولتاژ شامل ماسفت و ترانس و دیود یکسو ساز و خازن صافی (خازن های بزرگ با ولتاژ 400تا600 ولت) و بخش دوم که اینورتر تمام پل (4 تا igbt یا ماسفت قدرت) هست تشکیل شده ، خازن های ورودی و خازن صافی که بزرگ هستش رو چک کن که اگر اینها دچار مشکل شده باشن باعث میشن ولتاژ بیوفته.
        هر دو مورد رو چک کن. امیدوارم کمک کرده باشم.
        جدیدترین ویرایش توسط mrvafamehr; ۱۸:۵۸ ۱۴۰۲/۰۸/۰۴.

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان وتشکروقدردانی بابت راهنمایی.دوباره برد را برسی میکنم امیدوارم عیب را تشخیص دهیم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...